Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'' Isyeri kibris sehitlerde oraya kacmıslar cikamiolar orda kalcak
Arkadasini getirdi saat 11 bucukta eve felaket biber gazi yemis donuna kadar duramiodu yerinde vücudu yaniyodu babamın kiyafetlerini giyindi iste o ustunu cikarana kadar biz evde mahvolduk oyle kotuydu ''
Arkadaşımın biraz önce gönderdiği mesaj. Alsancakta durum bu.
istifayı basmak kolay mı arkadaşım... geçim derdi diye bişey var.... insan tek kendini düşünmüyo bazı kararları alırken eşini evladını anasını babasını sevgilisini.....
çıkarlarını gözetiyor olmasın ?
Bu arada az önce chp köpeğisiniz diye tehdit maili aldık :)))))
meclisten süper maaşları, dokunulmazlıkları, özel masraflarına ait yasalar çıkarken bu vekillerin sesi neden çıkmıyordu ?
istifayı basmak kolay mı arkadaşım... geçim derdi diye bişey var.... insan tek kendini düşünmüyo bazı kararları alırken eşini evladını anasını babasını sevgilisini.....
bu arada az önce chp köpeğisiniz diye tehdit maili aldık :)))))
:)))) yeni bomba facebook editörümüz de tehdit edilmiş : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
iyi geceler (uyumaya devam) yazmış ona da yandaş denmiş : )))))
şaka gibi uyumaya devam derken yatın uyuyun olarak mı anladılar...
bakış açımız tamamen farklı... var mı orada bi yakının hem vatandaşın içinde hem polisin.... işte benim var o yüzden anlayamazsın beni..... sen mi bakacaksın o iki çocuğa hasta ana babaya... net sayfasından basın istifayı demekle olmuyo işte gerçekler var.... biz nasıl uyuyamıyorsak şu an burda hem arkadaşımın hem akrabamın yakınlarıda uyuyamıyo ve her iksinin ana babasıda dua ediyo sağ selamet gelsinler diye.... neyse ........... bazen üç nokta çok şey anlatır...hee maaş alsın dıye ınsanlara işkence edebılırler ozaman bende o parayı gönul rahatlığıyla yıyıcem doğru geçim derdi
Italyan kanalında bir dialog
-Bu olayların sebebi ne?
-Halk doğaya zarar gelsin istemiyor
-Nasıl yani sadece ağaçlar için mi?
-Onlar Türk
bakış açımız tamamen farklı... var mı orada bi yakının hem vatandaşın içinde hem polisin.... işte benim var o yüzden anlayamazsın beni..... sen mi bakacaksın o iki çocuğa hasta ana babaya... net sayfasından basın istifayı demekle olmuyo işte gerçekler var.... biz nasıl uyuyamıyorsak şu an burda hem arkadaşımın hem akrabamın yakınlarıda uyuyamıyo ve her iksinin ana babasıda dua ediyo sağ selamet gelsinler diye.... neyse ........... bazen üç nokta çok şey anlatır...