• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

selam kızlar dün anlattığım konuda bana destek oldunuz fikir verdiniz ve en önemlisi desteğiniz bana çok iyi geldi hepinize çokkkk teşekkür ediyorum. haftasonu söylediğim gibi pazartesi itibari ile armut süt detoxu yapıyorum.

dünkü menüm;
sabah-öğle ve akşam 1/2 armut 1 bardak süt
ikindi 1/2 nar yedim
2,5 lt su içtim ve 1 saat tempolu yürüdüm
dayanamam sanıyordum ama gayet güzel geçti umarım gerçekten :KK200: olur.
hepinize musmutlu günler bol eksiler :KK200::KK200::KK200:
Rica ederiz canım inşallah destek olmuşuzdur sana rabbim Şafi ismi ile şifa versin arkadaşına :KK200::KK200:

Kızlar merhaba

dn akşam beklemediğim birşey oldu
canım çok sıkkkın, endişeliyim

öğleden sonra doktor randevum var. Dua edin :dua::dua::dua:

Allah'a emanet olun.

Benim menüm sabah uyanınca yarım fincan zeytinyağlı dvit içtim,peynir,zeytin,çiğ ceviz,buharda haşlanmış brokoli ,nar öğlen kızarmış balık vardı yemedim onun yerine bir maden suyu ve çiğ ceviz akşam kavurma ve salata yedim

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun artida ciksaniz moral bozmak yok ben sindi spordan geldimm 1lt su ictim sinra tartilip yazarim gecen hafta kac kiloydumki o listeyi tekrar getirebilumisiniz ben telden giriyorum zor oluyor o liste uzerinden devam etsek olur mu. .

kızlar bu şekilde çıktı ama ben inanmıyorum çünkü nerdeyse cumartesiden beri aç geziyorum gerçekten verdiysem bile sadece su kaybıdır :KK14::KK14:

Eklentiler

• thumbnail_20161026_073350.jpg
    thumbnail_20161026_073350.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 38
rukgus (84,6 / 81,4 / 3,200)
miyav_su (71,0 / 71,0 / 0 ) kilo sabit

lütfen bildirim yapan arkadaşlar listeye kendini eklesin

Back