• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar halk tv, amerikan kanalı ve milliyetin videolarına bakıyorum dönüp dolaşıp başa sarıyor sanki... bence bi şike var... canlı olmayabilir videolar... şimdi norveçle de karşılaştırıcam onunki sanki farklı

kayıt bittiği zaman başa sarıyor olabilir. bugün orada bulunan habercilerden biri canlı yayın sırasında biber gazıyla vuruldu ve yayın bir anda kesildi.. her şey gerçek yani, şikesi falan kalmadı işin.

yok be Kazen yıllardır her skandala rağmen koltuklarını bırakmayan,
Her tepkiye rağmen dediğim dedik bir iktidara itiraz bugün.
Herşeyi geçtim ulusal basının bize verdikleriyle hareket edeyim
Reyhanlıda 51 kişi öldü ama iktidar Amerikaya gitmeyi tercih etti,
Van depreminde onca kişiyi kaybettik sağ kalanları çadıra tıktık ama ne yaptık Suriyeden kaçanlara tüm olanakaları sahip ettik, daha bunun nicesi...
Evet ben de mi demeliyim bana müsade

Keşke bana da cevap verseydin be Kazen.
Pardon popüler biri değilim sitende. O nedenle mi cevap alamadım kimseden.
Gerçekten masum bir şekilde soruyorum.

Saatler geçiyor ve ne İçişleri Bakanı ne başka birinden ses yok. Memleket yıkılıyor arkadaş...

Arkadaşlar tanımadıklarınızdan su almayın diye uyarı geçiyor herkes, sivil polisler ilaçlı su dağıtıyormuş umarım bunu da yapmamışlardır!

yıllarca inandığınız, uğruna zulüm gördüğünüz dinin peygamberi ne diyor bak; zulmün karşısında sessiz kalan dilsiz şeytandır

halk galeyana felan gelmiyor gerçekleri görüyor artık ! polislerin çoğu kendini bilmiyor maalesef kaç kez numaram istendi taciz edildim ve çevremdekilerden duydum polisler tarafından hatırlamıyorum.Eyleme katılan arkadaşımın saçların tutulup or...lar diye yerlerde sürüklendi
kendinde nasıl buluyo bu hakkı ? kim bunlar ya ? sevmiyorum bunları açık ve net üzülen üzülsün.

yapma Allah aşkına senin başına gelenler yüzünden her ppolis öldüğünde sevinelim mi ? her meslek grubunun çürükleri vardır. ölüm insan içindir. ölüme sevinmek benim gözümden insanlık dışı bir hakarettir kişisel tartışmaya girmek istemiyorum . size söyleyeceğm bu kadar. eğer ki ölüme gülebiliyorsanız. ben gerçekten şüphe ederim bazı şeylerden :19:

Resmi aciklama yapılmış ; İstanbuldaki tum ordu evleri hazir. Polise son uyari yapildi, asker mudahaleye hazır..!

arkadaslar kuzanımın haberi: yarım saate internet bağlantıları kesilirse şaşmayın ülkenin bazı illerinde internet bağlantısı kesilmiş durumda...

medyanın kurbanı oldum,yalanmış. :)

Eklentiler

• $BLoRW9YCQAEbuhn.jpg
    $BLoRW9YCQAEbuhn.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
yarın kesinlikle gitmeyi düşünüyorum taksime, inşallah bir sorun çıkmazsa.
umarım yarın da devam eder, devam etmesı bizim için çok iyi olacak.
Tayyıp için muamma!
ve sonu bir uçak.

lütfen gidin! protesto için 48 saat yetiyor hükümetin istifası istemek için

Evet bir ağaç değil bu,Reyhanlı-Uludere katliamları, şehitlerimiz için , satılan topraklarımız için galeyana gelmek değil bir şekilde bu hükümet sağ-sol, kürt-türke zarar veriyor.

Türkiye için isyan vakti
$10048_10152858807920468_1162082248_n.jpg $10048_10152858807920468_1162082248_n.jpg

Şu anda cihangirde herkes balkonlarına ve pencerelerine çıkmış tencere,tava,ıslık,davul,alkış,korna ne bulursa ses çıkarıyor.İnanılmaz!

ARKADAŞLAR PAYLAŞIN ! ŞUANDA TAKSİM MİS SOKAKTA 3ÖLÜ VE2CAN ÇEKİŞEN İNSAN VAR ACİL DOKTOR!AMBULANS

İzmir’de polisin müdahalesi başladı

ITU ve Bahçeşehir Üniversitesi kapılarını açtı. Sığınmak için tüm halkımız girsin.

Bu vali emniyet muduru icisleri bakani ne kadar rahat konusuyo ya siz bu halkin hizmetkarisiniz katliamcisi degil:47:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back