gidiyorum artık anne evine...

aynen dediginiz gibi bu konular açılmazken. ikimiz basbaşa yemek yaparız temizlik yaparız. üşusem kalkma der bitki çayı hazırlar battaniye getirir sarılır. gece ben kalkmam o gider su getirir bana. ama para işte. ve aileyi gordümü değişen dengesi. siz naptınız peki boşandınız mı şuan

Ben de anne evindeyim, çok zor insanın evliliğinin hayal ettiği gibi olmaması. Allah yardımcınız olsun. İnşallah aşarsınız sorunlarınızı...

Cok gec kalmissn anne evine gitmekle.cok afedersin sunepe kocani gevsek kayinpederini sinsi kaynanani birak guzelce mesleginin tadini cikar soyle afiilli resimleri koy sosyal medyaya gununu gun et

4 yılın sonunda bir çocukla boşanıyorum, henüz duruşma tarihim belli değil ama eşim ilk cevap dilekçesinde boşanmak istemediğini söylese de, ikinci cevap da boşanmayı kabul ettiğini yazmış. İnşallah en kısa sürede boşanır kurtulurum.

Eşinizin olumlu davranışlarına gelince, bir süre sonra bunların hiçbir kıymeti kalmıyor. Çünkü önce aile hayatınız bitiyor. İki kişilik aile olmanız gerekirken onun ailesi ile bir aileye dönüşüyorsunuz. Hem de eşin ailesine karşı gösterdiği basiretsizce tavırlar sizin ona duyduğunuz saygıyı ve sevgiyi bitiriyor. Bu yaşa gelmiş adam ailesinin ağzına bakıyor diye, içten içe aşağılamaya başlıyorsunuz.

Benim eşim de 40 yaşında, hem de ben ikinci evliliğiydim. Üzgünüm ama böyle tiplerden adam olmuyor.

Geri dönsen bile bir iki hafta normal olur ilk maaş aldığı zaman yine aynı terane dönecek. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceğiz karakteri öyle adamın yontabilirim diye uğraşma yorulduğun, tükettiğin zamanınla kalirsin

Ben de anne evindeyim, çok zor insanın evliliğinin hayal ettiği gibi olmaması. Allah yardımcınız olsun. İnşallah aşarsınız sorunlarınızı...

evet gerçekten cok zor. suan toplanıyorum bende kalbim agrıyor sanki. daha açmadığım çeyizlerimi bırakıp gitmek çok sevdigim evimi bırakmak zor

aynen dediğiniz gibi yaptiklarının kıymeti kalmıyor

evet gerçekten cok zor. suan toplanıyorum bende kalbim agrıyor sanki. daha açmadığım çeyizlerimi bırakıp gitmek çok sevdigim evimi bırakmak zor
Bırakın hatalarını anlasın, toplasın kendini ve düzeltsin yolunda olmayan şeyleri.

Yazık ya. Allah kadına yardım etsin. Siz onla iyi olun. El birliğiyle erkekleri dize getirirsiniz. Hayırlısı olsun. Üzmeyin kendinizi

Evden ayrılacağım gece ben de buraya konu açmıştım. Eşyalarımı ağlaya ağlaya toplamıştım, uçak saatine dek uyumamıştım, eşim bizi havaalanına götürürken, uçağa binene dek hiç durmadan ağladım. O geceyi düşünürken bile kötü hissederim. Ama uçağa bindiğim an sanki birden bir şey oldu. Ağlamam kesildi, birden hafifledim, rahatladım. Tabi siz çok yenisiniz, çok çekmediğiniz için o rahatlama duygusunu yaşayamayabilirsiniz ama inanın hiç o kadar çekmeye gerek yok.

Şimdi nasıl rahatım, nasıl iyiyim anlatamam. Zaman zaman oğluma üzülüyorum ama 15-20 gündür babasının kafasına saksı düşmüş galiba (maşallah diyeyim) çok iyi olmuş. Çocuğu da hakkıyla büyütürsem başka bir şey istemem.

Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Muhtemelen bir şans daha vereceksinizdir, iyice süründürün. Ben 2 yıl önce bir şans verdiğimde kayınpederim elimi tutup resmen yalvarmıştı, 4-5 gün hayır dedim de, yaşadığımız ilçede kaldı. Gitmedi. Ha bir işe yaramıyor ama içinizde, acaba düzelirler mi, diye şüphe kalmaz. Eşinize bütün şartlarınızı sayın ve kabul ederse dönün.

Bu süreçte asla siz aramayın ve geri adım atmayın. Tekrar hayırlısı olsun diyorum.

aynı şeyin zıttını yapıcaksın evden neden gidecekmişsin ki sen yılların emeğini vermişsin durumu sindiremiyorsa defolup o gidecek. bir bebek olamadan bu adamlar aile olduğunu kavrayamıyor sanırım

Canim cok anlasilir olmamis yazin,valla okurken zorlandim:) kadin ya da erkek evlenirken kendilerinin artik bir aile oldugunu bilmeli. Ailem dediklerinde kastettikleri anne/babalari olmamali. Ikinci aile daha uygun bir tabir olur anne baba3 icin. Ben ailemi 2nci plana atamam yaklasimi hic saglikli degil. bunun ayrimini yapamayan biriylede saglikli bir yuva kurmak zor.

Kayinbabaniz ise cok cahil bir adam. Medeni toplum kurallarindan bihaber. Birakin evlenmis oglunun karisinin yaninda o sekilde davranmayi,yetiskin kizinin yaninda dahi davranmamasi gerekir. Oglumun evi degil mi,parayi o kazanmiyor mu yaklasimi var ve bu yaklasim cok cirkin,cok cagdisi. Evlendigimiz insanin anne babasini cok dikkate almaliyiz cunku nihayetinde evlenecegimiz insani buyuten,manevi egitimini veren insanlar onlar. Yani esimizin anne/babasindan cok farkli biri olmasini beklemekte istemekte gercekci degil. Ki siz uzun yillar tanima firsatina sahip olmussunuz. Evlenerek bazi seyleri goze almissiniz ama yasamak agir gelmis. Hakkinizda hayirli olsun. Eger devam ederseniz zor bir evlilik hayati sizi bekliyor. Hazirlikli olun.

öncelikle tesekkür ederim ilgilendiginiz için. 5te bincektim otobüse ama çok yakin arkadaşım ve komsum geldi toplanmama yardim etti. ama yer artmamıstım zaten. acele etmedim. şuan otobusteyim henüz hareket etmedim. bavulumu nasıl doldurduysam zor tasıdim. yavas yavas yüruyerek otogara geldim 45 dakikada. ailem karsilıcak beni.
birde ailesine soylemicekti uzun süre benim gittigimi. kendi sebep oldukları seyi bilsinler istedim. kayinpederime mesaj attım ben annemin evine döndüm oglunuz benim icin değerli . ilgilenin lütfen yazdim ama ne arandım ne mesaj. çokta takıcağını düsunmuyorum zaten

evet çok haklısınız. belki diğer konularımi okumuşsunuzdur. neler yaptıgıni. o konularda daha net anlatabilmiştim terbiyesizliklerini.

yok ben asla aramam kimseyi. geri adımda kendi kafama göre atmam
babam uyardı dinlemedim evlendim. ama artik kararlarımı babamla birlikte alıcam. tesekkür ederim

Valla ne desem bilemedim yaşayamazdım tahamül edemezdim darlandım okurken bile..
Ben bir gün teyzesini kahvaltı ya çağırdım ben ortadan toplu yemeyi sevmiyorum herkes tabağına alsın diye servis ettik sosyetik şeyler bunlar dedi servis tabağını kenara koydu bir çatalını peynire batırdı bir çatalını patatese ( peynire alerjim var dokunamıyorum bile) ve yemek yiyemedim teyzesinden bu davranışından tiksindiysem sizin katlandığınız kadar bile katlanamazdım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…