• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
devrimleri halklar yaparsa kalıcı olur...fransada böyle olmuştur, iranda da ...

halk gücünün farkında olduğu müddetçe ama galeynla değil kararlı, organize ve ne istediğini bilir bir şekilde hareket ettiği müddetçe önünde hiç bir güç durmaz...

o kadar yürekten isterim ki bunun köklü bir değişim yaratmasını...devamlılığının olmasını

ama belki en azından eskisi kadar fütursuzca harcayamayazlar memleketimi...

işin iç yüzü meclisten gene özel bir karar geçecek bu hengamede demedi demeyin ...

Bu yasa çıktıktan sonra her şey normale dönecek

Kızlar hamileyim diye eşim yatırmak istiyor beni ama yapamıyorum ki aynen ihanet edecekmiş gibi hissediyorum kendimi:((( yatsam nasıl uyuycam bilemiyorum gözümün önünde hep direnişçiler olcak....aklım fikrim onlarlayken zaten yatmak da bir çözüm değil...

Benim de umudum kalmadı artık.

Hala ohh olsun diyenler var.

Değil ülkeyi insanlığı bile yitirmişiz biz..

Bılmıyorum görenınız oldu mu, sosyal medyada bı çağrı gördüm
aynen kopyalıyorum..

Neredeyse bir gün doldurulacak. Ama Taksim direnişini televiyon kanalları göstermiyor. Eylemciler bir kampanya başlattı ve şöyle diyor: “Kanallara mail gönderelim, telefonlarını meşgul edelim: “Taksim direnişi niye kanalınızda yok” diye soralım.
Kanalların sorumluları, yetkililerine ait bildiğimiz bütün telefon ve mail adreslerini yayalım.”

ne dersınız?

[ı]ambulanslarla hasta yaRalı tasıyacaklarına biber gazı taşıyorlarmış allh belalarını versinnnn[/ı]

Son düzenleme:
Ntv de olimpiyat yarışı
Tgrt haberde Suriyedeki dram
Habertürkte thy içki yasağı
S haberde balık avlayan kuşlar
trt haberde islamiyetin gelişimi

Rezilsiniz rezil!

Bu polislerin hepsi mi hükümet yanlısı kardeşim ? Yarısı başka partili olsa, istifayı bassa. Yarısıyla bi b.k yapamazlar !
Polisler de uymasın "dağıtın" emrine ! Yok böyle bir şey ....
istifayı basmak kolay mı arkadaşım... geçim derdi diye bişey var.... insan tek kendini düşünmüyo bazı kararları alırken eşini evladını anasını babasını sevgilisini.....

Son düzenleme:
'' Isyeri kibris sehitlerde oraya kacmıslar cikamiolar orda kalcak
Arkadasini getirdi saat 11 bucukta eve felaket biber gazi yemis donuna kadar duramiodu yerinde vücudu yaniyodu babamın kiyafetlerini giyindi iste o ustunu cikarana kadar biz evde mahvolduk oyle kotuydu ''

Arkadaşımın biraz önce gönderdiği mesaj. Alsancakta durum bu.

meclisten süper maaşları, dokunulmazlıkları, özel masraflarına ait yasalar çıkarken bu vekillerin sesi neden çıkmıyordu ?

işin iç yüzü meclisten gene özel bir karar geçecek bu hengamede demedi demeyin ...

Bu yasa çıktıktan sonra her şey normale dönecek

biliyor musun kazen aynı şeyi düşündüm.
hatta aklıma şu dağdan inme süreci geldi hemen.
bekliyoruz bekliyoruz inicez açıklamaları yapılıyordu.
eee şu durumda ortalıkta da ağzı kapalı kimse de yok ilginç geldi bana.
hemen bu durumu kullanırlardı halbuki.
taşlarla meydana çıkarlardı.çok şaştım

ağaçlar yıkılmasın derken butun ıstanbul yıkılacak galiba

Ağaçlar bardağı taşıran son damla oldu.
Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerinin yok sayılması,
talana, dayatmaya karşı bir tepki.
Dilerim en kısa zamanda Türkiye Cumhuriyeti lehine huzur sağlanır.

arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki nette yalan haber çoookkkk.... her yazılana her söylenen inanmayalım bi süzgeçten geçirelim...oltaya gelmeyelim....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back