gidiyorum..

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
36
merhaba arkadaşlar..ben buraya kendimi daha iyi hissedebilmek için gelmiştim fakat öyle olmadı daha kötü oldum.. bu yüzden gidiyorum.HOŞÇAKALIN..

merhaba arkadaşlar..ben buraya kendimi daha iyi hissedebilmek için gelmiştim fakat öyle olmadı daha kötü oldum.. bu yüzden gidiyorum.HOŞÇAKALIN..

Konu nedir bilmiyorum ama burda pohpohlamak yok, doğrular var. Acı da olsa gerçekler var. Yolunuz açık olsun... Haber vermenize gerek yoktu ama neyse...

güçlü kadın saçma sapan kelimerle aşağılayan dalga geçen kadın mı sizin gözünüzde ?

Burada millet laf sokmayı, patavatsız konuşmayı, seni daha beter yaraladıklarını zannetmeyi marifet olarak görüp yardım ettiklerini sanıyorlar. Güya dik duruş sergiliyorlar:))Sen neden takılıyorsun böyle insanların laflarına. Burada çok yardımcı olan, seni yaralamadan, dalga geçmeden yardımcı olmaya çalışan da çok kişi var. Bir kaç kişi yüzünden ayrılman hata. Yine de sen bilirsin. Hoşça kal.

evet onların gözünde öyle.. ama hayatlarına baksan benimkinden dahada berbat burada klavye ustalığı yapıyorlar ama umrumda değil.. teşekkür ederim yine de yorumunuz için

kendi berbatlıklarını böyle dalga geçerek atıyorlar sanırım umursamayın
gitmeye değmez buranın sahibi değil o üç beş kişi ...
yinede siz bilirsiniz tabi .

Aslında buradaki üyelerin yorumları evet bana da ağır gelse de bizim olayın içinde olduğumuzdan göremediklerimizi görüp yorum yapıyorlar, bence yorumları dikkate alın.İnanın sadece sizin iyiliğinizi istiyorlar.

iyilik isteyen dalga geçip kendi aralarında gülmez bence
resmen üç beş kişi var aralrında makara muhabbet yapıyor milletin dertleri üzerinden.
bu iyilik değildir bence
boşanda diyebilirsin kızıp senin aklın yok mu yahu bunu kendine yapmada dersin ama dalga geçmez aşağılamak hakaret etmek bambaşka bişey
kaç üye bin pişman oluyor konu açtığına burda yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…