Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resim eskiymiş,yalan olduğu bilgisi geçiliyo.

Malesef Aylin adında bi kızcağızın ezildiği ve hayatını kaybettiği bilgisi var.
Doğru olmamasını umuyorum.

aylin haberi de asılsızdır umarım

dine sığınıp! asan, kesen, öldürmeyi kendinde hak bulan, kendini en iyi müslüman sanan, ona buna kafir diyenleri kastediyor.

keşke İzmir de veya herhangi bir büyük şehirde olsam da gelebilsem.belki bu iyi şeylerin başlangıcı olurdu.

o

oooh kaymakli ekmekleri ellerinden gidebilir, tabiki saldircaklar rte adamlari , lafda dindarcilar tekbir diye adam keserler ,

evet bende türk polisini sevmiyorum kazen bey ne emir ki adama direk su tutuyor bir cana kiyiyor , evet bende o arkadas gibi dusunuyorum bundan sonra polis ölüsü ciktiginda aklima gelen sadece bugün öldürdükleri gencler ve TÜRKIYENIN DIRILISINE KARSI GELEN satilmis insanlar

canım hakikaten alsancaktki durum ne benimde telefonlarım durmuyor . arkadaşlardan bazıları ordaymış bizimde . son durum ne ordaki bizim iletişim koptu onlarla

Alsancak İskelesi yakınlarında çadırlar kuruyorlar şu an eylemciler, olaylar zıvanadan çıktı

Canlı olarak takip ediyorum 3 saat sonra da orada olacağım

canım hakikaten alsancaktki durum ne benimde telefonlarım durmuyor . arkadaşlardan bazıları ordaymış bizimde . son durum ne ordaki bizim iletişim koptu onlarla

Canım arkadaşım sokaktaydı. Evinede giremiyo şuanda yazdığım gibi evin içi biber gazı dolmuş. Polis müdahaleye başlamış olaylar durulucak gibi değil dağılma durumu yok şimdilik. Yeni haberler aldığım müddetçe bildirirm canım.

Buarada yabancı basından takip ediyorum Kazen bey link verebilirmiyim izlemek isteyen arkadaşlarım için.

Bu fotoğrafın nerede çekildiğini biliyor musunuz ?

Na wst

artık yalan habere de başladık tebrikler

önceki sayfalarda twitterdan alıp direkt paylaştım burada ama araştırınca mesajı düzenledim hemen.. yalan olduğunu belirttim fakat resmi kaldıramadım. ne haberler dolanıyor ortada, hangisi doğru hangisi yanlış ayırt edemiyoruz artık. biraz daha dikkatli olmak lazım.

polise durup duruken kımse bişi demıyor

kraldan çok kralcılık ypıyorlar işte sorun bu

olaylar bukadar yayılmdan sanırım daha 2. gununde

çadır kurmuşlar ağaçların kesılmesıne engel olabılmek için diranişçiler

polis sivil kıyafet gıyıp aralarına sızıp o çadırları ateşe vermiş

bu nasıl savunmadır görevi bumudur

Son düzenleme:
beyoğlu emniyette gözaltına alınanlara dayak atıldığı söyleniyor hadı bu da yalan zaten polisin yaptığı herşey yalan herşey iftira herşey karalama...bütün polisler cici sevelim onları.

SÖYLEYECEK TEK SÖZ BULAMIYORUM.İnsanın nutku tutulurmu tutuldum kaldım.Evlatlarım için güzel günler göremeyecek olma korkusu çok daha fazla sardı yüreğimi

yarından sonrasını o kadar merak edıyorum ki, anlatamam...

merak edecek bir şey yok ki 2 gün sonra her şeyi unutacaklar, bu park X kişiye verilecekken bir anda Y isimli kişiye verilecek.

Piyonlar her yerde boş boş yazmaya maşa olmaya devam edecek. Yukarıdaki herkes cebini dolduracak diğerleri de kendi kendilerini yedikleri ile kalacak.

Olayın çıkış noktası burada ki AVM X kişiye verilecekken öncesinde başka parti mensubu Y ile el sıkışılmış. Lakin son dakikada bu peşkeşte vazgeçilince olanlar olmuş.

taksime destek saat 3.00te. 20.000polis saldıracak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…