Gider miydiniz?

ben balayı donusu gıttım , benı bıraktı memlekete o gectı su an oturdugumuz sehre.. sahsen esım calısıyor olsaydı bayramda arıfeden kv. lere ugrar ellerını oper, bayramlarını kutlar dırek memlekete gecerdım, ne var kı bunda??? evlısın dıye her yere esınle mı gıdeceksın, hem elalem once kendıne baksın..

1 gün için yormam kendimi..millet ne der umrumda değil

Memlekette olan akrabalarımız nikahımdan beri görmüyorum. Hem özledim muhabbetlerimizi şakalar kahkahalar. Kalabalık bir aileyiz. Kendi teyzelerimin kuzenlerimin şen şakrak muhabbetlerini özledim. Hem bayram bitişi bal ayına gideceğiz yine uzun süre görmemiş olucam onları.

esınde sorun yapmıyormus ne guzel ıste hıc dusunme gıt hatta ıkı gece kal, son gunu don evıne bır gunden bırsey anlamazsın, kafanda dagılır, degısıklık ıyıdır..
bızde bayramda benım memleketıme gıdecegız mesela ılk gun kv. kp zıyaretı yaparız akşam ustu yola cıkarız zaten 1 saat mesafesı ıkı gece kalıp son gunde donerız evımıze... zaten esım kalmasa bıle ben kalırım, hayatta 3 gunumu bu sıcakta evde gecırmem, herkes yazlıkta olacak orada olmak varken nıye cekeyım sehrın sıcagını stresını

Annem korkutuyor beni sanki kötü şeyler olacakmış gibi. Kötü rüyaları anlatıyor moralimi bozuyor

Eşimle anlaştıktan sonra kime ne bundan..

eşinden izin çıkmış daha ne ki elalemi enterese etmiyor açıkçası o ne der bu ne der dersek hayat güçleşir

ben pek anlamadım elalem ne diyecek ki? eşinizle gitmeyince nasıl bir sorun teşkil edecek bu durum?

1 gunlugune gezmeye gıtmıssınız elalem ne dıyecek onu mu dusunuyorsunuz Allah askına bıorakın su elalem ne derı ne derse desınler yaaa

bana ne elalemden, kocam bisey demedikten sonra kimseye laf dusmez.

Anlamadıgım siz memlekete kime gidiyorsunuz? Yorumlarınızdan annenizin farklı bir yerde oldugu kanısına vardım acaba yanılıyor muyum? Millete göre hayatımızı yönlendirirsek dünya bize cehennem olur bunu unutma Nadiren de olsa her ne kadar millete göre hayatımıza yön versek de her zaman önceliğimiz millet değil kendi kararlarımız olmalıdır diye düşünüyorum

Teyzemler normalde istanbulda kuzenlerde burda ama bayram diye ordaki akrabalara gidecekler bi teyzemin yazlığıda var orda annemide çağırmışlar ama o gitmiyor. İstanbulda kalacak. Ben gitmek istiyorum laf yapıyor karışık biraz

Yeni evliyim diye kocam olmadan gidersem elalemin ağzına laf verirmişim annem öyle diyor

tamam işte nasıl bir laf ediceklerki onu anlayamadım ben.. yeni evli olunca daha mı farklı oluyor ...
1 senelik evli olsaydınız anneniz razı olacakmıydı?

Ben hep eşimsiz gidiyorum bayramlara
Eşim de bensiz
İnsanlar diyorlar bişeyler tabi
Ama önemli mi değil benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…