Annem biraz elalem ağzına bakıyor. Aman yeni evliye bak kocasız geziyor falan diye düşüneceklerini söylüyor ama ben bunları takacak biri değilim. Eşim çalışırken ben evde kayınvalide ve görümceyle misafir ağırlayıp bunalmak istemiyorumGiderdim tabi ki, esim evde ben 20 gundur ailemin yanindayim kim ne diyebilir, deseler ne olur hem, isteyen istedigini desin
Zaten hep elalem ne der diye oldu bunlar.
Git tabi ki bayram bu sana da iyi gelir değişim.
kocan nerde gıııııııııııı laflarını duyarsın
Eşim ne benim annem ne senin annen karışamaz gitmek istiyorsan git diyor. Annemde ha bire arayıp çok kötü rüyalar gördüm sen ayrılıyodun aranız nasıl iyi misiniz aman gitme vs deyip psikolojimi bozuyor. Evhamlıyım ben biraz. Çabuk etkileniyorum. Gitmek gelmiyor içimden o böyle negatif konuşunca.Hiçbir zaman elalem ne der diye yaşayan biri olmadım. Tabii ki giderdim. Önemli olan eşinizin görüşü düşüncesi elalemin değil.
evet o yüzden kalmak istemiyorum eşim full çalışırken o evde. Eşim evde olsa en azından bizde dolaşır gezeriz ama malesef çalışıyor. Bende böyle bir plan yaptım kalabalıktan ve hep aynı kişilerden bunalmamak içinBende giderdim eşim razı olduktan sonra banada makul geliyorsa ee daha ne ?
ne güzel olur kendi akrabalarınla olmak iyi gelir kafan dağılır kv aynı evde yaşıyorsun sanırım git git
Iyide zaten esiniz calisiyorsa yasadiginiz sehirdede tek gezecekseniz yani boyle sorun olmazki. Misafir agirlayacaginiza gidin firsat varken bayramin tadini cikarinAnnem biraz elalem ağzına bakıyor. Aman yeni evliye bak kocasız geziyor falan diye düşüneceklerini söylüyor ama ben bunları takacak biri değilim. Eşim çalışırken ben evde kayınvalide ve görümceyle misafir ağırlayıp bunalmak istemiyorum
Annem memlekete gitme gel bizde kal bayramda diyor e dedim bu seferde senin komşuların laf etmeyecek mi. Yine elalem bişey demiş olacak. Ayrıca 15 dakikalık mesafede nedenn kocamdan ayrı kalayım. Anlayamıyorum annemiIyide zaten esiniz calisiyorsa yasadiginiz sehirdede tek gezecekseniz yani boyle sorun olmazki. Misafir agirlayacaginiza gidin firsat varken bayramin tadini cikarin
Eşim ne benim annem ne senin annen karışamaz gitmek istiyorsan git diyor. Annemde ha bire arayıp çok kötü rüyalar gördüm sen ayrılıyodun aranız nasıl iyi misiniz aman gitme vs deyip psikolojimi bozuyor. Evhamlıyım ben biraz. Çabuk etkileniyorum. Gitmek gelmiyor içimden o böyle negatif konuşunca.
Eşim ne benim annem ne senin annen karışamaz gitmek istiyorsan git diyor. Annemde ha bire arayıp çok kötü rüyalar gördüm sen ayrılıyodun aranız nasıl iyi misiniz aman gitme vs deyip psikolojimi bozuyor. Evhamlıyım ben biraz. Çabuk etkileniyorum. Gitmek gelmiyor içimden o böyle negatif konuşunca.
Psikolojik baskı kuruyor üzerimde. Aslında bilmiyor ki bayramda burda kalsam daha mutsuz olucam.sizi tanıyor özellikle 7yapıyor
zira ona göre ayıp olur kocası bayrama getirmemiş, kendi gelmiş vah tüh derler arkandan
Kesin boşanır bu yakında diye de dedikodu yaparlar diye gitmeni istemiyor
Malesef küçük yaşlarımızdan beri hem bana hem kardeşime elalem ne der algısını çok iyi yerleştirdi. Şimdi bizde ona benzemeye başlıyoruz. Aslında elalem de neler var bilmiyor ki.Belli ki anneniz elalemi takıntı haline getirmiş. Ama o elalem hiçbir şekilde susmaz ki konuşmak isterse hiçbir şey elalemi durduramaz. Siz de elalem ne der mantığıyla hareket ederseniz hayattan zevk almadan kendi istediklerinizi yapamadan yaşamaya mahkum olursunuz. Size bir şey anlatayım, bizim köy derneğimiz var ve her yaz memlekete gitmek isteyen herkes birleşir birlikte giderler, köy şenlik yeri gibi olur. Bir köylümüz tek gitmiş henüz 1,5 yaşında çocuğu olduğundan eşi gitmek istememiş. Sonra sanırım kadıncağızın içine sinmedi birkaç gün sonra uçak bileti almış ve çocuğuyla birlikte köye gitmişler eşine süpriz yapmışlar, bence çok güzel bir şey. Ama gel gör ki o memleketteki elalem küçük çocukla kadın başına yollara düşmüş uçakta ne işi varmış. Madem gelecekmiş neden kocasıyla gelmemişte sonra kadın başına çıkmış gelmiş hiç susmadılar bir yıl boyunca.