Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 725736 aaa buda gerçek ..
umarım doğru değildir.... 20.000 polis....
keşke İzmir de veya herhangi bir büyük şehirde olsam da gelebilsem.belki bu iyi şeylerin başlangıcı olurdu.
merak edecek bir şey yok ki 2 gün sonra her şeyi unutacaklar, bu park X kişiye verilecekken bir anda Y isimli kişiye verilecek.
Piyonlar her yerde boş boş yazmaya maşa olmaya devam edecek. Yukarıdaki herkes cebini dolduracak diğerleri de kendi kendilerini yedikleri ile kalacak.
Olayın çıkış noktası burada ki AVM X kişiye verilecekken öncesinde başka parti mensubu Y ile el sıkışılmış. Lakin son dakikada bu peşkeşte vazgeçilince olanlar olmuş.
ozaman söyleyelımde boşuna ölmesınler
umarım doğru değildir.... 20.000 polis....
kocaeli sakarya ve yalovadan 50şer kişilik özel tim diye okudum ben.. 20.000 polisten bahsedildiğini duymadım. ama gündüzkinden daha ağır olaylar yaşanacak denmiş..
asker polis halka müdahaleye devam ederse polise müdahale başlayacak demiş.. olay direnişten çıkıp çatışmaya dönüşecek gibi..
piyonlar asla bunu bilemeyecek...
neden bu eylemler kanlı oluyor ?
neden kimse benim gibi 40 m[SUP]2[/SUP] bayrak asıp tepki vermiyor bunu anlamıyorum.