- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Günaydın canım ne yaptın ev işiniGünaydın kizlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım ne yaptın ev işiniGünaydın kizlarr
tost yaptım akşam kendime hiç ekmek yemeyen ben kalktım üşenmeden tost yapıp yedim bişeyler olması lazım ki toplanmak için çünkü sürekli aklım yemekte aslında düşünce gücüyle kilo alan tek insan olabilirm diye düşünüyorumGünaydın canım ne yaptın ev işini
Reglin yakın mı canımtost yaptım akşam kendime hiç ekmek yemeyen ben kalktım üşenmeden tost yapıp yedim bişeyler olması lazım ki toplanmak için çünkü sürekli aklım yemekte aslında düşünce gücüyle kilo alan tek insan olabilirm diye düşünüyorum
hayır canım yeni geçti aslında ama sanırım sıkıldım sürekli diyet modundan :?Reglin yakın mı canım
Sanırım canım öğün araların 4-5 saat olursa verirsinhayır canım yeni geçti aslında ama sanırım sıkıldım sürekli diyet modundan :?
Günaydın canım ne yaptın ev işini
hayır canım yeni geçti aslında ama sanırım sıkıldım sürekli diyet modundan :?
Süpersin afiyet olsun canımMerhaba,
Hemen menümü yazayım,
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: 1 lahmacun, ayran, salata
Ara: Çerez
Akşam: Çorba
Stresdendir canım ya kolay değil ülkemizde garip insanlar varStresin iyi yanimi kotumu iyimi gecen hafta cuma yarim.kilo fazla ciktim hafta sonu yarim kilo gitmis buginde tartildim bi yarim kilo daha gitmis inş yarin fazla çıkmam. .
Siz insan gibi yaklaşmışsınız canım afedersin ama bu devirde insanların a...sı...Lazım iyi yapmışsınız hakkınızı arayınSorma oo stres oldurdu beni kiraci zaman kazanmaya calisiyor ben bir ay içinde ihtar gondermersem hic bir hakkim kalmiyormus bir ay gel tahaahut name evi bosaltma imzalayalim dedik yok nere bas vurursaniz bas vurun dedi halbuki imzalasa ay dolunca bir ay zaman daha veriyor kanun ev bulsun diye ama bizi madur etti ettiği gibi kirayida kesim kesiyor 450 tl veririm buralarda 550-600 tl kira ben kira verecem benim evi alana bizim kiracida yuzsuz sekilde cikmam kirayida o fiyat diyor :) gulenmi aglanmi kiracim kari koca tip fakultede dis teknisyeni çalışıyorlar bizi ezmeye calisiyor allah islah etsin o bizim pesimizde kosacagina biz koptiruyok..yani bizde tek care avukat tutacagiz ben anlamiyorum bizdemi bi gariplik var kiraci calisiyor diye kiralik ev bile bulduk nafile cikmam diyor iste bizde böyle sıkıntılı gunler geciriyoruzz..
Ne güzel konuşmuşsun canım benimUzun zamandır yapıyorsun, bazen böyle hissetmen çok normal.
25 kilo veremeyi başaran bundan sonra da vermeye devam eder eminim.
Şu dönemi atlatmak için hayatında ufak değişiklikler yapsan.
yeni bir hobi, daha fazla yürüyüş, eski dostlarla buluşma vb...
Ne güzel konuşmuşsun canım benim
Niye kızayım canım hepimiz insanız normal afiyet olsunMiyavsu canım kızma bana regl oldum ondan saldirmisim kurabiyelere