hiçbir şey olmamış gibi sabah aynı düzene devam etmelisin canım çok fazla bir kaçamak değil sonuçtaDün ki menüm:
Sabah: Peynir, yumurta , 1 dlm ekmek, domates
Öğle: Salata , 4 erik
Akşam: Yoğurt çorbası, dolma, yoğurt
Sonrada tutup 10:00 da yarım paket kraker ve peynir yedim.
Aylardır kraker yememiştim. Neden akşam tutamadım kendimi bilemiyorum.
hiçbir şey olmamış gibi sabah aynı düzene devam etmelisin canım çok fazla bir kaçamak değil sonuçta
Gunaydinnn bu sabah 88 geldim insallah haftasoňuna siskinligi atmis olucam
Bu sabah menemen zeytin peynir çay yedim. Şimdi doktora kontrole geldim, sonrada iş gorusmesine gidicem insallah olur
Yok hasta degilim canim. Bebek istiyorum ama hamilelik olmuyor. O yuzden doktora gidiyorum. Regl oldum yine kontrole. Tesekkur ederimmGeçmiş olsun, hastamısın, doktara nede gittin.
Görüşme için bol şans ...
Bugün çok kötü hastayım farenjit oldumkahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü
Bugün çok kötü hastayım farenjit oldumkahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü
Belki 85 olur canım
Daha kötü gribe çevirdi iğne oldum geldim evdeyim tüm gün evden çıkmayı düşünmüyorumBugün nasıl oldun canım ?
Tüm gün yat, dinlen. Başka türlü geçmez .
çok geçmiş olsun canım bol bol bitki çayı iç terlemeye çalış çıkma yataktan bugünDaha kötü gribe çevirdi iğne oldum geldim evdeyim tüm gün evden çıkmayı düşünmüyorum
Daha kötü gribe çevirdi iğne oldum geldim evdeyim tüm gün evden çıkmayı düşünmüyorum
Bitki cayı bir gün önce içtim tansiyonumu düşürdü canım zaten tansiyonum düşük sağol sarımsaklı turplu salata ve nar yedim biraz daha iyiyim şükürçok geçmiş olsun canım bol bol bitki çayı iç terlemeye çalış çıkma yataktan bugün
Gecmis olsunnDaha kötü gribe çevirdi iğne oldum geldim evdeyim tüm gün evden çıkmayı düşünmüyorum
Sağol teşekkür ederimGecmis olsunn
Sağol canım aynen öyle bunun olacağı gecen haftadan belliydi mide bulantısı vardı birde eşimle tatile gittik hava değişimi çarptı geçtiMiyavsu geçmiş olsun canım tam grip havası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?