bu mu emir kulluğu emir kulu değilsin Allahın kulusun madem bu kadar müslümansın bu kadar cemaatçisin o zaman panzerle geçtiğin bu çocuğun emrini de mi kul olduğun başka bir kul verdi bre vicdansız!
şimdi bu polisle ben aynı kefede mıyım ben insanım bu ne? bu adam yaşamış yaşamamış hangisi faydalı?
bunlar insan mı bunlar kalpsiz birer robot ayda 2000 küsür paraya ruhunu satmış birer robot!
Eki Görüntüle 725732
bu yalan habermmiş
bu mu emir kulluğu emir kulu değilsin Allahın kulusun madem bu kadar müslümansın bu kadar cemaatçisin o zaman panzerle geçtiğin bu çocuğun emrini de mi kul olduğun başka bir kul verdi bre vicdansız!
şimdi bu polisle ben aynı kefede mıyım ben insanım bu ne? bu adam yaşamış yaşamamış hangisi faydalı?
bunlar insan mı bunlar kalpsiz birer robot ayda 2000 küsür paraya ruhunu satmış birer robot!
Eki Görüntüle 725732
benimde tepki genellemeye... Bunun polisi, askeri mi olur ? ölümün hangisi güzel ?
Karşı karşıya getirmeyin polis ile askeri yeter. Bu konuda çok mağduriyet yaşandı, artık yaşanmasın.
Amaç sapıyor
inşallah yalandır çok fena oluyor insan görünce
Resim eskiymiş,yalan olduğu bilgisi geçiliyo.inşallah yalandır çok fena oluyor insan görünce
tweterdada facedede yalanlanmış bu gıbı yalan haberlerın bıze faydası yok yok zararı var denmiş
hayırlı geceler yanlış bi üslup kullanmak istemiyorum islamcılar derken neyi kasteddiniz..... benim gibi ailem gibi arkadaşlarım gibi doğmamış çocuğum gibi vatanını milletini seven ülkem bi adım daha leri gitsin diye düşünen.... ülkenin şu anki durumu için üzülen orada olup yaralananlara, dua eden ortalık sakinleşsin sen ben davası bitip ülkeme insanıma ne yapabilirim hizmet etmek amacında olan insanlarımı kastediyorsunz... yoksa müslümanım diyen ama içi başka dışı başka olan piyonlarımı????? sanırım İSLAMCILAR sözünüzü açıklamanız gerekmektedir....yazdıklarımdan siyasi görüşüm hakkımda yorumda yapmak istersinz siz şimdi ama tahmin ettiğinz partiye mensub değilim....Küçükse kızınızı götürmeyin nolur, ne küçük,ne yaşlı, ne kadın anlamıyorlar. İslamcılarda ellerinde bıçaklarla Tophane civarında bekliyorlarmış. Bayılırlar kesmeye, asmaya, yakmaya...
Yazıklar olsun akşamdan beri yabancı basından takip ediyorum.
Alsancak'ta oturan bi arkadaşımla msjlaşıyorum şimdi, evlerinin içi bile biber gazı dolmuş.
Şu an erenköy ethemefendi caddesinden kornalarla arabalar yarım saattir geçiyorlar...........istanbul ayakta.........tayyip efendi senin için üzüldüm §imdi
Emre uymama yetkisi?? Maalesef böyle birşey söz konusu değil ki.. Emin olun bende herkes kadar üzgünüm..9 aylık hamileyim bu saatte ayaktayım. Ve tek dileğim kimsenin canının yanmaması..
Eki Görüntüle 725732
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?