• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an erenköy ethemefendi caddesinden kornalarla arabalar yarım saattir geçiyorlar...........istanbul ayakta.........tayyip efendi senin için üzüldüm §imdi

Konu başlığı olmamış bence...Ben bu ülke için ilk kez umut duydum. Çünkü bu ülkenin güzel insanlarının sesi, ilk kez bu faşist ve şerefsizlerden çok çıkıyor. Sansür yasağıyla milleti uyutmaya devam edeceklerini sansınlar.... Millete masal anlatmaya devam etsinler bakalım..
Gecenin bu saatinde faşizmle savaşan insanların önünde saygıyla eğiliyorum. Yarın bulunduğum şehirde meydanlarda olucam. Çünkü bu sefer olucak, bu sefer inanıyorum.... Ülkemizi karanlığa atmayacağız

bu mu emir kulluğu emir kulu değilsin Allahın kulusun madem bu kadar müslümansın bu kadar cemaatçisin o zaman panzerle geçtiğin bu çocuğun emrini de mi kul olduğun başka bir kul verdi bre vicdansız!

şimdi bu polisle ben aynı kefede mıyım ben insanım bu ne? bu adam yaşamış yaşamamış hangisi faydalı?

bunlar insan mı bunlar kalpsiz birer robot ayda 2000 küsür paraya ruhunu satmış birer robot!

Eki Görüntüle 725732

bu yalan habermmiş

Yazıklar olsun akşamdan beri yabancı basından takip ediyorum.

Alsancak'ta oturan bi arkadaşımla msjlaşıyorum şimdi, evlerinin içi bile biber gazı dolmuş.

Eklentiler

• $935412_559067827476571_1302468855_n.jpg
    $935412_559067827476571_1302468855_n.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 42
bu mu emir kulluğu emir kulu değilsin Allahın kulusun madem bu kadar müslümansın bu kadar cemaatçisin o zaman panzerle geçtiğin bu çocuğun emrini de mi kul olduğun başka bir kul verdi bre vicdansız!

şimdi bu polisle ben aynı kefede mıyım ben insanım bu ne? bu adam yaşamış yaşamamış hangisi faydalı?

bunlar insan mı bunlar kalpsiz birer robot ayda 2000 küsür paraya ruhunu satmış birer robot!

Eki Görüntüle 725732

Bu fotoğrafın nerede çekildiğini biliyor musunuz ?

http://pokazywarka.pl/zq7yio/

artık yalan habere de başladık tebrikler

Medcezir, neredesin sen yaa. Ceza alacak bula bula bugünümü buldun be güzelim. Görüyorum kalbin bizimle, umarım en kısa zamanda aramıza katılırsın.

Heryer taksim, heryer direniş...
(Helsinki bile, kalbim sizinle) sizi seviyorum, Allah'a emanet olun...
:16:

barbaros bulvarı tamamen trafiğe kapandı! halk pijamalarıyla sokakta.

Son düzenleme:
benimde tepki genellemeye... Bunun polisi, askeri mi olur ? ölümün hangisi güzel ?

Karşı karşıya getirmeyin polis ile askeri yeter. Bu konuda çok mağduriyet yaşandı, artık yaşanmasın.

Amaç sapıyor

İşte bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum.

Askerle polis karşı karşıya gelse ne olacak. Bundan kim nemalanacak??

Polisin içinde var olan teşkilat askeriyede yok mu sanıyorsunuz? Öğretmenlerde doktorlarda.. Yapmayın.. İyi düşünün görünen değil görünenin altındakine bakın.. Allah ülkemi korusun. 3 gün sonra çocuğum olacak ülkenin haline bak..

Küçükse kızınızı götürmeyin nolur, ne küçük,ne yaşlı, ne kadın anlamıyorlar. İslamcılarda ellerinde bıçaklarla Tophane civarında bekliyorlarmış. Bayılırlar kesmeye, asmaya, yakmaya...
hayırlı geceler yanlış bi üslup kullanmak istemiyorum islamcılar derken neyi kasteddiniz..... benim gibi ailem gibi arkadaşlarım gibi doğmamış çocuğum gibi vatanını milletini seven ülkem bi adım daha leri gitsin diye düşünen.... ülkenin şu anki durumu için üzülen orada olup yaralananlara, dua eden ortalık sakinleşsin sen ben davası bitip ülkeme insanıma ne yapabilirim hizmet etmek amacında olan insanlarımı kastediyorsunz... yoksa müslümanım diyen ama içi başka dışı başka olan piyonlarımı????? sanırım İSLAMCILAR sözünüzü açıklamanız gerekmektedir....yazdıklarımdan siyasi görüşüm hakkımda yorumda yapmak istersinz siz şimdi ama tahmin ettiğinz partiye mensub değilim....

Yazıklar olsun akşamdan beri yabancı basından takip ediyorum.

Alsancak'ta oturan bi arkadaşımla msjlaşıyorum şimdi, evlerinin içi bile biber gazı dolmuş.

canım hakikaten alsancaktki durum ne benimde telefonlarım durmuyor . arkadaşlardan bazıları ordaymış bizimde . son durum ne ordaki bizim iletişim koptu onlarla

Şu an erenköy ethemefendi caddesinden kornalarla arabalar yarım saattir geçiyorlar...........istanbul ayakta.........tayyip efendi senin için üzüldüm §imdi

ben de oraya yakınım halk hala protesto ediyor, arabalar korna çalıyor. direniş büyüyor :kkk:

Emre uymama yetkisi?? Maalesef böyle birşey söz konusu değil ki.. Emin olun bende herkes kadar üzgünüm..9 aylık hamileyim bu saatte ayaktayım. Ve tek dileğim kimsenin canının yanmaması..

emre uymama demedim bakın, yasalara aykırı olması durumunda uymama yetkisi dedim. onu da "TCK m.24e göre konusu suç teşkil eden bir emir hiçbir surette yerine getirilemez." buna dayanarak söyledim..

Eki Görüntüle 725732

arkadaşım aynı resmi bi boşlukta bulunup ben de paylaştım. fakat araştırdım, bu fotoğraf 2011 yılına ait sanırım ve panzerle alakası yok. uçuş sırasında olmuş diye okudum.. tamamen dolduruşa getirmek için konuyor sosyal ortamlara..

Malesef ki korktuğum şey oldu ve sağ-sol, alevi-sünni, kürt-türk çatışmalarından sonra bir de polis-asker ayrımı çıktı ortaya.
Sen bütün polisler kötü desen ve içlerinde yalnızca 1 tane bile iyi polis olsa onun hakkını ödeyemezsin. Polisin 2 gündür yaptığını biz de kınıyoruz evet ama polisler ölsün sevineceğiz demek vahşetten başka bir şey çağrıştırmıyor bana.
Bu ülke hiç bir şekilde düzelemez bu 2'li ayrımlar oldukça...
Allah'ım ülkemize tez zamanda barış ve huzur ortamını görebilmeyi nasip etsin. Olaysız, hüzünsüz, huzurlu günlere hasretiz artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back