- 27 Ağustos 2018
- 2.610
- 4.645
- 30
Arkadaşın yazısının tamamını okuyamadım ama önemli kısımları, atlata atlaya okudum.
Senin de dediğin gibi, eşi benziyor.
Sevgili konu sahibi, benim eşim sadece ikimiz kalınca senin eşinden bile iyiydi diyebilirim, evde temizliğe yardım eder, çocuk bakar, yemek yapardı. Gündüz işe gittiği halde, gece sen uyu diye, uyanan çocuğu yanımdan alırdı, pek çok şeyin de farkındaydı. Ama @grill in dediği gibi, baba parasından vazgeçemedi. Çok iyi bir mesleği olduğu halde. Ha o bana evde bu kadar yardım ederken ben zaten gündüz benzer işleri ailesine yapardım. Yani iki evin yükü bendeydi, bunları bildiği için güya yükümü hafifletirdi.
Ben son iki yılda kv-kp’imi tam 4 kez aldım karşıma konuştum, eşim sadece birinde arka çıktı bana, onda da babası “bizi istemiyorsanız çıkın gidin evimden” demiş, eşim yine geri adım attı.
Denemediğim yol kalmadı. Kavga da ettim, iyilikle de anlattım. 2 ay farklı zaman, 5 ay farklı zamanda aile danışmanına gittim. İlk iki ay eşimleydi, işe yarar gibi oldu ama annesi yine durmadı, rahat bırakmadı, eşim de bir şey yapmadı.
5 ay boyunca, psikolog yönlendirmesiyle ne taktikler denedim. Arsız insanlara hiçbirisi fayda etmedi. 4 senem resmen çöp oldu. Bir aile ve eş, yuvanın yıkılmasından korkmuyorsa onlardan bir cacık olmaz. Muhtemelen senin eşinden ve ailesinden de olmayacak.
Hiç boşuna en güzel yıllarınızı heba etmeyin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
aynen dediginiz gibi bu konular açılmazken. ikimiz basbaşa yemek yaparız temizlik yaparız. üşusem kalkma der bitki çayı hazırlar battaniye getirir sarılır. gece ben kalkmam o gider su getirir bana. ama para işte. ve aileyi gordümü değişen dengesi. siz naptınız peki boşandınız mı şuan