- 22 Temmuz 2009
- 183
- 76
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de eşim olmadan hiç bir yere gitmek istemiyorum, o gidebilirsin der, ben onun programıyla kendiminkini ayarlamayı tercih ederim. ve çok ilginç ki ilk aylarda da ben eşimsiz gitmem aileye taraf diye tuttutururdum. Saolsun o da kırmazdı :) Ne bileyim sanki eşim olmazsa savunmasız kalırım gibi hep yanımda olsun.Merhaba hanımlar, yine bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Malum önümüz bayram. Eşim bayram boyunca çalışacak. İlk günü biraz geç gidecek. Kendi ailemle bayramlaşmaya gidicez. Daha sonra normal saatlerde çalışmaya devam edecek. Bense bayramın ilk günü akşam üzeri memlekete gitmek istiyorum. İlk günü gidip ikinci günü dönücem. Eşimle paylaştım gidebilirsin dedi. Kuzenlerim teyzelerim herkes bayramda memlekette olacak hem onlar görmüş olucam hem hava değişikliği olacak. Bu aralar ev basıyor bana. Görümce kayınvalide derken. Her neyse annemle konuşurken memlekete gideceğimi söyledim. Bana yalnız başına gitme daha yeni evlisin elalem ne der tarzında konuştu. Bende oraya elalem için gitmiyorum. Akrabalarım için gidiyorum ayrıca bir günde ne kadar çok gezebilirim ki kim görecek beni diyorum. Israrla gitme diyor. Eşimle paylaştım benim için sorun değil bize ne elalemden. Sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Bende çok kararsızım. Siz olsaydınız 2 aylık evliyken 1 günlüğüne eşiniz olmadan gider miydiniz?
ya bence karı koca kötü bir olay hariç hastalık kaza vs. ayrı kalmamalı bir gece bile ayrı uyumamalı ki siz daha yeni evlisiniz ben eşimi bırakıp gidemem bir yere o da göndermez zaten çok saçma geliyor bana geri kafalılık değil bu bir olur iki olur alışkanlık olur sonra herşeyi ayrı yapmaya çalışırsınız araya soğukluk girer ne bileyim ben gitmezdim zaten gitmiyorum ...Neden böyle düşündünüz peki? Merak ettim sadece.