gidiyorum artık anne evine...

kayinpederime mesaj attım ben annemin evine döndüm oglunuz benim icin değerli . ilgilenin lütfen yazdim ama ne arandım ne mesaj. çokta takıcağını düsunmuyorum zaten
bu mesaj nedir Allah aşkına?
Bu mu kararlı duruşunuz?

Daha gitmeden geri döneceğinizi kendi ağzınızla söylemiş oldunuz.
Ne eşiniz ne ailesi bu blöfü yemez.

Ne diyelim.
Hayat sizin, karar sizin.

Çile çekmeyi seviyorsunuz madem, çekin.
Panik ataktan depresyona geçersiniz yüce aşkınız için.

gec bile kalmissin kuzum boyle basiretsiz akli kit bi adamla omur gecmez cocuk olmadan kurtul kocan ve onun babasi olacak parezitten

Kocan hasta. Seni de hasta etmiş. Bu kadar yakındiğin kp ye mesaj neden attın Allah aşkina.
Adama bak hem ailem ailem diyor çocuk gibi hem de bağira bağira ağliyor. Ilginç.
Madem degerli de neden gittin demezler mi . Sevginin akilla sınandiği noktadasiñ. Akli tercih etmezsen çok buyuk sikintilar çekersin.
Bu adamdan koca olmaz. Ne aileni ne kendini üz.
Bir arkadasim yörelerine ait bir söz söylerdi. Ölüsu olan bir gün ağlar delisi olan hergün aglar derdi.
Kararli olduğunda kazanacaksin. Biraz kararli oldugunu gorurse kocan olacak adam ayaklarina kapanacak goreceksin. Ya saglam bir anlasma yap oyle dön ya da asla dönme kurtul bir an önce.

Kayınpedere atılan mesajı ben de çok yadırgadım ve yanlış buldum. Konu sahibi “bakın ben gidiyorum, bir şeyler yapın.” demek istemiş ama ciddiye alınmamış. Keşke illa yazacaksa, içini dökseymiş bari.

Şimdi kp eşine soracak, o da “önemli bir şey yok, bir haftaya döner, biraz rahatsızdı onun için gönderdim.” diyecek muhtemelen. Kimse de fazla ciddiye almayacak.

Konu sahibi muhtemelen daha yeni evli olduğu için, duygusal davranıyor. Süreci de bu duygusallıkla yönetirse tüm uğraşı, evi terk etmiş olması boşa gidecek. Üstelik nasıl olsa gitmiyor diye daha az umursanacak ve bu saçmalıkların dozu artacak.

Umarım ki biz yanılırız ve belki konu sahibinin babasının müdahalesiyle daha olumlu şeyler yaşanır.

geri dönmek için değil. bu olaylara adamın kendisinin sebep olduğunu anlasın diye yazdım. yoksa eşim arıyor acmıyorum.cevap vermiyorum mesajlarına. ben kararlıyım. ailemin yanında artık daha iyi kararlar alcam.

az öncede yazdiğim gibi ben adamın bu olaylara sebep olduğunu anlasın diye yazdım. içimi dökmek istedim ama şimdi değil sırası var. ben eve dönmediğimde benimle konusmak isterlerse o zamn herseyi vurcam suratına

Konuya ıstınaden yazıyorum , hakketten ne var bu kadar büyütecek sızın acınızdan anlamadım. Esınız bos bos konuşuyor bundan 3 sene sonrasının planını yapıyor , maaşını aılesıne verecekmıs fılan bana bunlar olmaz seyler geliyor.
Onun dışında aılesının sıze geldıgı sayı cok degıl, cok takıyorsunuz cok ınce düşünüyorsunuz. En güzel gunlerınızı karşılıklı olarak burnunuzdan getırmıssınız

Kac yasındasınız sız karşılıklı olarak , yasadıklarınız benım acımdan sadece acemılık

diger konularımda daha net yazdım herseyi. adam oglunu benden kıskanıyor. orası senin evin değil oğlumun benim kafasında. 3 yıl sonra değil. yıllardir memur olduğundan beri alıyor elinden parayı. kendine araba aldirdı. her gittiğinde esim alısveriş yapıyordu. şuan alisveris yapamiyor diye onlara. bu hareketler zaten. ve 2 yıldır kredi çekti ortak odeyelim dedi ödetiyor. hala daha ödetiyor. 5 tane evleri var. hala daha oğlumla ev alcaz diyor. ileriyi göremiyorum

Yahu omur torpusu bunlar,bu nee!!
Arkana bile bakma kac kurtar kendini,annen seni bunlara kole olasin diyemi dogurdu ya!!

Sızın suanda maaşınızı alıyorlar mı? Ne kadar alıyor ne kalıyor gerıye?

Cok hararetlı yazmışsın kım kıme dum duma ancak bu kadar bellı oluyor

Yaşadıklarınız çok üzücü ancak bu aşamada boşanmak yerine size laf söyleyip sorun çıkaranlarla aranıza mesafe koyup biraz da öyle deneyin bence ama bunu eşiniz kabul etmez gibi duruyor. Bu arada ben Eskişehirliyim psikiyatri ye gideceğim yazmışsınız devlet hastanesinde Yasemin Tekin Uludağ vardı. Ben ona gitmiştim uzun bir süre. Çok iyi bir doktor. Tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim. birazdan internetten randevu alcaktım zaten.

Sızın suanda maaşınızı alıyorlar mı? Ne kadar alıyor ne kalıyor gerıye?

Cok hararetlı yazmışsın kım kıme dum duma ancak bu kadar bellı oluyor

evet alıyo evlilik için kredi çekildi her ay 1900 tl ödeniyor. 500 tl de her ay babası alıyor eşimden. daha da biz mobilya taksitlerimizi altın bozdurup ödüyoruz 500 tl her ay. babasına vermese mobilya için altınlarımiz gitmeyecek.
esimin servis ücreti var her ay 200 tl.
elimize 1150 tl para kalıyor. ve 10 bin tl istiyormuş. gözü bankadaki bileziklerde.eşimde dedi zaten kullanabilirim diye izin vermedim. kasada benim üzerime zaten kimseye vermiyorum dedim

Gerçekten cekilemez bir hayat yolun başindasın kendine yeni bir hayat kurabilirsin bu değişmez çünkü kendi evini bilmeyen adam iflah olmaz...

Yalnız ben 5 üniversite olayına takıldım ??? 30 yaşnda nasıl 5 üniversite??? Ne okudu ki 10-12 yılda 5 okul bitirdi

Ağlayacaģınq bişey yapsın...

Evet yatırım yaparsınız ama bıraz hayatınızı yasasaydınız keşke. DIyecek bısey bulamadım . Varlık ıcınde yokluk cekıyorsunuz aılecek

Aıle sızın sıkayetlerınızden haberdar mı? Cok gereksız olmuş mesajın

2 yıllık ön lisans
4 yıllık lisans işletme
2 universite açiktan aynı anda okudu adalet ve is güvenliği 2şer yıllik.
en son yüksek lisans yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…