GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Bu gün öğle gibi Regl oldum benim oruç gitti bu ay erken oldum bu yüzden öğlede haşlama tavuk ve yoğurt yedim akşam yemeği de aynısı yendi

Hayır kesinlikle beyaz leblebiyi bana diyetisyen önermişti diyet listesi veremem zayifsin dedi kitle indeksim normal çıktı ama ben ideal kiloma inmek istediğimi söyleyince öneride bulundu elma, kuru kayısı, beyaz leblebi ya da sari leblebi, salata, yumurta falan önerdi

Kızlar iyi akşamlar hafta sonu bende dagittim c.tesi kendi yaptığım çikolatalı kurabiyelerden 4_5 tane yedim pazar günü de bir yufkadan yağsız gözleme yedim derken şişliklerimle birlikte bu sabah 86.500 olan kilom 87.800 çıktı reglde yaklaştı hadi bakalım hayırlısı

Canım ya ne güzel vermiştin kilo olmadı ya çok kızdım sana

Boy kaç canım

Kızlar bende güzel başlamıştım bugün kötü bitirdim motive 0 yardım edin ,

Canim protein diyeti yapabilirsin hem aç kalmasın hem kesin yağdan gider ama en fazla iki gün yapabilirsin mesala tavuk başlayıp yiyebilirsin...ama bu ay içinde armut kuru uyguladin ayda bir uygularsan vücudun ve bunyen için iyi olur nacizane fikrim canimm...

haklısın canım bu ay kendimi kasmaya başladım yine sanırım bu yeme isteği o yüzden teşekkür ederim fikrin için

haklısın canım bu ay kendimi kasmaya başladım yine sanırım bu yeme isteği o yüzden teşekkür ederim fikrin için
Canım birde öğün araların 4-5 saat geçsin leptinin çalışsın bu aralar bende daldım kendimi artık toparlanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…