• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Kızlar kusura bakmayın dün yazamadım kaç gündür doğru düzgün uyumuyordum dünü yatarak geçirdim demek çok doğru olur, bugun niyetliyim Allah kabul ederse, izinliyim aynı zamanda bu hafta yarın sabah tartılıp atacağım fotoğrafını,inşallah 80 lerde değildirim :bicak::eek:

Geçen hafta 86...
Çok yavaş veriyorum. 12 haftada 3.7 kg verebildim.
Sen yakında beni yakalarsın :)
Valla kızlar bence almamak bile marifet ben yazın başında 73 kilodaydım şimdi korkudan yarını bekliyorum inşallah 80 olmamıştırım. Gidecek bu kilolar geldiği gibi

Kızlar kusura bakmayın dün yazamadım kaç gündür doğru düzgün uyumuyordum dünü yatarak geçirdim demek çok doğru olur, bugun niyetliyim Allah kabul ederse, izinliyim aynı zamanda bu hafta yarın sabah tartılıp atacağım fotoğrafını,inşallah 80 lerde değildirim :bicak::eek:
Geçmiş olsun canım dikkat ettiysen 80 kg düşmüşsündür

Canım senelerdir o kadar çok diyet yaptımki hepsinde çok güzel kilolar verdim ama korumayı başaramadım bu sefer kaçamak yaptıktan sonra dengelemeyi öğrendim bir gün çok yedim diye pes etmedim arkadaş toplantılarında hamur işi yiyince akşam bir şey yemiyorum ertesi gün protein beslenerek dengeliyorum birde burda paylaşım yapmakta motive ediyor instagramda takip ettiğim kişilerde var onların beslenmelerindende fikir alıyorum tek düzene sokamadığım konu spor
Çok iyi aslında böyle dengeli olmak lazım spor konusuna gelince çocukların çok mu küçük onlar uyuyunca yapabilirsin

Çok iyi aslında böyle dengeli olmak lazım spor konusuna gelince çocukların çok mu küçük onlar uyuyunca yapabilirsin
Canım benim bir kızımvar aralık sonu üç yaşında olucak benimki vakitsizlikten değil tamamen tembellik en azından şu kolları dambıl alıp biraz toparlasam çok iyi olucak bu gün spor olarak pazar alışveriş günüm bir saat pazar market dolaşıyom yarın aşure yapıcam misafirim var temizlikte yapıcam

Menümü yazayım, sonrada geçmişi okuyayım. Bugün dikkatimi dağıtmam , rahatlamam gerek.

Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit
Öğle: Buğdaylı salata
Ara: 1 mandalina
Akşam : Tarhana Çorbası (kıymalı olduğu için limon sıkamadım, bol acı biber kattım )
Ara: 1 Mandalina

Canım benim bir kızımvar aralık sonu üç yaşında olucak benimki vakitsizlikten değil tamamen tembellik en azından şu kolları dambıl alıp biraz toparlasam çok iyi olucak bu gün spor olarak pazar alışveriş günüm bir saat pazar market dolaşıyom yarın aşure yapıcam misafirim var temizlikte yapıcam
Anladım canım al sana spor o zaman yarından sonra başlarsın inşallah spora

canım spor konusunda bende çok tembeldim 20 kg verdiğim zamanlarda baktım vucudum deforme olamaya başlamış ve o kadar kilo vermeme rağmen hala istediğim gibi giyinemiyorum sonra şart koştum kendime ve dedim ki yaptıkların boşa gidecek ve tarıda kaç kg olursan ol yine istediğin bedene sahip olmayacaksın böyle böyle başladım ilk zamanlar evin yakınında bir park var oraya gidip 45 dk yürüyorudum sonra evde aerobik ve oryantal yapmaya çalıştım şimdi nereye gidersem gideyim en azından yürüyebilecek mesafeye araç kullanmıyorum asansörü de bıraktım merdiven kullanıyorum ve son haftalarda favorim leslie 1 mil ile başladım şimdi 3 mil yapıyorum 1 mil tahmini 1,7 km yürümüş gibi oluyor bir hafta on gün içeriisnde alışıp 3 mil yapabilirsin o da 5 km civarında yapıyor şiddetle tavsiye ederim denemediysen sıkılaştığımı ve özellikle bol bacak ve karın bölgemin yandığını hissediyorum ;););)

Allah kabul etsin canım 80 de görsen ki umarım görmezsin zararın neresinden dönersen kar olarak düşün tam gaz devam :eğlence:

Back