• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Sarımsak yutmak zor olmuyor mu?
Ben büyük hapları zor yutarım , kendimi sarımsak yutarken hayal edemedim :KK70::KK70::KK70:

Kizlar ben baska bi grupta devam edecegim iki yere de yetismek zor olur benim icin ama takipte olacagim insallah hakkinizi helal edin ozellikle rukgus arkadasim beni kirmayip araniza kabul ettiginiz icin tesekkur ederim.Hoppa

meraba kızlar ne zamandır gelemedim buraya baya kötü grip oldum bol yeşilçay, limonlu su vs tüketiyorum. yemekte yiyesim pek yok geçen hafta hiç tartılmadım diyebilirim çünkü 1 aydır falan aynıyım.. bu sabah 87.7 geldim inşallah hastalık vesilesiyle de kırcam zincirlerimi... sabah akşam tempolu yürüyüş yapmış oluyorum işe gidip gelirken..
dün sabah
sıcak süt tat versin diye kaşık ucuyla nescafe koydum ama şekersizdi..
ara da mandalina ve yeşilçay
öğlen tavuk şinitzel bir parça yanına bol salata 1 kaşık kadar makarna, çorba, yoğurt
akşam çorba, önceden kalan yemeğim sebzeli tavuk
Geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin

Canım sarımsak yutmanın faydalı olduğunu biliyordum ama zayıflama için faydasını hiç duymamıştım denemek lazım birde yutunca kokusu oluyor mu
olmuyormuş çiğnemeden yuttuğun için ama mutlaka bölerek yutun çünkü sonra dışkıda bütün çıkıyormuş :(

sarımsak Yutmanın Faydaları
  • Sarımsak yutmak kişilere yüksek enerji verecektir ve gün boyu zindelik kazandıracaktır.
  • Halsizlik ve bıkkınlık gibi sıkıntıların giderilmesinde son derece faydalıdır.
  • Saç dökülmesi sıkıntısını giderecektir ve saçların parlak olmasını sağlayacaktır.
  • Cinsel gücü arttırdığı için özellikle iktidarsızlık sorunu yaşayan kişilerin sorunlarına deva olacaktır.
  • Saçkıran hastalığına neden olan faktörlerin giderilmesinde faydalıdır. Bu sayede saçların daha güçlü ve gür olmasını da yarar sağlamaktadır.
  • Zehirlenme gibi durumlarda kişilerin yutması fayda sağlayacaktır. Bunun için kişinin ilk önce bilincinin açık olması gerekiyor.
  • Sarımsak yutmak kişilerde akciğer bronşlarının açılmasında fayda sağlamaktadır. Açılan bronşlar sayesinde daha rahat nefes alınıp verilecektir.
  • Gri soğuk algınlığı, nezle ve difteri gibi hastalıkların iyileştirilmesinde fayda sağlamaktadır.
  • Kabızlık sorunu olan kişiler için her gün gece yatmadan önce bir diş sarımsak yutulması önerilmektedir. Bu sayede bağırsalar da bulunan parazitlerin de yok olmasını sağlayacaktır.
  • Hazmı kolaylaştırıcı etkisi vardır ve bağırsaklar da bulunan kurtların düşürülmesinde faydalıdır.
  • Kanın sulanmasında fayda sağlar ve akışkanlığını arttırır.
  • Her gün düzenli olarak sarımsak yutmak kanser riskini engelleyecektir ve çitli hastalıklara karşı kişide direnç kazandıracaktır.
  • Doğal bir ilaç olarak görülen sarımsak vücudun ihtiyacı olan mineral ve vitamini karşılayabilecek niteliktedir.
  • Vücut kireçlenmesini engelleyeceği gibi bağışıklık sisteminin de güçlenmesinde fayda sağlayacaktır.
  • Aşırı kilosu olan kişiler için sarımsak çok faydalıdır. Bunun için kişinin her gün sarımsak yutması önerilir ve uygun diyet listesi ile kilo verme süreci hızlandırılabilir.
  • Vücutta bulunan yaraların hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlar ve deri de bulunan olumsuzlukları giderir. Özellikle gençlerde çok görülen akne ve sivilce gibi cilt sıkıntılarını iyileştirir.

Sarımsak Yutmanın Yan Etkileri

Öncelikle sarımsak yıllardır faydasından bahsedilen ve pek çok hastalığın tedavisinde k ürün olarak mucizevi bir bitki veya sebzedir. Ancak aşırı sarımsak yutmak kişilerde mide sıkıntılarına neden olabilir. Özellikle midesinde gastrit ve reflü problemi olan kişilerin sarımsak yutarken en fazla bir diş olacak şekilde yutmaları önerilir. Fazla yutulması halinde midede veya mideye giden yolda tahrişe, yanmaya ve acı hissine yol açabilir. Düzenli olarak kullanılan ilaçlar var sarımsak yutmadan önce kişinin doktoruna danışması daha yararlı olacaktır.
Emziren anne ve hamile olan anne adaylarının sarımsak yutmaları sakıncalı olabilir. Bunun için öncelikle doktorlarına sormaları gerekir. Ancak emzirme sürecinde annenin sarımsak yutmamsı süt alan bebekte karın ağrısına yol açabilir. Sarımsak yuttuğunuz zamanlarda karın ağrısı, mide bulantısı, vücutta kızarıklık ve kaşıntı gibi belirtiler gözleniyorsa sizde yan etki yaptığının göstergesidir. Böyle durumlarda kişinin sarımsak yutmaması daha iyi olabilir.

Bugün ki menüm kahvaltıda :nar suyu,1 küçük elma ,2 küçük mandalina öğlen yiyemedim onun yerine çiğ kuruyemiş akşam menüm zeytinyağlı karnabahar yemeği , közlenmiş soğan ,ev yapımı turşu ve çiğ kuruyemiş :kk77::kk77::kk77:

thumbnail_20161102_074020.jpg

kızlar kilo bildirimi için bekleniyosunuz bakalım bu hafta ne kadar vermişiz?

"rukgus, post: 48690155, member: 379899"]rukgus (81,4 / 80,4 / 1,0 )
Miyavsu (71 kg /70.8/0,2)
bildirim yaparken geçen hafta ve bu haftaki kilomuz ve far olarak listeye ekleyebilirsiniz

Back