İyim. Canım güzel geçti ctesi dükkanı açmadım yeğenlerimle gezdim dolaştım sinemaya gittik dün dükkanı açtım kapatınca arkadaşa gittim kısır partisi yaptık iyi oldu Benim için kendime geldim sen nasılsın canım neler yaptınNasılsınMiyav_su hafta sonu nasil gecti..
Canım zorlanırsın Tabiki ben merdivenlere bile çıkamamıştım sana tavsiyem spor sonrası kaş gevşetici al mutlaka yoksa yarın kıpırdayamazsınyarin haftada üç gun spor salonu na gidecegim inş devam ederim ve kiloda kaybederim ayy yarin zorlanacakmiyim hammiyim 8 kilo verince kolay yapabilecekmiyim bi fark olacakmi gorecegim çünkü spor hocasi iyi calistiriyordu :))
yarin haftada üç gun spor salonu na gidecegim inş devam ederim ve kiloda kaybederim ayy yarin zorlanacakmiyim hammiyim 8 kilo verince kolay yapabilecekmiyim bi fark olacakmi gorecegim çünkü spor hocasi iyi calistiriyordu :))
İşte bu süper bir menü afiyet olsun canımHaaftasonu menüm ;
Cumartesi:
Sabah : Peynir, zeytin, menemen, yumurta, 1 dlm ekmek
Öğle: Yoğurt çorbası
Ara: 1 elma, 1 madalina, 1 çay bardağı süt
Akşam : 4 köfte
Pazar:
Sabah : Peynir, zeytin, yarım simit
Öğle: 1 trabzon hurması, 1 bardak kakaolu süt
Ara: 2 madalina
Akşam : Izgara palamut, salata
İyim. Canım güzel geçti ctesi dükkanı açmadım yeğenlerimle gezdim dolaştım sinemaya gittik dün dükkanı açtım kapatınca arkadaşa gittim kısır partisi yaptık iyi oldu Benim için kendime geldim sen nasılsın canım neler yaptın
Afiyet olsun canım ciğerle b12 vitamini almışsın doğal yollar ileIyi aksamlar kızlar
Menu
Öğle az yağlı ciger kavurmasi sebzeli bi tabak yedim iki domates kk peynir şekersiz çay
Ara yesil cay
Aksam mercimek çorbası, 4-5 yk kuru fasulye iki domates yesillik erik komposto sekersiz
Sade soda , 2- 2.5lt su icilecek 2 saat gezdim
Birazdan cayda icerim
Almam gereken kalori 1300 du 1060 kalori aldimmm ileri saatte bi elma neymm yiyebilirim..
Sağol canım birde egzamam geçseİyi geçmesine çok sevindim
İşte bu süper bir menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım detox yapmasan diyorum ama sen bilirsin canım umarım vücudun metabolizmasını bozmazGünaydın kızlar mutlu haftasonu diliyorum hepinize benim gibi çalışan kesime de kolaylıklar
dünkü menüm
sabah peynirli omlet yeşillik çay
öğle 3 köfte salata yağsız
akşam ıspanak yemeği bulgurlu (3yk ) ve ayran
yine kaçamaksız tam gaz devam ediyoruz
ben pazartesi itibari ile eğer başarabilirsem 3 gün boyunca armut süt detoxu yapıcam deneyim herhangi bir sıkıntı olmazsa size de veririm tarifini
Sağol canım birde egzamam geçse
Eminimhenüz tartıya yansımadı ancak böyle devam edeceğim , eninde sonunda yansıyacak tartıya
İnşallah canıminşallah ilaçlar çabucak işe yarar, geçer egzaman
İnan hep aynı canım yaa aksama kadar zaman geçmiyor bende fena bunaldım güzel bi dağıt kafanı pazartesi bomba gibi başlayalım haftaya
İnşallah canımsaç dökülmem durmasını istiyorum önce
Günaydın kızlarrukgus , Vilma 37 ,@selcanmehmetcan , ISILDURU , elifimm39 , güzel bir hafta dilerim herkese
Canım egzamam saçımıda sıçradı o yüzden dökülme oluyor ve malesef geri dönüşü çok zormuş şuan ilaçları kulllanıyorum kan değerlerimde birşey çıkmadıBu mevsimde de saç dökülmesi artabiliyor canım.
Argan yağı denedin mi ?
Canım egzamam saçımıda sıçradı o yüzden dökülme oluyor ve malesef geri dönüşü çok zormuş şuan ilaçları kulllanıyorum kan değerlerimde birşey çıkmadı
Canım sabah 05.00 uyandım 2 saat yataktan yattım tavana baktım geç kaldım dükkana oda yetmezmiş gibi kahvaltımı masada unutmuşum güne kötü başladıkSana da çokkk güzel bir hafta diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?