Genelde pilav ve ekmek üstü oluyor ya benimkinde onlar yok tu onu belirtmek istemiştim hep böyle neşeleneceksen bende hep böyle yazarım sorun değilyeter ki sen gül canım Mutlu ol
Bencede şeker katma zaten içine giren meyveden tatlı oluyor aşure afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımMaşallah azmine, ben kesin dayanamaz ek ekmek üstü yaptırırdım :)
Bencede şeker katma zaten içine giren meyveden tatlı oluyor aşure afiyet olsun canım
Hurma olur,kuru incir ,kuru kayısı olurİçine hurma koysam şeker yerine nasıl olur ?
Oh maşallah sana canım rabbim ağız tadı ile yedirsin ellerine sağlıkKizlar bu kış cok hamarattim 10 kilo undan tarhana konserve domates 30 tane tursu 5 bidon zeytin 5 bidon 12 kilo kırmızı biber 12 kilo top patlican kozlenmis barbunya taze fasulye borulce 5 er kilo karisik yemege koymalik rengarenk dogranmis biberler
Kizlar bu kış cok hamarattim 10 kilo undan tarhana konserve domates 30 tane tursu 5 bidon zeytin 5 bidon 12 kilo kırmızı biber 12 kilo top patlican kozlenmis barbunya taze fasulye borulce 5 er kilo karisik yemege koymalik rengarenk dogranmis biberler
Bence şeker koy canım, ama bir kase ye sadece yediğinden zevk al ki aklında kalmasın, bende severim aşureyi çokİçine hurma koysam şeker yerine nasıl olur ?
Konya canım ben sen ?Kızlar hangi şehirde yaşıyorsunuz
DenizliKızlar hangi şehirde yaşıyorsunuz
Bence şeker koy canım, ama bir kase ye sadece yediğinden zevk al ki aklında kalmasın, bende severim aşureyi çok
Kızlar hangi şehirde yaşıyorsunuz
Bende İstanbul dayım canımKonya canım ben sen ?
İcine pekmez konuldugunu ilk defa duydumm ne guzeldir dogal seker en azindanBende aşure yapacam inş hafta sonu.içine hurma kaysi kuru incir pekmez koyarsak ztn tatli oluyor.
Ben gaziantep
Ay Antep'in yemeklerine bayılırım ofBende aşure yapacam inş hafta sonu.içine hurma kaysi kuru incir pekmez koyarsak ztn tatli oluyor.
Ben gaziantep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?