Canım ya ne güzel vermiştin kilo olmadı ya çok kızdım sanaKızlar iyi akşamlar hafta sonu bende dagittim c.tesi kendi yaptığım çikolatalı kurabiyelerden 4_5 tane yedim pazar günü de bir yufkadan yağsız gözleme yedim derken şişliklerimle birlikte bu sabah 86.500 olan kilom 87.800 çıktı reglde yaklaştı hadi bakalım hayırlısı
Boy kaç canımHayır kesinlikle beyaz leblebiyi bana diyetisyen önermişti diyet listesi veremem zayifsin dedi kitle indeksim normal çıktı ama ben ideal kiloma inmek istediğimi söyleyince öneride bulundu elma, kuru kayısı, beyaz leblebi ya da sari leblebi, salata, yumurta falan önerdi
Ben 20 yaşında 1.63 boyunda ve su an 61.2 kilodayim aslında olmam gereken kilo 56 falan ama ben 54 olmak istiyorumBoy kaç canım
Kızlar bende güzel başlamıştım bugün kötü bitirdim motive 0 yardım edin ,
Canım bu aralar benimde çok kaçamaklarım oldu abartılı yersem diğer gün bende protein beslenerek dengeliyorumKızlar bende güzel başlamıştım bugün kötü bitirdim motive 0 yardım edin ,
haklısın canım bu ay kendimi kasmaya başladım yine sanırım bu yeme isteği o yüzden teşekkür ederim fikrin içinCanim protein diyeti yapabilirsin hem aç kalmasın hem kesin yağdan gider ama en fazla iki gün yapabilirsin mesala tavuk başlayıp yiyebilirsin...ama bu ay içinde armut kuru uyguladin ayda bir uygularsan vücudun ve bunyen için iyi olur nacizane fikrim canimm...
hemen toparlamamız lazım kaçamaklarım sonu yok çünkü yeni yıla fit hatunlar olarak girelimCanım bu aralar benimde çok kaçamaklarım oldu abartılı yersem diğer gün bende protein beslenerek dengeliyorum
Günaydın canımgünaydın kızlar ve ekürümMiyav_su benimle ilgilen lütfen silkelenmeye ve kendime gelmeye ihtiyacım var
Canım birde öğün araların 4-5 saat geçsin leptinin çalışsın bu aralar bende daldım kendimi artık toparlanmam lazımhaklısın canım bu ay kendimi kasmaya başladım yine sanırım bu yeme isteği o yüzden teşekkür ederim fikrin için
Ne yedin canım hayırdırKızlar bende güzel başlamıştım bugün kötü bitirdim motive 0 yardım edin ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?