• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Bugün ki menüm kahvaltıda :domatesli avakodo ezmesi ,turplu sarımsaklı salata ,yerli muz birde nar akşam yemeğim haşlamalı kemik etli nohut yemeği bol baharatlı yanında yeşillikli acılı salata
Kahvaltin ne kadar ilginc hosuma gitti denicem ama avakadoyu hic sevmedim :-(

Kahvaltin ne kadar ilginc hosuma gitti denicem ama avakadoyu hic sevmedim :-(
Canım ben Karatay yapıyorum bu aralar antipiyotik kullandığım için peynir tüketemiyorum peynirsizde yumurta gitmiyor o yüzden böyle bir kahvaltı oldu birde gribim avakadoyu ben domates ve limon sıkıyorum birde sumak döküyorum hoşuma gitti Şen'de öyle yapabilirsin

Canım ben Karatay yapıyorum bu aralar antipiyotik kullandığım için peynir tüketemiyorum peynirsizde yumurta gitmiyor o yüzden böyle bir kahvaltı oldu birde gribim avakadoyu ben domates ve limon sıkıyorum birde sumak döküyorum hoşuma gitti Şen'de öyle yapabilirsin
Bir daha avakado alacagimi sanmiyorum ananas falan seviyorum ama onlarla degisik seyler deneyebilirim. Çorba içmicem zaten cok âz kalmisti döktüm onuda bozulmuş gibi geldi. Karnabahar ve tuzlu limonlu roka yicem bu aksam

Bugün ki menüm kahvaltıda :domatesli avakodo ezmesi ,turplu sarımsaklı salata ,yerli muz birde nar akşam yemeğim haşlamalı kemik etli nohut yemeği bol baharatlı yanında yeşillikli acılı salata
Afiyet olsun canım grubumuz giderek daha da hareketlendi bu da güzel oluyor bizim için bende menümü yazayım
Sabah omlet 3 zeytin şekersiz çay
Öğle 1/2 porsiyon tavuk siş ayran
Aksam dolma 2 adet (çok küçüktü) bol salata limonlu
2 rezene bir zencefil çayi 2 lt su
Yatmadan önce de leslie 3 mil yapılacak

Afiyet olsun canım grubumuz giderek daha da hareketlendi bu da güzel oluyor bizim için bende menümü yazayım
Sabah omlet 3 zeytin şekersiz çay
Öğle 1/2 porsiyon tavuk siş ayran
Aksam dolma 2 adet (çok küçüktü) bol salata limonlu
2 rezene bir zencefil çayi 2 lt su
Yatmadan önce de leslie 3 mil yapılacak
Sağol canım evet hareketlenmesi iyi oldu menün güzelmiş afiyet olsun

Ve 3 mil leslie yapılıp hedefe ulaşılır en son 6da yemek Yediğim için sabaha kadar bol leptin ;) herkese iyi geceler şekerler cuma gününe bomba gibi başlayalım ;););)

Gunaydinlar hayirli olsun topiginiz bol eksiler diliyorum sizi takipteyim
Miyav_su Miyav_su canim sana ben bir sey sorabilirmiyim yogurt patates kurunu hic denedinmydi gerci benimkide soru unuttum bi an sekerin oldigunu dun denedim eksi cikacagima yarim kilo fazla ciktim bugunde devam etsemmiki diye fikir alacaktim bu kur üç gun suruyormus..
Bende size katilsammi ya bu ara sankim guvenim :(((gitti iyi bir motivasyona ihtiyacim varr..

Tek kelimeyle " bayıldım " menüne
Çok sağlıklı , enfes ...

Gunaydinlar hayirli olsun topiginiz bol eksiler diliyorum sizi takipteyim
Miyav_su Miyav_su canim sana ben bir sey sorabilirmiyim yogurt patates kurunu hic denedinmydi gerci benimkide soru unuttum bi an sekerin oldigunu dun denedim eksi cikacagima yarim kilo fazla ciktim bugunde devam etsemmiki diye fikir alacaktim bu kur üç gun suruyormus..
Bende size katilsammi ya bu ara sankim guvenim :KK43:((gitti iyi bir motivasyona ihtiyacim varr..
Günaydın canım boşver öyle kürleri ben pek tavsiye etmiyorum 2 kg verdiriyor geriye 5 kg aldırıyor farkettim sizin Cuma takımıda aktif değil sanırım sonbahar herkesi etkiledi Tabiki gel katıl bize ben olsam senin yerinde 2 öğün yiyorsam 3 öğün yaparım aralarda ki süreyi 4-5 saat tutardım zaten kahvaltılık ürünümü çeşitli tutardım bol yeşillikle mesela

Bir daha avakado alacagimi sanmiyorum ananas falan seviyorum ama onlarla degisik seyler deneyebilirim. Çorba içmicem zaten cok âz kalmisti döktüm onuda bozulmuş gibi geldi. Karnabahar ve tuzlu limonlu roka yicem bu aksam

Sağlıklı, güzel bir akşam yemeği olmuş. Afiyet olsun.

Back