Afiyet olsun canımBu günün menüsü
Sabah iki haşlama yumurta 50 gr peynir çeşitlerinden bir lokma ekmekle sosis tattım
Öğle iki gün kurusu kayısı bir küçük yerli muz komşu aşure getirmiş bir küçük kase şekeri çok azdı
Akşam küçük bir tabak etli patlıcan yemeği bir kase yoğurt 40 gr ekmek
Akşam yemeği sonrası süpürge yaptım bu gün baya koşturmaca geçti belki ilerleyen saatlerde kahve içebilirim
Sağol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım
İyi geceler canımKızlar ben yatıyorum malum dükkana gidiyorum saat 06.00 Çinli turistler gelecek erken uyanmam lazım sabah tartı fotosunu atarım herkese bol eksiler
Canim pilavlar biraz fazla gibi bulgur pilavı değil demiSabah bir yumurta, bir dilim peynir, birdilim ekmek, domates salatalik siyah çay.ara sütlü menengiç kahvesi 5 badem 1 kuru incir.öğlen salata tavuk 5 kaşik pilav. Ara 4 kaşik aşure.
akşam cacık az tavuklu pilav. Gün içinde 4 bardak bitki çayi 2 lt su..sabah 20 dk yurume bandinda yuruyuş 20 dk ağirlik mekik.birazdan yine 20 dk yurumeyi duşunuyorum...
Canim pilavlar biraz fazla gibi bulgur pilavı değil demi
İyi akşamlar şekerler bugünkü menüm
Sabah menemen tek yumurtalı şekersiz çay
Öğlen tavuklu salata
Akşam patlıcan güvec 3 yk ve ayran
Bu aksam bi deisiklik yapıp jilian yapmayı düşünüyorum ve 2lt su bitti şu ana kadar
Canım ne iş yapıyorsun, iyi geceler şimdidenKızlar ben yatıyorum malum dükkana gidiyorum saat 06.00 Çinli turistler gelecek erken uyanmam lazım sabah tartı fotosunu atarım herkese bol eksiler
QUOTE="miyav_su, post: 48399850, member: 373666"]Ay Antep'in yemeklerine bayılırım of
Canim neyi ne kadar yediğimiz çok önemli bence bende bazen çok ac hissediyorum ama belli bir düzene dönmeye başlayınca oturuyor yerine mesela ekmek pilav makarna yerine yemeği yoğurdu salatayı fazla tüketmek daha hızlı sonuç almamizi sağlıyorCnm menün harika ben bunlari tek yersem sanirim bayilirim.ya surekli tansiyonum duşmesi bana sorun oluyor.yorulunca ve aç kalinca tetikliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?