- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
günaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım
Rica ederiz canım inşallah destek olmuşuzdur sana rabbim Şafi ismi ile şifa versin arkadaşınaselam kızlar dün anlattığım konuda bana destek oldunuz fikir verdiniz ve en önemlisi desteğiniz bana çok iyi geldi hepinize çokkkk teşekkür ediyorum. haftasonu söylediğim gibi pazartesi itibari ile armut süt detoxu yapıyorum.
dünkü menüm;
sabah-öğle ve akşam 1/2 armut 1 bardak süt
ikindi 1/2 nar yedim
2,5 lt su içtim ve 1 saat tempolu yürüdüm
dayanamam sanıyordum ama gayet güzel geçti umarım gerçekten olur.
hepinize musmutlu günler bol eksiler
Allah yardimcin olsun canım habersiz bırakma bizi ...Kızlar merhaba
dn akşam beklemediğim birşey oldu
canım çok sıkkkın, endişeliyim
öğleden sonra doktor randevum var. Dua edin
Allah'a emanet olun.
Geçmiş olsun canımAilecek hastayız kızlar kış bize geldi
Benim zor ama canım senden umutluyumselam şekerler menümü yazayım hemen size
sabah-öğle ve akşam 1/2 armut 1 bardak süt (ne kadar kolay oluyor böyle yazmak)
yarın tartı günümüz umarım güzel sonuçlar alırız
Canım Günaydın sabit kalmakta büyük bir başarı ah bende 71 olsamGünaydın kızlar gecen hafta kilom 71 kg bu hafta 71 kg sabitim rukgus
Olursun canım sende merak etme beslenmen güzelCanım Günaydın sabit kalmakta büyük bir başarı ah bende 71 olsam
Detox canım sadece tartı güzel bir rakam gösteriyor bence güzel besleniyorsun detox bırakkızlar bu şekilde çıktı ama ben inanmıyorum çünkü nerdeyse cumartesiden beri aç geziyorum gerçekten verdiysem bile sadece su kaybıdır
Haklısın canım zaten regl olcam ister istemez halsiz bırakıyor vucudu bugün son yarın tekrar düzenime dönecemDetox canım sadece tartı güzel bir rakam gösteriyor bence güzel besleniyorsun detox bırak
Canım detox yapıpda eski kilosundan çok daha fazla kilo alan insanları biliyorum boşver yavaş olsun sağlıklı olsunHaklısın canım zaten regl olcam ister istemez halsiz bırakıyor vucudu bugün son yarın tekrar düzenime dönecem