- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.465
- 373
bu yalan habermmiş
inşallah yalan haberdir yemin ediyorum sinirden uyuyamıyorum....gerçi bu yalan haber olsa da fikrim değişmeyecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yalan habermmiş
Resim eskiymiş,yalan olduğu bilgisi geçiliyo.
Malesef Aylin adında bi kızcağızın ezildiği ve hayatını kaybettiği bilgisi var.
Doğru olmamasını umuyorum.
hayırlı geceler yanlış bi üslup kullanmak istemiyorum islamcılar derken neyi kasteddiniz..... benim gibi ailem gibi arkadaşlarım gibi doğmamış çocuğum gibi vatanını milletini seven ülkem bi adım daha leri gitsin diye düşünen.... ülkenin şu anki durumu için üzülen orada olup yaralananlara, dua eden ortalık sakinleşsin sen ben davası bitip ülkeme insanıma ne yapabilirim hizmet etmek amacında olan insanlarımı kastediyorsunz... yoksa müslümanım diyen ama içi başka dışı başka olan piyonlarımı????? sanırım İSLAMCILAR sözünüzü açıklamanız gerekmektedir....yazdıklarımdan siyasi görüşüm hakkımda yorumda yapmak istersinz siz şimdi ama tahmin ettiğinz partiye mensub değilim....
oKüçükse kızınızı götürmeyin nolur, ne küçük,ne yaşlı, ne kadın anlamıyorlar. İslamcılarda ellerinde bıçaklarla Tophane civarında bekliyorlarmış. Bayılırlar kesmeye, asmaya, yakmaya...
canım hakikaten alsancaktki durum ne benimde telefonlarım durmuyor . arkadaşlardan bazıları ordaymış bizimde . son durum ne ordaki bizim iletişim koptu onlarla
canım hakikaten alsancaktki durum ne benimde telefonlarım durmuyor . arkadaşlardan bazıları ordaymış bizimde . son durum ne ordaki bizim iletişim koptu onlarla
faşizm kötüymüş bunu gördüm...
dine sığınıp! asan, kesen, öldürmeyi kendinde hak bulan, kendini en iyi müslüman sanan, ona buna kafir diyenleri kastediyor.
İSLAMCILAR...... yanlış bi tabir yanlış genelleme yanlış isimlendirme bunu sizde o mesajı okuyanlarda biliyorlar..... bu kabul edilemez kabul edemem.... ama burda bunu konuşmayacağım daha fazla.... gün birlik olma günü....
yarından sonrasını o kadar merak edıyorum ki, anlatamam...