mobese kameraları kapatıldı, küfürlerle halk darp edildi kendimi polis eşinin bilmemnesinin yerine felan koyamam ne münasebet ? yapılanlar ortada,polisler öldükleri zaman şehit olduklarına felanda inanmıyorum maaşla çalışan evdeki hıncını ondan bundan çıkaran hiç bir zaman asker in tırnağı olamıcak lise mezunları.Astım krizinde olduğu belli olan kişinin üstüne üstüne gaz sıkıldı !! kriz geçiriyor yerde hala sıkılıyor : @ bundan sonra polis ölüm haberi aldığımda tek hissedeceğim şey mutluluuk
Muhtemelen. Değilse de bile geri çekilmeyecekleri belli. Böyle bir karar alınacaktır çünkü örgütlenme sosyal medya üzerinden oluyor. Elbette haber kaynağı da onlar.
kızlar halk tv halâ canlı yayın da kesmeye de niyetleri yok izleyin derim....
nasıl gireceğiz peki.yaa bunlar elektriği bile kesmeye kalkarlar. tüm ülke kararır.:26:
ölümden mutluluk duyan size söyleyeceğim tek şey
yazık....
[sıze=3]her siteye giriyorum, çıkıyorum facebook muamma... Sayfa uzun süre açılmıyor, açıldığı zaman reklam fotoları dışında foto göremiyorum ana sayfada, kırık işareti var.
Yine baskı, yine baskı, yine baskı.[/sıze]
ya ben neden gıremıyorum lınk yokmu
ya ben neden gıremıyorum lınk yokmu
Erdoğan Lanet gelsin Sana ve senin yoldaşlarına.. Evinin etrafındaki yüzlerce korumayla uyurken insanlar ne halde! Yazıklar olsun sana inanan yobazlara!!!!! Adi herif!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?