Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tophane ve Çukurcuma' da direnişçilere 'karşıt' gruplar kesici aletlerle saldırıyormuş. Bu da arkadaşlarımdan aldığım bilgidir. Lütfen uyaralım. Lütfen kimse tek dolaşmasın..

Son düzenleme:
Lütfen avukat arkadaşlarımız emniyet müdürlükleri ve karakollarda bu gece nöbet tutsun. Onları gözaltlarında yalnız bırakmayalım !!! RT

Türkan Saylan
CNN INTERNATIONAL SPİKERİ : "100 yıldan beri Türkiye’de ilk kez böyle bir başkaldırı görüyoruz. Nedeni bana göre özgürlüğü geri kazanmak."
Almanya'nın ZDF Kanalı; "Barbar dediğimiz Türkler doğa için savaşıyor ve Türkler savaşırsa olaylar değişir"

Her ildeki eylemler belirtilsin lütfen
Tekirdağda yarın 16:30da Tuğlalı parkta olacaktır. sivil toplum kuruluşları dernekler katılacaktır...

[video=youtube;hwzh3P-3rwg]http://www.youtube.com/watch?v=hwzh3P-3rwg&feature=share[/video]

boykot a gideceklere yalvarıyorum bulabiliyorsanız motosiklet kaskı, gaz maskesi alın lütfen. bir de siz yakmayın içimizi.

TAKSİM'DE ZARAR GÖREN HAYVANLARA ÜCRETSİZ BAKACAKLAR TaurusVet Polikliniği: 02122369387 Atakent Vet Polikliniği:02124704050

Çok üzülüyorum çookk bu ses daha önce çıkmalıydı olayla bu raddeye gelmeden,ülke özelleştirmelerle satılmadan!

Son düzenleme:
ulusa seslenişte şuan köprüden, ekonomiden spor tesislerinden bahsediyor
millet ölsün orada

Son düzenleme:
Facebook : İstanbul'da 1000 polis ve 15 emniyet amiri müdürü istifa etti

Edirne polisi müdahale etmeme kararı aldı.

vatan sevgisi budur! işte bu görev yeminidir.

Son düzenleme:
ACIL ACIL !!!!! ACİL!!!!! --Mis sokak sonu 3 ölü ve 2 caN çekişen insan var! Utku: 05302126044--

yok be Kazen yıllardır her skandala rağmen koltuklarını bırakmayan,
Her tepkiye rağmen dediğim dedik bir iktidara itiraz bugün.
Herşeyi geçtim ulusal basının bize verdikleriyle hareket edeyim
Reyhanlıda 51 kişi öldü ama iktidar Amerikaya gitmeyi tercih etti,
Van depreminde onca kişiyi kaybettik sağ kalanları çadıra tıktık ama ne yaptık Suriyeden kaçanlara tüm olanakaları sahip ettik, daha bunun nicesi...
Evet ben de mi demeliyim bana müsade

saddamın devrilişi‚ bin ladinin ölümü saniye saniye verildi bu televizyonlarda. Bir tane bile namuslu medya patronu yok

Ben kaçar bu gece bağdat caddesi yarın taksim

Mesele sadece taksim olayı değil bence, ülkeye verilen zararlara başkanımız olacak beyefendiye verilen tepkidir.. Halk susa susa bu hale geldi ve patlak verdi.. Helal olsun ordakilere, direnenlere, ülkeye sahip çıkanlara, karşı çıkanlara.. Helal olsun, helal olsunnnn..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…