• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

IMG_7001.JPG
geçen hafta 70.800 gr bu hafta 70.600 aradaki fark :-200 gr rukgus rukgus

Sabah bir yumurta, bir dilim peynir, birdilim ekmek, domates salatalik siyah çay.ara sütlü menengiç kahvesi 5 badem 1 kuru incir.öğlen salata tavuk 5 kaşik pilav. Ara 4 kaşik aşure.
akşam cacık az tavuklu pilav. Gün içinde 4 bardak bitki çayi 2 lt su..sabah 20 dk yurume bandinda yuruyuş 20 dk ağirlik mekik.birazdan yine 20 dk yurumeyi duşunuyorum...
Pilav pirinç miydi canım akşam fazla olmuş

İyi akşamlar şekerler bugünkü menüm
Sabah menemen tek yumurtalı şekersiz çay
Öğlen tavuklu salata
Akşam patlıcan güvec 3 yk ve ayran
Bu aksam bi deisiklik yapıp jilian yapmayı düşünüyorum ve 2lt su bitti şu ana kadar :KK66::KK66:
Oh afiyet olsun canım sporda değiştirmen iyi olmuş ara sıra değiştir vücûd şaşırsın

Bugun tartıldım kızlar haftaya belli olur kaç kilo vereceğim inşallah veririm. Kızlar yükleyemiyorom bir sorun var gun içinde kilomu yollarım inşallah herkes vermiştir

Geçen yil gittiğim diyetisyenin odem attirici çayi var.akşamdan demle butun gun iç demişti.yapmak isteyen varsa yaziyim.

1 ölçek yeşil çay
1 ölçek kuşburnu
Yarım limon
2 çubuk tarçin
4 karanfil
4 top karabiber
Fındık buyukluğunde kök zencefil.

Kızlar ben internet siteleri yapıyorum gelmek isteyen varsa uğrasın. Reklam olmasin diye birazdan linki silerim..

www.bilgizenginleri.org/forum.php

Back