Evet yatırım yaparsınız ama bıraz hayatınızı yasasaydınız keşke. DIyecek bısey bulamadım . Varlık ıcınde yokluk cekıyorsunuz aılecek
Aıle sızın sıkayetlerınızden haberdar mı? Cok gereksız olmuş mesajın
Konuya ıstınaden yazıyorum , hakketten ne var bu kadar büyütecek sızın acınızdan anlamadım. Esınız bos bos konuşuyor bundan 3 sene sonrasının planını yapıyor , maaşını aılesıne verecekmıs fılan bana bunlar olmaz seyler geliyor.
Onun dışında aılesının sıze geldıgı sayı cok degıl, cok takıyorsunuz cok ınce düşünüyorsunuz. En güzel gunlerınızı karşılıklı olarak burnunuzdan getırmıssınız
Kac yasındasınız sız karşılıklı olarak , yasadıklarınız benım acımdan sadece acemılık
hayır evli
hemde geçmişte durumu gayet iyi olan ailesi eşimle annesini almış göndermicez artık bizlesin dediği halde geri donmüş bu ruh hastasına
zaten umrunda olmadıKp kafadan kontak bence
Siz bu adama mesaj atarak yanlış yapmışsınız bence iletişim falan kurmayın derim
Yine de bu çelişkili davrandığınız gerçeğini değiştirmiyor.geri dönmek için değil. bu olaylara adamın kendisinin sebep olduğunu anlasın diye yazdım. yoksa eşim arıyor acmıyorum.cevap vermiyorum mesajlarına. ben kararlıyım. ailemin yanında artık daha iyi kararlar alcam.
Ay bu ne deli mi oldun ne cekcen elin göbeğinde kil dönmesi olacak kadar şişman, kıllı, sümsük oglunu. Midem bulandi senin o kari kilikli kayinpederinden ve seni zerre koruyamayan eşinden.
Bir söz vardı aklıma o geldi okuyunca. Psikologlar dermiş ya bize hasta insanlar gelmez hasta insanlar yüzünden normal insanlar gelir . Sizinki de aynen öyle olmuş. Sizin tedavilik biseyiniz yok . Öncelikle eşiniz gitmeli bence.
Ay bu ne deli mi oldun ne cekcen elin göbeğinde kil dönmesi olacak kadar şişman, kıllı, sümsük oglunu. Midem bulandi senin o kari kilikli kayinpederinden ve seni zerre koruyamayan eşinden.
Lütfen eşinin ağlamasına kanma.
Çok seviyorumlar, beni bırakmalar korkudan hep.
Bakma sen eşin de çok iyi biliyor senden başka kimsenin onlara katlanamayacağını.
Pembe geri donmek icin gideceksen hic gitme. Bu adamların ele alınır tutulur hiç bir yanları yok. Bırak git.
Bu kadar da cimri olunmaz. Olunursa da cimri gelin alsalarmis.
Git bosan ve hayata kaldigin yerden deavam et.