Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o tazyikli su var yaa, insanın beynını delıyor resmen
bu cinayettir!

kaç kişi bayıldı, birinin elmacık kemiği kırıldı.. ama bir kadın nasıl direnir onu göstermiş bu bayan.. tebrik ediyorum hepsini..

arkadaşlar taksim ilk yardım açıklama yapmış, mermi konusu ve lens konusu YALAN! ama çok sayıda kafa travması ve kör olan varmış..

Arkadaşlar ben sabahtan 6da İzmir direnişine katılıyorum, görülmesi için buraya yazdım

Eyleme katılacaklar var mı? Ne düşünüyorsunuz? Halen Kordon ve Alsancakta devam ediyormuş

İsterseniz birleşip gidebiliriz, benim gibi yandaş arayan varsa.

Bunu diğer illere de yayabiliriz, elimize fırsat geçmişken bu kez bir adım atalım bence!

Son düzenleme:
Tiyatrocu Leyla Okay, Ankara'da kafasına isabet eden gaz bombasından dolayı beyin kanaması geçirdi. Okay yoğun bakımda.

böyle başlayıp gaza gelip iki gün sonra olaylar yatıştığında herşey eskisi gibi olursa ???? bundan korkuyorum...kimse 31 mayısı hatırlamayıp %50 küsürlere çıkarsa

Eşimle taksime geliyorz doktoruz bzi arayn yaralılarn yoğun olduğu yere yönledirn bizi 0507 706 68 98

1.ağızdan duyduğum bilgidir

mobese kameraları kapatıldı, küfürlerle halk darp edildi kendimi polis eşinin bilmemnesinin yerine felan koyamam ne münasebet ? yapılanlar ortada,polisler öldükleri zaman şehit olduklarına felanda inanmıyorum maaşla çalışan evdeki hıncını ondan bundan çıkaran hiç bir zaman asker in tırnağı olamıcak lise mezunları.Astım krizinde olduğu belli olan kişinin üstüne üstüne gaz sıkıldı !! kriz geçiriyor yerde hala sıkılıyor : @ bundan sonra polis ölüm haberi aldığımda tek hissedeceğim şey mutluluuk

Erdoğan Lanet gelsin Sana ve senin yoldaşlarına.. Evinin etrafındaki yüzlerce korumayla uyurken insanlar ne halde! Yazıklar olsun sana inanan yobazlara!!!!! Adi herif!

Son düzenleme:
İnternet hacker grubu RedHack, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün resmi internet sayfası www.beyoglu.iem.gov.tr’yi hackledi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün resmi internet sayfası beyoglu.iem.gov.tr adresine ulaşılamıyor.

az bile bunlara

bağdat caddesi boyner önünde bir toplanma olacakmış arkadaşlar, tüm direnişçileri desteğe bekliyoruz

gece 3te sakarya kocaeli ve yalovadan 50şer kişilik özel harekat timi bölgede olacakmış. sözlük yazarı bu bilgiyi polis arkadaşından aldığını söylemiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…