- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
Alsancak İskelesi yakınlarında çadırlar kuruyorlar şu an eylemciler, olaylar zıvanadan çıktı
Canlı olarak takip ediyorum 3 saat sonra da orada olacağım
merak edecek bir şey yok ki 2 gün sonra her şeyi unutacaklar, bu park X kişiye verilecekken bir anda Y isimli kişiye verilecek.
Piyonlar her yerde boş boş yazmaya maşa olmaya devam edecek. Yukarıdaki herkes cebini dolduracak diğerleri de kendi kendilerini yedikleri ile kalacak.
Olayın çıkış noktası burada ki AVM X kişiye verilecekken öncesinde başka parti mensubu Y ile el sıkışılmış. Lakin son dakikada bu peşkeşte vazgeçilince olanlar olmuş.
aylin haberi de asılsızdır umarım
Bende sabahtan çıkıp Alsancağa gidicem canım şu saatte zor duruyorum.
Polis emir kulu evet ama her seyin de bir adabi var Allah askina 70 yasindaki amcanin kulagini koparmislar djyorum 26 yasindaki Aylin panzerle ezildi öldü diyorum sadece biber gaze tazyikli su ile mudahale edilse tamam ama is artik cigrindan cikmaya basladi sanki polislerin karsisinda dusmanlari var o sekilde mudahale ediyorlar.
bunu ordaki insanlar bılıyormu
hiç sanmıyorum ! Lakin bilenler var...
merak edecek bir şey yok ki 2 gün sonra her şeyi unutacaklar, bu park X kişiye verilecekken bir anda Y isimli kişiye verilecek.
Piyonlar her yerde boş boş yazmaya maşa olmaya devam edecek. Yukarıdaki herkes cebini dolduracak diğerleri de kendi kendilerini yedikleri ile kalacak.
Olayın çıkış noktası burada ki AVM X kişiye verilecekken öncesinde başka parti mensubu Y ile el sıkışılmış. Lakin son dakikada bu peşkeşte vazgeçilince olanlar olmuş.
taksime destek saat 3.00te. 20.000polis saldıracak
Tebrik ediyorum canım seni. Keşke herkes senin gibi olabilse. Ben olayların göbeğindeyim zaten. Ve bunca yaşanan şeye rağmen, sadece bir kanalda gösteriliyor olaylar. Görmeden olayların hangi boyutta olduğunu anlamak imkansız. Umarım herkes sizin gibi destek için elinden geleni yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?