Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saatlerdir diken üstünde oturuyorum haberleri gözümü kirpmadan izliyorum Allahim neler oluyor. Evet polisler emir kulu belki ama onlara sadece biber gazi ve tazyikli su icin emir verilmedi mi 70 yasindaki amcamin kulagini koparmak da ne demek ! 26 yasindaki Aylini panzerle ezmek ne demek ! Coplarla girismisler her yerde kanlar vardi fotograflardan goruyorum. 3 kisinin lensi biber gazindan dolayi erimis ve o 3 kisi bu yuzden kör oldular belkide. Neden? Dogayi ve agaclari korumak istedikleri icin. Ha tabi ki ben sadece bu yuzden oldugunu dusunmuyorum Reyhanli da bir etkendi alkol yasagi da bir etkendi bu son olayla birlikte halk ayaklandi. Suan sagcisi solcusu her turlu insan orda omuz omuza hukumete karsi direniyorlar peki hukumetin basindaki yetkililer ne yapiyor? Hicbir sey yapmiyorlar Recep Tayyip Taksimde insanlar ölürken can cekisirken tv de sigaranin zararlarini anlatiyordu. Tv den fotograflardan bakiyorum da Taksim meydani Istiklal caddesi savas alani gibi her sey yerle bir olmus. Maalesef ki benim bir cogunuza gore yasim kucuk ben resit bile degilim hatta ve bu yuzden gidip de eylemlere destek olamiyorum ailem olmadan. Evet belki istanbul ankara izmirde degilim ama cok kucuk bir sehirde de degilim suan burda binlerce insan eylemcilere destek olurken benim evde oturup tv den twitterden olanlari takip etmek zorunda olmam bana cok koyuyor. Bir sekilde bir gun halk hep birlikte ayaklanacakti zaten o gun bugunmus, bugun unutulmamali unutturulmamali.

wireless şifreleri arkadaslar paylasalım !

Boğaziçi'nden yola çıkan ekibe yolda pek çok katılan oldu.Ekip ATV binasına doğru yürüyor

burda da herkes camda tencere tava ile protesto ediyor, çığlıklar, kornalar, arabalar akın akın bağdat caddesine...

Şimdi beni yazacaklarım için yadırgayanlar, bana kızanlar, anlamayanlar olacak.. Bir çok cevap alabilirim. Ama;

Ben polis yakınıyım. Yıllarca İstanbul'da görev yapmış birinin yakını.. Ne yapardı orda olsaydı bilmiyorum muhtemelen karışmamak için elinden geleni yapardı. Ama kaskını çıkarıp halkın tarafına da geçemezdi..

Yarın belki bulunduğu ilde olaylar çıkacak. Umarım karşı karşıya gelmez kimseyle eminim isteyeceği son şey budur. Ancak arkadaşlar bu ülkede asker-polis ayrımı yapmayın. Sağcı-solcu demekten farkı yoktur. Askere emir verilse askerde aynı şeyi yapmak zorunda kalırdı...

POLİS DEĞİLDİR BURDA SÖZ KONUSU, POLİSE EMRİ VERENDİR.. POLİS KAFASINA GÖRE GAZ BOMBASI ATAMAZ PLASTİK MERMİ KULLANAMAZ!!

Yandaş polis yok mu? Var.. Şuan yaptığı eziyetten zevk alan yok mu yani kesinlikle var. Ama bunu Polis Kötü Polis Kaka'ya indirgemeyin. Bu adamlarda sizlerin emniyeti için çalışan şehit düşen kanını akıtan insanlar..

Kaç şehit cenazesi gördüm ben yapmayın genele yaymayın..

Çarşı grubunun Texastan destek istemesi üzerine 18 otobüs şuan Bursadan kalkmış bulunmakta tvitırdan alıntı

bu işin sonu kötü görunuyor

şimdi gördüm mesajınızı özür dilerim ....

o zaman sana şöyle yazayım ;

daha 3 gün önce profilinde Hatay yazan üyelerimize şöyle bir mesaj attım ;

ve bana gelen cevap ;

konunun özeti biz tepkimizi de üzüntümüzü de de farklıyız.

faşizmi kınanırken faşistçe polislerin ölümünden sevinç duyan insanlardan haz almıyorum. Sözde polisler taciz etmiş ...
Ekmek parası nedir bilmeyen, partileri için ucuz söylemler yapanlara, her konuda acılardan siyaset yapanlara tepkim ...

Eskişehir de ayakta
[video=youtube;ITaX3eDinWM]http://www.youtube.com/watch?v=ITaX3eDinWM&feature=share[/video]

Hiç mi katılmak isteyen yok? Ben resmen dakika sayıyorum, yerimde duramıyorum burada

EsKİŞEHİR AYAKTAA ÜNİVERSİTE CADDESİNE GÖNÜLLÜ DOKTOR ARANIYOR

Tunalı için 2 doktor oraya yardıma gidiyor ihtiyacı olanlar için numara : 0507 706 68 98 @ceyhunyilmaz

teşekkürler hatta ötekileştirmek işte burada başlıyor, polis, asker, öğretmen vs vs vs

amaç belli, polisin ölümünden sevinç duyan ve bu mesajı beğenenleri de kınıyorum.
Hiç birinize Allah ölüm acısı yaşatmasın, yaşarsanız da(umarım yaşamazsınız) bu gün aklınıza gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…