Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ORADA OLAN KARDEŞLERİMİZDEN GELEN MESAJLAR:

-Gonullu doktor var diyolar ya cogu yalan ne doktor var ne saglikci asker yardim ediyo bize

Kriz masasından çıkan karar. Toplumsal ayaklanmayı önlemek için sosyal medya ve her türlü içeriğe yayın yasağı! "Taksimde iletişimi engelleyen Jammerlar yetmedi Facebook ve Twitter'ın komple kapatılması gündemde: her ihtimale karşı gerektiğinde kullanmak üzere alttaki adresleri -kodları masa üstünüze kopyalayın:

Twitter ve Facebook'un kapanma ihtimaline karşı DNS adresleri:
8.8.8.8 ve 8.8.4.4 GOOGLE DNS
208.67.220.220 ve 208.67.222.222 OPEN DNS
Sosyal Medyayı açık tutun. Güncel durumdan herkes haberdar olsun.
ANDROID ve IPHONE kullananlar için "tunnelbear" uygulaması tavsiye ediliyor."

Oradan izlerken görüntü başa sarmıştı. Kapamıştım.

Halk Tv canlı arkadaşlarım .

Ölümün hepsi kötü gönül istedi ki bu duruma gelinmesin.

halk galeyana felan gelmiyor gerçekleri görüyor artık ! polislerin çoğu kendini bilmiyor maalesef kaç kez numaram istendi taciz edildim ve çevremdekilerden duydum polisler tarafından hatırlamıyorum.Eyleme katılan arkadaşımın saçların tutulup or...lar diye yerlerde sürüklendi
kendinde nasıl buluyo bu hakkı ? kim bunlar ya ? sevmiyorum bunları açık ve net üzülen üzülsün.

yarın kesinlikle gitmeyi düşünüyorum taksime, inşallah bir sorun çıkmazsa.
umarım yarın da devam eder, devam etmesı bizim için çok iyi olacak.
Tayyıp için muamma!
ve sonu bir uçak.

arkadaslar bir zahmet haberleri duyuruları paylaşalım!!!!!!

Twetter da polis sendikası açıklama yapmışolisi halkla karşı karşıya getiren siyasilerin,siyasilere yalakalık yapan polis idarecilerinin oyuncağı olmak istemiyoruz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…