canım geçen hafta 87,0 çıkmıştı benim sabah itibari ile 86,3 kg olmuşum bence regl ve dün akşam ki yemeğin artısı var daha fazla verdiğimi düşünüyorum ama tartı -700 gösterdi
Ben şoklardayiimm :-( 5 günde 1 kilo almisim regl haftasi diye mi anlayamadim cok uzgunum ac kalmak istiyorum :-'(
88.4 kilom
Kac haftadir ayni yerdeydim ustune bide kilo almisimReglden olabilir. Haftaya dah iyi olur.
canım aç kalarak inan hiç verilmiyor en güzeli düzenli ve yavaş vermek 1 kg nötr bence belki ödem bile oabilir kaçamaksız bol hareketli bir hafta geçir önümüzdeki hafta eminim ki muhteşem bir sonuç olacakBen şoklardayiimm :-( 5 günde 1 kilo almisim regl haftasi diye mi anlayamadim cok uzgunum ac kalmak istiyorum :-'(
88.4 kilom
tebrikler canım çok yakın gidiyoruz senle bakalım haftaya ne olacakBende kilo bildiriminde bulunayım.
Geçen hafta : 86.7
Bu hafta : 86
Fark - 700 gr( 12 haftadır ilk defa )
tabiki katılabilirsin canım hoşgeldinBende kilo verme yolunda size katılmak istiyorum 165 boyundayim ve 72 kiloyum
Tsk ederim hoş buldum :)) inşallah bu kilolardan kurtuluruztabiki katılabilirsin canım hoşgeldin
tebrikler canım çok yakın gidiyoruz senle bakalım haftaya ne olacak
Canim tabiki alırız hepimizin amacı aynı sağlıklı kilo vermek ve fit almak aktif olursan çok sevinirizpeki benide aranıza alırmısınız .bu sabah 85.500 düm.
Çok geçmiş olsun bebeğim nazar mi oldu sana kıyamam dikkat et kendine olur mu bende yazayım menümüBugün çok kötü hastayım farenjit oldumkahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü
Gel canım gel biz aktif tutmaya çalışıyoruz sürekliValla kizlar hangi topik canlıysa oraya yazıyorum canlar nede olsa motivasyona ihtiyacım var kilo vermek için 88.8 idim bu sabah
Belki 85 olur canımİnşallah 85.5 olur :)
Canım afiyet olsun menün çok güzel bwnce 1 gün pilates bir gün Leslie yapsan süper olur sağol canım dün arkadaşlara giderken duş aldım sanırım çarptı birde şehirdışında hava değişikliği çarptıÇok geçmiş olsun bebeğim nazar mi oldu sana kıyamam dikkat et kendine olur mu bende yazayım menümü
Sabah 1/2 porsiyon omlet 2 zeytin şekersiz çay
Öğle 50 gr et -ayran
Aksam lahana yemeği ayran acı biber turşu
Su ana kadar 2 zencefil çayi 2 lt su icildi
Yatmadan önce leslie yapmayı düşünüyorum hatta şu ara pilates yapsam mi derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?