• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee bu son gelecekti birgün kalkacaktı insanlar ayağı .
sen gel 23 nisana 19 mayısa engel ol sonra gel T.C yazısını kaldırmaya kalk , Sonra hastayım diye Anıtkabire gitme 23 nisana katılma , onu bunu yasakla milleti kudurt.
Çok iyi oluyor çok iyi .
İnşallah görür bu ülkede o atı istediği gibi koşturmayacağını.

karnım burnumda şu an cidden burnumda yani oturamıorum bile ama yatarsam sanki kötü bişey yapcakmışım gibi gelio bu şekilde destek olabilceme inanmak saçmalık belki destek olduğum şeyse yeter artık denmesine ağaç mağaç hikaye artık buna bi dur denmesi gerekiyodu ve dendide umarım kimse ölmeden olur bu
eşim polis bu gece tekim evdeyim hani demişsiniz ya ölünce üzülmicem falan diye az önce eşimle konuştum gerçi bu olaylardan hayli uzak bi yerde ama böyle olmamlıydı dedi konuşamıorum fazla dedi kapattı telefonu bende şimdi dua ediorum ne buna dur diyen kardeşlerimize nede eşime ve görevini yapan inşalara bişey olmasın..........
vede kimse ölmesin!!!!!!!! ama bunun olması gerekiyodu iyikide oldu

merak edecek bir şey yok ki 2 gün sonra her şeyi unutacaklar, bu park X kişiye verilecekken bir anda Y isimli kişiye verilecek.

Piyonlar her yerde boş boş yazmaya maşa olmaya devam edecek. Yukarıdaki herkes cebini dolduracak diğerleri de kendi kendilerini yedikleri ile kalacak.

Olayın çıkış noktası burada ki AVM X kişiye verilecekken öncesinde başka parti mensubu Y ile el sıkışılmış. Lakin son dakikada bu peşkeşte vazgeçilince olanlar olmuş.

bunu ordaki insanlar bılıyormu

aylin haberi de asılsızdır umarım :50:

Malesef Aylinin haberi doğruymuş arkadaşlar ya..
onun dışında youtube'a yüklenen bir videoda üzerine tazyikli su sıkılan adam baya sürükleniyor falan.. öldü diye başlık atılmış ama adam ölmemiş, baygınlık geçirmiş. her habere atlamamak lazım.

'' ben yanmazsam sen yanmazsan biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa ?''

Son düzenleme:
en az 3 çocuk he...
kürtaj yasak he...

sırf doğayı koruyor diye; gaz bombasını yedirip, tazyikli suyla nefesleri kestirip; ölmek yasak he...
müthiş bir çelişki.

$page_taksimde-polis-mudahalesi-sebebiyle-olenler-mi-var_392351432.jpg polislerin müdahelesi sonrası .. üzgünüm ama gerçek !

Polis emir kulu evet ama her seyin de bir adabi var Allah askina 70 yasindaki amcanin kulagini koparmislar djyorum 26 yasindaki Aylin panzerle ezildi öldü diyorum sadece biber gaze tazyikli su ile mudahale edilse tamam ama is artik cigrindan cikmaya basladi sanki polislerin karsisinda dusmanlari var o sekilde mudahale ediyorlar.

Evet benim de aklım almıyor, kardeş kardeşi vuruyor.
Acaba diyorum polis bilinçli bir şekilde tahrik ederek, Türk Halkının tarih yazmasına mı yardımcı oluyor? :44: :72:

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum canım seni. Keşke herkes senin gibi olabilse. Ben olayların göbeğindeyim zaten. Ve bunca yaşanan şeye rağmen, sadece bir kanalda gösteriliyor olaylar. Görmeden olayların hangi boyutta olduğunu anlamak imkansız. Umarım herkes sizin gibi destek için elinden geleni yapar.

Ortalık karışmış durumda, lütfen en azından bizler sağduyulu olalım, ölsün denilen polislerde bizim insanlarımız, kullanılan orantısız gücü tasvip etmek mümkün değil, güç kullandıkları kimler? Yine bizim halkımız, isterdim ki polisimiz hırsıza, tecavüzcüye, kaçakçıya aman vermesin, halkına biber gazı sıkmasın, plastik mermilerle karşılık vermesin ama ölsünlerde diyemem , o benim insanım, kiminin babası, ağabeyi, amcası, eşi.

Sağduyu Türkiye'm, sağduyu polisim, böyle giderse bizde de iç savaş çıkar:( iç savaş kimlere yarar biraz düşünün.
Çok ama çok üzgünüm, uyursam sabah karşılaşacaklarımdan korkuyorum.

Allah ülkemi korusun...

"Bu ağaç kesimine verilen reaksiyon değil bu halkın gırtlağına kadar gelen, bardağı taşıran son damla." Müjdat Gezen

merak edecek bir şey yok ki 2 gün sonra her şeyi unutacaklar, bu park X kişiye verilecekken bir anda Y isimli kişiye verilecek.

Piyonlar her yerde boş boş yazmaya maşa olmaya devam edecek. Yukarıdaki herkes cebini dolduracak diğerleri de kendi kendilerini yedikleri ile kalacak.

Olayın çıkış noktası burada ki AVM X kişiye verilecekken öncesinde başka parti mensubu Y ile el sıkışılmış. Lakin son dakikada bu peşkeşte vazgeçilince olanlar olmuş.

çok haklısın Kazen :ssz::ssz:

9 Yaşındaki kaybolan Arzu Divan Otel'deymiş. Ailesine duyurmak için yayalım lütfen...

Tebrik ediyorum canım seni. Keşke herkes senin gibi olabilse. Ben olayların göbeğindeyim zaten. Ve bunca yaşanan şeye rağmen, sadece bir kanalda gösteriliyor olaylar. Görmeden olayların hangi boyutta olduğunu anlamak imkansız. Umarım herkes sizin gibi destek için elinden geleni yapar.

Şu an çıkabilsem şu an çıkarım ama çıkamıyorum. 3 saat var dakika sayıyorum resmen, gördüğün gibi şimdiye kadar katılmak için yorum yazan olmadı, bakalım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back