• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapılarını Gezi Parkı eylemcilerine açan Cevahir AVM

BLobYWJCEAEcluc.jpg

Arkadaşımla konuştum şimdi daha doğrusu konuşmaya çalıştım çünkü öksürmekten cvp vermekte zorlandı.

Şuan için dağıldıklarını söyledi. Hatta arkadaşım resim çekmek için dışarı çıktığı sırada polisin biri gelip neden resim çektiğini sormuş.

Arkadaşımda medyanın yapamadığını yapıcam dediği için tek misin eğer evine girmessen gözaltına alınıcaksın diyip üzerine yürümüş.

Büyük küçük kim varsa müdehale edilmiş buarada.

"Bugün şunu anladım; "amaan ben mi kurtaracam dünyayı?" daki 'ben'ler birleşince bi ordu oluşturuyor ve evet, dünyayı yerinden oynatabiliyor."

alıntıdır..

merak edecek bir şey yok ki 2 gün sonra her şeyi unutacaklar, bu park X kişiye verilecekken bir anda Y isimli kişiye verilecek.

Piyonlar her yerde boş boş yazmaya maşa olmaya devam edecek. Yukarıdaki herkes cebini dolduracak diğerleri de kendi kendilerini yedikleri ile kalacak.

Olayın çıkış noktası burada ki AVM X kişiye verilecekken öncesinde başka parti mensubu Y ile el sıkışılmış. Lakin son dakikada bu peşkeşte vazgeçilince olanlar olmuş.

yazıklar olsun, susmaya mahkum kaldıklarını sananlara
o zaman.

halk tv de şu an tabipler odası başkanı hastane kayıtlarına göre ölü yok dedi ağır yaralı varmış arkadaşlar

Allah aşkına yayın şunu tünele gitmeyin!tünele gitmeyin!elektrikleri kestiler tuzak var gitmeyin!

Duyurabıldıgınız kadar duyurun arkadaşlar

bu konuda halkı, polisi ve askerimi karşı karşıya getirene yazıklar olsun....

umarım doğru değildir.... 20.000 polis....

kocaeli sakarya ve yalovadan 50şer kişilik özel tim diye okudum ben.. 20.000 polisten bahsedildiğini duymadım. ama gündüzkinden daha ağır olaylar yaşanacak denmiş..

asker polis halka müdahaleye devam ederse polise müdahale başlayacak demiş.. olay direnişten çıkıp çatışmaya dönüşecek gibi..

Bu direnis Gezi parkı için değil "2 ayyaş" lafı için, Reyhanlı için, kutlayamadiğımız 19 Mayıs, 29 Ekim, Anasını alıp gitmeyen çiftçimiz içindir !!

direnişi edirne'de destekleyebildim
yarın da taksimde ailem ve dostlarımla olacağım.

kocaeli sakarya ve yalovadan 50şer kişilik özel tim diye okudum ben.. 20.000 polisten bahsedildiğini duymadım. ama gündüzkinden daha ağır olaylar yaşanacak denmiş..

asker polis halka müdahaleye devam ederse polise müdahale başlayacak demiş.. olay direnişten çıkıp çatışmaya dönüşecek gibi..

umarız bu da yalan haberdir elbette.

''Arkadaşlar iki eylemi birleştirmek gerekir diye düşünüp diğer arkadaşlarla iletişime geçtik. fuar'da 17'de ve sevinç önünde 18'de buluşuyoruz... fuardaki ekip sevinç önüne gelip bizimle birleşiyor ve beraber alsancak çimlere çıkıyoruz. ''

Face'deki etkinlik bu arkadaşlar. Yarın benimle birlikte gelmek isteyenler olursa özelden numaramı verebilirim.

ilginç başka bir durum bu konuyu 350 üye okumuş ve bunlardan 180 tanesi AKP'ye oy verdi.

istatistik değil gerçek, kan dökmek yerine neden sandıkta farklı sonuçlar çıkmıyor bunu da anlamıyorum.

piyonlar asla bunu bilemeyecek...

neden bu eylemler kanlı oluyor ?

neden kimse benim gibi 40 m[SUP]2[/SUP] bayrak asıp tepki vermiyor bunu anlamıyorum.

??? çünkü kimse 40 m bayrağı kimsenin takmıyacağını bilir.profillere bayrak resmi koyup eve bayrak asmayla bu işler düzelsedi kimse meraklı değil orda biber gazı yemeye.

Kanim dondu resmen!!!! Saatlerdir halk tv´den canli yayini izliyorum olanlara inanamiyorum arkadaslar. Baska hic bir kanal´da bu olaylarin bahsi bile gecmiyor bu nasil demokrasi anlayisiymis böyle peeeesssss. Icimden bir yandan polise kalkan eller kirilsin diyorum diger bir yandan ise polisin müdahalesini gördükce lanet ediyorum. Aklim durdu kafam karisti ne düsünecegimi ne söyliyecegimi bilemiyorum tek bildigim yaziklar olsun bu milleti bu hale getirenlere!!! Milleti cok güzel provokate eden ortaligi karistiran muhalefetede bunca seye göz yuman AKP zihniyetinede yaziklar olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back