Benim kilom 100 leri geçtiğinde dizlerim ağrıyor kilo verdikçe dizlerim rahatlıyor çok şükür başka bir sağlık problemi yok şimdilik, benim kollarda sarkık dambıl alayım dedim netten video baktım ama hala başlıyamadım göbek var ama çok büyük değil benim bacaklr kalın
İyi akşamlar kızlar menüleri alalım
Sabah 1 yumurta 3 zeytin şekersiz çay
Öğle tavuk sote ayran
Aksam haşlama et salata
Kaçamak ve ara öğün yok
2 lt su
Yatmadan 3 mil leslie ile günü kapatirim
Bugünki menüm kahvaltıda :közlenmiş patlıcan ,peynir ,yeşillik ,çiğ kuruyemiş ,turp öğlen mercimek çorbası ,çiğ kabak çekirdeği,yarım nar akşAm : tabak üstü et döner,süzme yoğurt,turşu,turşu suyuspor olarak 25 dk kardiyo +45 dk ağırlık
Sabah iki haşlama yumurta bir çay kaşığı fıstık ezmesi 50 gr peynir çeşitlerinden ve çay
Öğle Yemeği tavuk köfte bir bardak ayran
Arada iki ısırık muz
Akşam haşlama tavuk
Spor yapmadım ama cam sildim
İlerliyen saatte Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum
Sabah iki haşlama yumurta bir çay kaşığı fıstık ezmesi 50 gr peynir çeşitlerinden ve çay
Öğle Yemeği tavuk köfte bir bardak ayran
Arada iki ısırık muz
Akşam haşlama tavuk
Spor yapmadım ama cam sildim
İlerliyen saatte Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum
Aşureyi yedikten sonra tempolu yürürsen 1 saat yakarsın emin ol
Canım bir ara Leslie yapıyordum ama benim cadı kızım bilgisayarda uzun süre izin vermiyor fırsat buldukça Leslie gibi olduğum yerde tempolu yürüyüş gibi hareket yapıyordum ama devamlılık lazım bende o yok inşallah bu konuda biraz daha azimli olurumcanım spor konusunda bende çok tembeldim 20 kg verdiğim zamanlarda baktım vucudum deforme olamaya başlamış ve o kadar kilo vermeme rağmen hala istediğim gibi giyinemiyorum sonra şart koştum kendime ve dedim ki yaptıkların boşa gidecek ve tarıda kaç kg olursan ol yine istediğin bedene sahip olmayacaksın böyle böyle başladım ilk zamanlar evin yakınında bir park var oraya gidip 45 dk yürüyorudum sonra evde aerobik ve oryantal yapmaya çalıştım şimdi nereye gidersem gideyim en azından yürüyebilecek mesafeye araç kullanmıyorum asansörü de bıraktım merdiven kullanıyorum ve son haftalarda favorim leslie 1 mil ile başladım şimdi 3 mil yapıyorum 1 mil tahmini 1,7 km yürümüş gibi oluyor bir hafta on gün içeriisnde alışıp 3 mil yapabilirsin o da 5 km civarında yapıyor şiddetle tavsiye ederim denemediysen sıkılaştığımı ve özellikle bol bacak ve karın bölgemin yandığını hissediyorum
Ben toparlayamiyorum bugunde tatli yedim.yedikten sonra sinirlerim bozuldu tum gun zombi hibi dolaştim.Ben bir ay boyunca evde yaptiğim yoğurt kaymağini toplayip tereyaği yapiyorum.dunde yaptiğim tereyağindan sabah balla birlikte yedim..oğlende tatli yedim.ben yapacam oyle çok kutu gidiyorum inş duzeltirim yarin..
Sabah kahvalti da tereyağ bal peynir iki dilim tab buğday ek. Oğlen kuzlenmiş sebze bide tavuk iki dilim ekmek.akşam az patates puresi bir kase cacik.kizlar ben sabah 6 dan aonra uyumuyorum o yuzden gunde uç uğun yapiyorum..
Canım bende yarımlık su şişeleriyle başlıyayım diyorum hatta geçen salı markete gidince iki tane almıştım kasada unutmuşumBen önce dambılsız yapmaya başlayacağım.
Sonra belki ufak su şişeleri ile yaparım.
Bir başlasam
Gün içerisinde biraz acıktığım oldu ama öbemsemedim akşam en son 6 dan sonra tavuk yemiştim akşam hiç acıkmadım kahvemi bile içmedimÇok güzel bir menü. Gün içinde Acıktın mı ?
Her gün cammı silsemCam silmek koları çalıştırmıştır :)
Sağol canım ben zaten tatlı tüketmiyorum sadece meyvedeki şekeride çıkaracağım o kadar
Genelde pilav ve ekmek üstü oluyor ya benimkinde onlar yok tu onu belirtmek istemiştim hep böyle neşeleneceksen bende hep böyle yazarım sorun değilÇok sağlıklı, maşallah hayranım menülerine.
Bu arada tabak üstü döner olayına çok güldüm
Bencede şeker katma zaten içine giren meyveden tatlı oluyor aşure afiyet olsun canımBende haftasonu yapmak istiyorum aşure.
Tek yapamam annem uygunsa gelecek ve yapacağız.
Kendim içinde şeker katmadan deneyeceğim , bakalım nasıl olacak.
Ben bayılırım aşureye :)
Afiyet olsun canımSabah bir yumurta 4 dilim sucuk domates salatalık peynir iki uc dilim bir dilim Köy teryagli ekmek aksama palamut baligi salata kuruyemiş bugun spor yapamiycam dışarıda olucam
Meraba bugun üç cam sildim, evi toparladim halilarimi yikamaya verdigim icin butun evi supurdum falan derken saat 2den 6ya kadar hic durmadim..
Sabah kahvalti yapmadim
Saat 4-5 gibi yumurta yedim ekmekle :-|
Sonra aksam da corba ve makarna yedim. Biliyorum cok kotu bir gun oldu yarin daha iyi olacak
Kızlar kusura bakmayın dün yazamadım kaç gündür doğru düzgün uyumuyordum dünü yatarak geçirdim demek çok doğru olur, bugun niyetliyim Allah kabul ederse, izinliyim aynı zamanda bu hafta yarın sabah tartılıp atacağım fotoğrafını,inşallah 80 lerde değildirim
Genelde pilav ve ekmek üstü oluyor ya benimkinde onlar yok tu onu belirtmek istemiştim hep böyle neşeleneceksen bende hep böyle yazarım sorun değilyeter ki sen gül canım Mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?