• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Bu günün menüsü
Sabah iki haşlama yumurta 50 gr peynir çeşitlerinden bir lokma ekmekle sosis tattım
Öğle iki gün kurusu kayısı bir küçük yerli muz komşu aşure getirmiş bir küçük kase şekeri çok azdı
Akşam küçük bir tabak etli patlıcan yemeği bir kase yoğurt 40 gr ekmek
Akşam yemeği sonrası süpürge yaptım bu gün baya koşturmaca geçti belki ilerleyen saatlerde kahve içebilirim

Bu günün menüsü
Sabah iki haşlama yumurta 50 gr peynir çeşitlerinden bir lokma ekmekle sosis tattım
Öğle iki gün kurusu kayısı bir küçük yerli muz komşu aşure getirmiş bir küçük kase şekeri çok azdı
Akşam küçük bir tabak etli patlıcan yemeği bir kase yoğurt 40 gr ekmek
Akşam yemeği sonrası süpürge yaptım bu gün baya koşturmaca geçti belki ilerleyen saatlerde kahve içebilirim
Afiyet olsun canım

Benim menüm kahvaltıda haşlanmış taze barbunya ,yeşillik,kavun ,1 kuru incir ,çiğ kuruyemiş ,zeytin öğlen menü bana göre değildi çiğ kuruyemiş ve sabahki haşlanmış taze barbunya akşam :zeytinyağlı pırasa 30 dk kardiyo +45 dk ağırlık spor olarak aralarda sade Türk kahvesi ,çay ve su içtim

Dün peynir,turşu ve yoğurt yiyince malesef kullandığım antipiyotik etkisini yitirdi gece kötü oldum biraz daha sabretmem Lazım o yüzden peynir ve yumurta yok menümde

Sabah bir yumurta, bir dilim peynir, birdilim ekmek, domates salatalik siyah çay.ara sütlü menengiç kahvesi 5 badem 1 kuru incir.öğlen salata tavuk 5 kaşik pilav. Ara 4 kaşik aşure.
akşam cacık az tavuklu pilav. Gün içinde 4 bardak bitki çayi 2 lt su..sabah 20 dk yurume bandinda yuruyuş 20 dk ağirlik mekik.birazdan yine 20 dk yurumeyi duşunuyorum...

Son düzenleme:
İyi akşamlar şekerler bugünkü menüm
Sabah menemen tek yumurtalı şekersiz çay
Öğlen tavuklu salata
Akşam patlıcan güvec 3 yk ve ayran
Bu aksam bi deisiklik yapıp jilian yapmayı düşünüyorum ve 2lt su bitti şu ana kadar ;);)

Sabah bir yumurta, bir dilim peynir, birdilim ekmek, domates salatalik siyah çay.ara sütlü menengiç kahvesi 5 badem 1 kuru incir.öğlen salata tavuk 5 kaşik pilav. Ara 4 kaşik aşure.
akşam cacık az tavuklu pilav. Gün içinde 4 bardak bitki çayi 2 lt su..sabah 20 dk yurume bandinda yuruyuş 20 dk ağirlik mekik.birazdan yine 20 dk yurumeyi duşunuyorum...
Canim pilavlar biraz fazla gibi bulgur pilavı değil demi

İyi akşamlar şekerler bugünkü menüm
Sabah menemen tek yumurtalı şekersiz çay
Öğlen tavuklu salata
Akşam patlıcan güvec 3 yk ve ayran
Bu aksam bi deisiklik yapıp jilian yapmayı düşünüyorum ve 2lt su bitti şu ana kadar :KK66::KK66:

Cnm menün harika ben bunlari tek yersem sanirim bayilirim.ya surekli tansiyonum duşmesi bana sorun oluyor.yorulunca ve aç kalinca tetikliyor..

Ay Antep'in yemeklerine bayılırım of:kk77::kk77:

5 yıl once antepe geldiğimde 70 kiloydum.şu yemeği bu yemeği derken on kilo aldim ozerine de plansiz hamile :anneadayı:kalinca 94 leri gördum:anne:[

QUOTE="miyav_su, post: 48399850, member: 373666"]Ay Antep'in yemeklerine bayılırım of:kk77::kk77:

5 yıl once antepe geldiğimde 70 kiloydum.şu yemeği bu yemeği derken on kilo aldim ozerine de plansiz hamile :anneadayı:kalinca 94 leri gördum:anne:[[/QUOTE]
Yemeği seviyorum ben ya şehir önemli değil yemek yerken mutlu olan insanlar varya işte ben tam onlardanım bakalım sabah ola hayrola görelim kilomuzu korkunun ecele faydası yok :dua::olamaz:

Cnm menün harika ben bunlari tek yersem sanirim bayilirim.ya surekli tansiyonum duşmesi bana sorun oluyor.yorulunca ve aç kalinca tetikliyor..
Canim neyi ne kadar yediğimiz çok önemli bence bende bazen çok ac hissediyorum ama belli bir düzene dönmeye başlayınca oturuyor yerine mesela ekmek pilav makarna yerine yemeği yoğurdu salatayı fazla tüketmek daha hızlı sonuç almamizi sağlıyor ;)

Bu arada yarın bildirim yapacak arkadaşlar geçen çarşamba ve güncel kilo paylaşımı yapmali bakalım en çok kiloyu kim vermiş ;)

Günaydın hayırlı günler çok yoğun bir iş günüm olacak dedim sabahın ilk msjini ben atayım :))
Yaşım:27
Boyum:168
Başlangıç kilom: 72.7 (07.10.2016 cuma katıldım araniza)
Güncel kilom:71.8
Eksilen kilo:0.9 kg
Bol kalori harcamali günler dilerim yeni üye olduğum için beceremedim tartinin fotoğrafında yükleyemedim bi türlü neyse akşam yukleyebilirsem o zaman atarım

Back