• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Günaydın canım ne yaptın ev işini
tost yaptım akşam kendime hiç ekmek yemeyen ben kalktım üşenmeden tost yapıp yedim bişeyler olması lazım ki toplanmak için çünkü sürekli aklım yemekte aslında düşünce gücüyle kilo alan tek insan olabilirm diye düşünüyorum :eek::eek:

tost yaptım akşam kendime hiç ekmek yemeyen ben kalktım üşenmeden tost yapıp yedim bişeyler olması lazım ki toplanmak için çünkü sürekli aklım yemekte aslında düşünce gücüyle kilo alan tek insan olabilirm diye düşünüyorum :eek::eek:
Reglin yakın mı canım

Günaydın canım ne yaptın ev işini

Sorma oo stres oldurdu beni kiraci zaman kazanmaya calisiyor ben bir ay içinde ihtar gondermersem hic bir hakkim kalmiyormus bir ay gel tahaahut name evi bosaltma imzalayalim dedik yok nere bas vurursaniz bas vurun dedi halbuki imzalasa ay dolunca bir ay zaman daha veriyor kanun ev bulsun diye ama bizi madur etti ettiği gibi kirayida kesim kesiyor 450 tl veririm buralarda 550-600 tl kira ben kira verecem benim evi alana bizim kiracida yuzsuz sekilde cikmam kirayida o fiyat diyor :) gulenmi aglanmi kiracim kari koca tip fakultede dis teknisyeni çalışıyorlar bizi ezmeye calisiyor allah islah etsin o bizim pesimizde kosacagina biz koptiruyok..yani bizde tek care avukat tutacagiz ben anlamiyorum bizdemi bi gariplik var kiraci calisiyor diye kiralik ev bile bulduk nafile cikmam diyor iste bizde böyle sıkıntılı gunler geciriyoruzz..

hayır canım yeni geçti aslında ama sanırım sıkıldım sürekli diyet modundan :?

Uzun zamandır yapıyorsun, bazen böyle hissetmen çok normal.
25 kilo veremeyi başaran bundan sonra da vermeye devam eder eminim.
Şu dönemi atlatmak için hayatında ufak değişiklikler yapsan.
yeni bir hobi, daha fazla yürüyüş, eski dostlarla buluşma vb...

Stresin iyi yanimi kotumu iyimi gecen hafta cuma yarim.kilo fazla ciktim hafta sonu yarim kilo gitmis buginde tartildim bi yarim kilo daha gitmis inş yarin fazla çıkmam. .

Sorma oo stres oldurdu beni kiraci zaman kazanmaya calisiyor ben bir ay içinde ihtar gondermersem hic bir hakkim kalmiyormus bir ay gel tahaahut name evi bosaltma imzalayalim dedik yok nere bas vurursaniz bas vurun dedi halbuki imzalasa ay dolunca bir ay zaman daha veriyor kanun ev bulsun diye ama bizi madur etti ettiği gibi kirayida kesim kesiyor 450 tl veririm buralarda 550-600 tl kira ben kira verecem benim evi alana bizim kiracida yuzsuz sekilde cikmam kirayida o fiyat diyor :) gulenmi aglanmi kiracim kari koca tip fakultede dis teknisyeni çalışıyorlar bizi ezmeye calisiyor allah islah etsin o bizim pesimizde kosacagina biz koptiruyok..yani bizde tek care avukat tutacagiz ben anlamiyorum bizdemi bi gariplik var kiraci calisiyor diye kiralik ev bile bulduk nafile cikmam diyor iste bizde böyle sıkıntılı gunler geciriyoruzz..
Siz insan gibi yaklaşmışsınız canım afedersin ama bu devirde insanların a...sı...Lazım iyi yapmışsınız hakkınızı arayın

Uzun zamandır yapıyorsun, bazen böyle hissetmen çok normal.
25 kilo veremeyi başaran bundan sonra da vermeye devam eder eminim.
Şu dönemi atlatmak için hayatında ufak değişiklikler yapsan.
yeni bir hobi, daha fazla yürüyüş, eski dostlarla buluşma vb...
Ne güzel konuşmuşsun canım benim :KK200::KK200::KK200:

Bak dün bugün iyiyim kaçamak yapmadım Sporda yaptım regl olduğum halde inş.da yapmiycaz kacamak

İyi akşamlar kızlar :) ben bugün bir kase yoğurt yedim kahvaltıda öğlen sadece bir muz akşamda bir kase kuru fasulye ama yanında turp falan da yedim 1 saat yuruyus yaptım birazdan da leslie yapicam telafi edicem :)

kızlar menümü vereyim sabah buharda haşlanmış brokoli,peynir,zeytin,nar iki tane kuru incir ,çiğ fıstık öğlen kuru börülce yemeği ,turşu akşam taze fasulye ,ciğer sote ,turşu,salata

Back