Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polis emir kulu evet ama her seyin de bir adabi var Allah askina 70 yasindaki amcanin kulagini koparmislar djyorum 26 yasindaki Aylin panzerle ezildi öldü diyorum sadece biber gaze tazyikli su ile mudahale edilse tamam ama is artik cigrindan cikmaya basladi sanki polislerin karsisinda dusmanlari var o sekilde mudahale ediyorlar.
bütün danışmanlarını toplamıstır şimdi, nasıl açıklama yapsak diye düşünüyorlardır
dayanamadım bende kızımla gidiyorum
şimdi gördüm mesajınızı özür dilerim ....
o zaman sana şöyle yazayım ;
daha 3 gün önce profilinde Hatay yazan üyelerimize şöyle bir mesaj attım ;
ve bana gelen cevap ;
konunun özeti biz tepkimizi de üzüntümüzü de de farklıyız.
faşizmi kınanırken faşistçe polislerin ölümünden sevinç duyan insanlardan haz almıyorum. Sözde polisler taciz etmiş ...
Ekmek parası nedir bilmeyen, partileri için ucuz söylemler yapanlara, her konuda acılardan siyaset yapanlara tepkim ...
Evet hanım efendi bir grup için maalesef karşılarında karşıt görüşlüleri var.. Bende diyorum ki genele yaymayın.. Oyuna gelmeyin!!
dayanamadım bende kızımla gidiyorum
teşekkürler hatta ötekileştirmek işte burada başlıyor, polis, asker, öğretmen vs vs vs
amaç belli, polisin ölümünden sevinç duyan ve bu mesajı beğenenleri de kınıyorum.
Hiç birinize Allah ölüm acısı yaşatmasın, yaşarsanız da(umarım yaşamazsınız) bu gün aklınıza gelsin.
Ah Kazen arkadaşımın şehit polis babasından 58 mermi çıkardılar.. Ne demek biliyor musun?? İlkokuldaydık 2. sınıf.. Cenaze töreni okulumun önünde yapıldı.. Unutmam hiç sayıyı arkadaşım daha 58'e kadar sayamıyordu çünkü..
Polis'i halka, halkı Polis'e düşman eden düşman sayan anlayışı kabul edemem.. Yakınım Polis olmasa belki farklı düşünürdüm bende kimseyi yermiyorum ama biliyorum..
Neyin ne olduğunu teşkilat içinde teşkilatı.. Bazı şeyleri açıkça yazamıyorum üzgünüm..
arada çatlak sesler illaki olacaktır. ama polis emir kulu diyip işin içinden çıkılamaz. yasalara aykırı bir durum olduğunda emre uymama yetkisi var.
ve taksimdeki polisler resmen halka tuzak kuruyor, itfaieleri ambulansları kullanarak halkın arasına girmeye calısıyorlar.. bazıları buna seyirci kalamayıp istifa etti ve halkın tarafına geçti deniliyor..
Kazen sen de haklısın ama ben de ilk başta bu siteye üye olurken çok ciddiye almadım.
ama her ne kadar misafir olarak takip etsem de çabanızın farkındayım.
Benim bozulduğum nokta bana müsade demeniz.
Erken değil mi bunun için.
Bakın tüm gün herşeyimi bıraktım gündemi takip ediyorum.
Bu konuyu ve bunun gibi başka bir konuyu gördüm sağlıksal olsun savunma olsun her bilgiyi feysimde paylaştım. Arkadaşlarımdan İstanbul`da olduğuğumuza dair telefonlar aldım bu nedenle. Komik değil mi. Ben bunları yaşarken, müsade deminizi kusura bakmayın içerledim.
Şahsi bir şey değil yazdıklarım, Güvendiğim bir siteden ummadığım bir yorum sadece...