GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Herkese gunaydin ....iyi haftalar diliyorum...

C.tesi menum:sabah 2 haslanmis yumurta peynir zeytin 2 sekerli cay 2 dilim ekmek

Oglen bir avuc leblebi elma

Aksam 2 adet biber dolma ve yogurt

Pazareynir zeytin omlet 2 dilim ekmek 2 sekerli cay

Oglen elma

Aksam 1 kase yogurtlu corba 2 adet biber dolma, uzum

Kızlar bir derdim var 2 gündür hiçbişey yiyip içemeyecek ve uyuyamayacak kadar kötüyüm lütfen bir akıl verin bir yol gösterin. benim bir ilşkim vardı ve çok seviyordum aynı şekilde karşı tarafta öyleydi 1 saat sesimizi duymasak birbirimizin çok özlüyorduk evlilik planları yapıldı herşey yolunda giderken ramazan ayında erkek arkadaşımın tavırları değişti soğuk davranıyordu ve konuşmak istemiyordu ben bir anlam veremesem de sürekli ona ayrılmak mı istiyorsun diye ısrarla soruyordum. o ise hayır seni çok seviyorum diyordu bana. ramazan bayramının hemen bitiminde iyice uzaklaştı benden ben arıyorum bakmıyor geri dönmüyor ve nerdeyse hiç umursamıyordu ve ben çok bunaldım sonuç olarak bu şekilde gitmezdi hem seviyorum deyip hemde umursamıyordu. bir akşam aradım ben bunu bir daha görüşmek istemiyorum dedim o da tamam sen bilirsin dedi gayet sakin bir şekilde ve o günün sabahında bana bir daha arama rahatsız etme diyerek tüm sosyal ağlardan ve telefonundan engelledi. ayrılmak iseyen bendim ama terk eden o gibi davrandı.
bu olayın üstünden 3,5 ay geçti ve ne o beni nede ben onu aramadık. cumartesi günü bir yakınımı ziyaret için hastaneye gittim ve annesi ile karşılaştım. biraz sohbet ettik ve annesi bana kırgın olduğunu söyledi .sebebini sorduğumda ise hastalık ve sağlık insanlar için kızım sen iyi bir insansın bu hareketi yapman hiç yakışmadı sana dedi. anlamadım beynimden vurulmuşa döndüm ben ne yaptın ki teyze dedim ve kadın oğlunun yanına götürdü beni. erkek arkadaşım biz ayrıldığımız dönemde rahatsızlanmış ve sürekli hastaneye gidip geliyormuş büyük ihtimal veriliyormuş hastanede fakat teşhis konulmamış. ayrıldığımız gün ise öğrenmiş KOLON KANSERİ olduğunu ... ve o dönemde bana hiç bişey söylemedi. biraz konuştuk ve herşeyi anlattı söyleyecektim ama tam teşhis bekledim seni üzmek en son isteyeceğim şeydi sadece ilgizi olduğum için ayrıl istedim dedi. bana mantıklı gelmedi hem ayrılalım dediğimde hayır sensiz yaşayamam diyen adam o gün bir anda kabul etmişti. cumartesi gününden beri kafam yerinde değil sürekli yanında olmak istiyorum ama izin vermiyor. ben iyileşip ayağa kalkarsam ilk geleceğim kapı senin kapın olacak ama bu süreçte beni yalnız bırak diye çok ısrar ettim ama o sevdiğim için değil acıdığım için yanında olduğumu düşünüyor. dün akşam çok uzun konuştuk bari bir arkadaş gibi olayım yanında dedim hayır dedi. sadece söz verdi ara ara haber vereceğim ve 18 kasımda hastanede tedavi süreci sonuçlanacak o gün birlikte idelim dedi sizce ben ne yapayım.
çok uzun oldu farkındayım ama lütfen akıl verin benim aklım kendime yetmiyor şu an

İyi gecmesine sevindim canim bende iyiyim ilk defa hafta sonu evdeydim Mutlu oldum ve bugun spora basladim ve acayip.ter su icinde kaldim inşallah pes etmem devamm ederimm yanimda arkadaş olunca süper motivasyon oluyor bakalimm nereye kadar gidecek..

canım ilk başta allah sanada ona da sabır versin çok zor, tabiki yanında olacaksın Rabbim kimseye dert veripte derman aratmasın ben erkek arkadaşını anlıyorum bende olsam onun gibi davranırdım, karşımdakinin üzülmesini istemezdim helede ona aşıksam , sen yanında ol sana ihtiyacı var ve hep olacak

Ay bende çok sevindim spora başlamana canım hadi bakalım bırakmak olmasın

Of çok üzüldüm canım rabbim şifa versin zor bir hastalık bence içinden ne geçiyorsa onu yapmanı tavsiye ederim sana

Canım egzamam saçımıda sıçradı o yüzden dökülme oluyor ve malesef geri dönüşü çok zormuş şuan ilaçları kulllanıyorum kan değerlerimde birşey çıkmadı

Canim ibrahim Saraçoğlunun kurlerine bi bak yuzde yüz tutiyor ben cok inanıyorum bu adama...belki sifa o kurdedir sadece sebebi.olur inşallah. rabbim sifa versin...

Canim cok uzuldum allah sifa versin canim sevgilini cok seviyorsan hic birsey demeden yaninda ol ne kadar sevdiğini soylesen inanmaz acidigi icin zannedebilir destek olursan sevgiline sevdigin icin yanin olduguna inanir şimdi hastaligi kabullensin bi su an o hic usteleme pisikolojisi iyi olmaz senin sabirla yaninda olman lazim ki atlatabilsin ...ccanım benim en yakin komsumda kolon kanseri ondan iyi anliyorum moral cokk onemli sadece.morall komsum bin kere maşallah kendini hep dışarı atti hastayim diye hic yattigini gormedim ama durumu iyiye gidiyor morall bunda cok etkili..

Canım gerçekten çok üzüldüm, kendimi tutamadım ağladım.

Bu süreçleri yaşayan biri olarak sevgilini alayabiliyorum. İnsan kendinde olmuyor, o kadar karışık duygular içinde oluyor ki bazen çok saçma istekleri, anlamsız çıkışları olabiliyor. Asla ne derse , ne yaparsa yapsın gönül koyma, tavır yapma. Kırılsan bile belli etme, tedavi bitince anlatırsın içindekileri.
Onun ihtiyacı olan en önemli konu moral. Moral bu hastalığı yenmek için tek şart.
Onun istediği gibi davranman en iyisi.
Sana gerçekten istediğini söyledi mi yoksa gurur mu yapıyor ondan emin olmalısın.
Sevgilinin sırdaşı olan ve bu süreçte onun yanında olan kişilerle konuş. Gerçekten ne istediğini, onun neyin mutlu edeceğini o kişi bilir. Ona göre davranırsın.

Burada önemli olan onu sevdiğini, her zaman yanında olduğunu hissetmesi. Aranızda mutlaka size özel paylaşımlar, hitap şekilleri, rutinler vb... vardır. Bunları tekrarlayabilirsin. Aşkın ötesinde aranızda kopamaz bir dostluk bağı olduğunu vurgulayacak ufak süprizler yapabilirsin.

Bu arada anneside çok yıpranıyordur. Annesininde yanında olmayı, hatırını sormayı unutma, sıksık ara, bilmiyorum imkanın varsa arada bir uğra ...vb...
Anneler bu süreçlerin gerçek mağdurları

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için arama beni dedi rahatsız oluyormuş kimseyi istemiyorum hayatına bak dedi gez toz eğlen beni düşünme dedi. ne desem ne söylesem nafile öyle sert bir duvar ördü ki dinlemiyor benim arkamda kimse kalsın istemiyorum dedi. sadece ben seni ararım birlikte gideriz hastaneye dedi söz verdi o konuda ama ararsan açmam kalbini kırarım yapmak istemeyeğim şeyleri yaptırma bana dedi ....

Canim butun arkadaslarimizin dediklerine katiliyorum..Kalbinin sesini dinle...

Rukguş canım Böyle hastalıklari duyunca insan kiloda neymiş oda dertmi yani diyor Allah şifa versin canım inşallah tamamen iyileşir ve kavuşursunuz annesine sor sen ben ne yapayım teyzecim diye fikir al

selam kızlar dün anlattığım konuda bana destek oldunuz fikir verdiniz ve en önemlisi desteğiniz bana çok iyi geldi hepinize çokkkk teşekkür ediyorum. haftasonu söylediğim gibi pazartesi itibari ile armut süt detoxu yapıyorum.

dünkü menüm;
sabah-öğle ve akşam 1/2 armut 1 bardak süt
ikindi 1/2 nar yedim
2,5 lt su içtim ve 1 saat tempolu yürüdüm
dayanamam sanıyordum ama gayet güzel geçti umarım gerçekten faydası olur.
hepinize musmutlu günler bol eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…