Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ölümden mutluluk duyan size söyleyeceğim tek şey

yazık....

Muhtemelen. Değilse de bile geri çekilmeyecekleri belli. Böyle bir karar alınacaktır çünkü örgütlenme sosyal medya üzerinden oluyor. Elbette haber kaynağı da onlar.

nasıl gireceğiz peki. yaa bunlar elektriği bile kesmeye kalkarlar. tüm ülke kararır.:26:

Lütfen birliği bırakmayalım!
Lanet olsun gidemiyorum ailemi bırakıp.
Gazetecilik son sınıf olduğumu unutup, anne babalık damarlarıyla "olmaz"dan başka bi'şey demiyolar ve ben sırtımı çevirip, gidemiyorum.

Çicek, böcek, hayvan haberi mi yapacağım ben bi'yanım git şu duruma alışsınlar diyo bi'yanım korkularını anla.

arkadaşım bi polisin diil bi insanın ölmesinden nasıl mutlu olabilirsin ya?

her siteye giriyorum, çıkıyorum facebook muamma... sayfa uzun süre açılmıyor, açıldığı zaman reklam fotoları dışında foto göremiyorum ana sayfada, kırık işareti var.

yine baskı, yine baskı, yine baskı.

Ülke için umut daha yeni doğuyor !..
YAYGINLAŞTIRIN! Tophane tarafına asla gitmeyin. Orada göstericilere saldırmak için bekleyen polis destekli gruplar var.

TANIMADIĞINIZ KİŞİLERDEN ÖZELLİKLE SU ALMAYIN POLİS İLAÇLI SUYLA BAYILTARAK SESİZCE GÖZ ALTINA ALIYOR ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN PAYLAŞIN

Tomtom'dan aşağı inerken yeni çarşı caddesinde mahalleli ellerinde bıçaklarla yol kesiyor

twitterdan takip etmek için ;

https://twitter.com/search?q=#direngaziparki&src=hash

https://twitter.com/search?q=#occupygezi&src=hash

"Hangi partiye oy vermiş olursan ol! Oyunu verdiğin vekilin bugün nerede ve ne yaptığını zihnine nakşet! Ya sende ya onda bir eksiklik var!"

Arkadaşlar iyi güzel hoş konuşuyoruz paylaşıyoruz. belki yardımlarımız oluyor buralarda . ama saçma saçma yorumlar yapıp milleti galeyana getirmek istemenizde ki amaç nedir? herkes şuan sinirli herkes gergin . ama ne olursa olsun her ölen insan . her insan için üzülürüm . nasıl yorumlar yapıyorsunuz hangi düşüncelerde-kaba tabirle- hangi kafayla bunları yazıyorsunuz çözemiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar halk tv, amerikan kanalı ve milliyetin videolarına bakıyorum dönüp dolaşıp başa sarıyor sanki... bence bi şike var... canlı olmayabilir videolar... şimdi norveçle de karşılaştırıcam onunki sanki farklı

bende sorun yok facede

polisin panzerle ezdigi birinin resmi paylasılmıs dogrumu varmı boyle birsey resmi paylasmak istemedim sırtı cok fenaydı :26:

Son düzenleme:
Erdoğan Lanet gelsin Sana ve senin yoldaşlarına.. Evinin etrafındaki yüzlerce korumayla uyurken insanlar ne halde! Yazıklar olsun sana inanan yobazlara!!!!! Adi herif!

Uyumakmı, o şimdi korkudan gözünü bile kırpmıyordur. Azcık dalsa kendini ipin ucunda görüyordur. Artık kabuslu geceler başladı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…