- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Ya bak bilmiyordum şifa olsun yarasın canımKilo vermeye canım ben iki aydır 89 da takılmıştım ya bugun 87.6 ile uyandım inş devamı gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bak bilmiyordum şifa olsun yarasın canımKilo vermeye canım ben iki aydır 89 da takılmıştım ya bugun 87.6 ile uyandım inş devamı gelir
aynı durumdayız senle birbirimizi gazlayalım -) 87,7 geldim sabah, bende yutayım sarımsak ama gribim geçsin diye daha çoktaa :'(Kilo vermeye canım ben iki aydır 89 da takılmıştım ya bugun 87.6 ile uyandım inş devamı gelir
bölüyorsun canım bol suyla yutuyorsun :) bu akşam denicemmSarımsak yutmak zor olmuyor mu?
Ben büyük hapları zor yutarım , kendimi sarımsak yutarken hayal edemedim
Geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versinmeraba kızlar ne zamandır gelemedim buraya baya kötü grip oldum bol yeşilçay, limonlu su vs tüketiyorum. yemekte yiyesim pek yok geçen hafta hiç tartılmadım diyebilirim çünkü 1 aydır falan aynıyım.. bu sabah 87.7 geldim inşallah hastalık vesilesiyle de kırcam zincirlerimi... sabah akşam tempolu yürüyüş yapmış oluyorum işe gidip gelirken..
dün sabah
sıcak süt tat versin diye kaşık ucuyla nescafe koydum ama şekersizdi..
ara da mandalina ve yeşilçay
öğlen tavuk şinitzel bir parça yanına bol salata 1 kaşık kadar makarna, çorba, yoğurt
akşam çorba, önceden kalan yemeğim sebzeli tavuk
Canım sarımsak yutmanın faydalı olduğunu biliyordum ama zayıflama için faydasını hiç duymamıştım denemek lazım birde yutunca kokusu oluyor muKilo vermeye canım ben iki aydır 89 da takılmıştım ya bugun 87.6 ile uyandım inş devamı gelir
ayy amin inşallah çok fenayım yaa boğazım ve genzim ara ara yanıyor, burun akıntım 3. gündür devam ediyoGeçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin
olmuyormuş çiğnemeden yuttuğun için ama mutlaka bölerek yutun çünkü sonra dışkıda bütün çıkıyormuşCanım sarımsak yutmanın faydalı olduğunu biliyordum ama zayıflama için faydasını hiç duymamıştım denemek lazım birde yutunca kokusu oluyor mu
Canım günaydın süper vermişsin tebriklerkızlar kilo bildirimi için bekleniyosunuz bakalım bu hafta ne kadar vermişiz?