Tek eksiğim spor bu konuda tembelim Ben yemeklere dikkat ettim canım kaçamak günlerim dışında çok ekmek yemiyorum bazı günler hiç yemiyorum bol su içiyorum her gün yeşil çay içiyorum ve akşam altından sonra ekstra bir durum olmadıkça bir şey yemiyorum yemeklerim çok yağlı yapmam Kızartma yemiyorum yani olması gereken beslenme şekli bu kaçamak yaptığımda ertesi gün protein beslenerek dengeliyorumHadi inşallah :) siz spor yaptınız mı bahseder misiniz biraz
Tek eksiğim spor bu konuda tembelim Ben yemeklere dikkat ettim canım kaçamak günlerim dışında çok ekmek yemiyorum bazı günler hiç yemiyorum bol su içiyorum her gün yeşil çay içiyorum ve akşam altından sonra ekstra bir durum olmadıkça bir şey yemiyorum yemeklerim çok yağlı yapmam Kızartma yemiyorum yani olması gereken beslenme şekli bu kaçamak yaptığımda ertesi gün protein beslenerek dengeliyorum
Bende çok spor yapamiyorum sadece leslie sansone 3 miles yapıyorum nazende kısa kisa egzersizler ama yediklerime oldukça dikkat ediyorumTek eksiğim spor bu konuda tembelim Ben yemeklere dikkat ettim canım kaçamak günlerim dışında çok ekmek yemiyorum bazı günler hiç yemiyorum bol su içiyorum her gün yeşil çay içiyorum ve akşam altından sonra ekstra bir durum olmadıkça bir şey yemiyorum yemeklerim çok yağlı yapmam Kızartma yemiyorum yani olması gereken beslenme şekli bu kaçamak yaptığımda ertesi gün protein beslenerek dengeliyorum
Her gün tartilmanin moral açısından iyi olmadığını duymuştum ama kişiden kişiye değişir tabi ki :)Her gün
Canım ne yaptın evini taşındın mı
A çok kötü canım Allah yardımcınız olsun vardır bunda bir hayırYok canim tasinamadim aldigim evde kiraci var eski ev sahibiyle kontratida yok bizi tehdit ediyor benim 6 ay boyunca cikmama hakkim var yasal yola bas vuracagim diyor yani ben kiradayim 6 ay boyunca sizde surunun diyo .cok zor durumdayim kendimi evimi sattigim adamda 2 hafta muhlet verdiydi kaldi bi hafta biyandan iki aydat odemem var borclandim ev icin bizi zor durumda birakti.sindi yasa kiraci ev bulana kadar 6 ay muhlet tanirmis ve kaldi ki biz kiralik evde bulduk ona bulamiyor diye cikmicagim diye direniyor ve tatki dille yaklastik hep nasil bi serre bulasmisiz.sormaa bizi cok skinti uzuntu icinde birakti allahda onu sikintiya soksun...
Çiğ bademi günde 5-6 tane oneriyorlar çünkü 1 badem 11 kalori oluyor ayrıca fındıkta öyle yağlı bir besin nacizane fikrim onlar yerine beyaz leblebi falan tuket ara kacamaklar dışında diğerleri iyi olmuş basarilarGünaydın kızlar ,
menülerimi paylaşayım , sonra geçmişi okumak için geleceğim
Cuma menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: Pırasa ve salat
Ara : 1 mandalina
Akşam : Ciğer sote
Cumartesi menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 yumurtalı menemen, yarım simit
Ara : 1 mandalina, 1 trabzon hurması, bir avuç çiğ badem, fındık
Akşam : Bulguru az etli sarma, yoğurt
Pazar menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 yumurtalı menemen, 1 simit
Ara : 2 mandalina, bir avuç çiğ badem, fındık , 1 ev yapımı peynirli puaça
Akşam : Ev yapımı hamburger ( boyutu büyük oldu malesef ), Ayran
Hareket neredeyese sıfır, tüm haftasonu evdeydim. Griptim
Günaydın :) olsun telafi edersin umarimgünaydın kızlar gününüz güzel geçsin haftasonu dağıttım ben şimdi toplama zamanı
Günaydın canım hamburger dışındaki hepsi Harika canım afiyet olsunGünaydın kızlar ,
menülerimi paylaşayım , sonra geçmişi okumak için geleceğim
Cuma menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: Pırasa ve salat
Ara : 1 mandalina
Akşam : Ciğer sote
Cumartesi menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 yumurtalı menemen, yarım simit
Ara : 1 mandalina, 1 trabzon hurması, bir avuç çiğ badem, fındık
Akşam : Bulguru az etli sarma, yoğurt
Pazar menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 yumurtalı menemen, 1 simit
Ara : 2 mandalina, bir avuç çiğ badem, fındık , 1 ev yapımı peynirli puaça
Akşam : Ev yapımı hamburger ( boyutu büyük oldu malesef ), Ayran
Hareket neredeyese sıfır, tüm haftasonu evdeydim. Griptim
Arada olur canım toplarsın merak etme nasıl geçti izingünaydın kızlar gününüz güzel geçsin haftasonu dağıttım ben şimdi toplama zamanı
Çiğ bademi günde 5-6 tane oneriyorlar çünkü 1 badem 11 kalori oluyor ayrıca fındıkta öyle yağlı bir besin nacizane fikrim onlar yerine beyaz leblebi falan tuket ara kacamaklar dışında diğerleri iyi olmuş basarilar
günaydın kızlar gününüz güzel geçsin haftasonu dağıttım ben şimdi toplama zamanı
Önerin için teşekkürler
Miyav_su paylaştığı bir bilgi vardı, beyaz leblebi işlemden geçiyormuş. leblebi tüketince sarı olanı tercih etmek gerek, nişasta oranı da fazlaymış.
Belki çiğ badem ve fındık miktarını azaltmak benim için daha iyi olabilir.
Allah kabul etsin canımGünaydın kızlar Ben bu gün oruçluyum dün akşam yediklerimle tutuyorum dün kaçamaklarım oldu akşam yemeği haşlama tavuk ve yoğurt düşünüyorum değişiklik olursa yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?