Gider miydiniz?

bende giderdim hem eşin karışmıyo kime ne

Eşsiz gidilince ne oluyormuş?
Mayıs sonunda evlenmiştim,
1 ay sonra erkek kardeşim geldi,
ondan 1 ay sonra eşimle bayram için gittik,
kısa süre sonra kız kardeşim geldi,
ağustosta kardeşimle beraber gittim memlekete,
eylülde bir daha gittim tek olarak,
ocak ve şubat aylarında yine gittim birinde 3 gün kaldım, diğerinde 2 hafta,
mayısta annem geldi,
Geçen hafta yine oradaydım tek başıma son 2 gün eşim geldi beraber döndük.

Gurbettesın sanırım.. Ben gurbetteyım. Ailemden 15 saat uzaklıkta... 2 aylık evlıydım. 15 Günlüğüne anneme kalmaya gıtmıstım. Kımsede bı sey demedi laf etmedi. Ne var bunda.. Böyle düşünürseniz hep diken üstünde olursuunz . Hayat boyunca. Gittiğiniz yerde bıle aklınız hep o konuda olur. Rahat olamazsınız.. Bıraz rahat olun,gamsz olun. Senın 1 tane kocan var 10 tane değil. O tamam dıyorsa . Bitmiştr. Biri bir şey dediğinde de 'Eşiö izin verdikten sonra isteidğim zaman istediğim yere gideirm bne' dersiniz..

Giderdim beee adam çalışıyo napalım onun başınımı bekleyelim kendi akrabalarımızı görücez diye.Ne saçmalık haa.

Ben de eşim olmadan hiç bir yere gitmek istemiyorum, o gidebilirsin der, ben onun programıyla kendiminkini ayarlamayı tercih ederim. ve çok ilginç ki ilk aylarda da ben eşimsiz gitmem aileye taraf diye tuttutururdum. Saolsun o da kırmazdı :) Ne bileyim sanki eşim olmazsa savunmasız kalırım gibi hep yanımda olsun.

Elalem icin yasaya yasaya biktik ya. Gitmesen o elalem dediklerin gitmedi diye sana madalya mi verecek. Esinin haberi olduktan sonra elaleme ne? Su bayanlari da boyle kocasiz bir sey yapamaz diye diye kocalarin kicini kaldirmalari yok mu... Cok sinirleniyorum ya. El uzaya gidiyor biz daha surdan suraya kocasiz gidemiyoruz.

Giderdim ne var ki bunda.bosver elalemi.onlarin her söylediğini dinlesen neler derler..hayatini baskasina gore yonlendirme bence

1 gün ne ki millet bir ay iki ay bırakıpta gidiyor istiyorsan git ayıp birşey değil ki bu.

ne diyecekmiş elalem

Elalemin bişe diceğinden değilde ben olsam eşimi ilk geçireceğim bayramın ilk gününde yalnız bırakmazdım. Daha çok bayramlar görecrksiniz ama bu evliliğinizin ilk bayramı ben gitme derim. Nereye gideceksen eşinle git bi kaç sene. Sonra zaten herkes kendi aleminde takılıyor

Neden böyle düşündünüz peki? Merak ettim sadece.
ya bence karı koca kötü bir olay hariç hastalık kaza vs. ayrı kalmamalı bir gece bile ayrı uyumamalı ki siz daha yeni evlisiniz ben eşimi bırakıp gidemem bir yere o da göndermez zaten çok saçma geliyor bana geri kafalılık değil bu bir olur iki olur alışkanlık olur sonra herşeyi ayrı yapmaya çalışırsınız araya soğukluk girer ne bileyim ben gitmezdim zaten gitmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…