Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kriz masasından çıkan karar. Toplumsal ayaklanmayı önlemek için sosyal medya ve her türlü içeriğe yayın yasağı!

Harbiye deki direniste Turkiyenin yetistirdigi en buyuk Arama kurtarmaci ve Akutun basi Nasuh Mahruki'de yaralandi !

böyle bir twet var arkadaşlar

Facebook : İstanbul'da 1000 polis ve 15 emniyet amiri müdürü istifa etmiş

Edirne polisi müdahale etmeme kararı almış.

vatan sevgisi budur! işte bu görev yeminidir.

Taksim'dekiler de durmalı.. Kendi vatandaşıyla neden savaşıyor polisler aklım almıyor.. Türk polisi bu hale gelmemeliydi!

her ildeki eylemler belirtilsin lütfen
tekirdağda yarın 16:30da tuğlalı parkta olacaktır. Sivil toplum kuruluşları dernekler katılacaktır...

[ı] tüm cumhurıyetini seven atasıyla gurur duyan vatandaşlar olarak orada olacağız[/ı]

Dışarıdaki insanlar kadar içerideki klavye başındaki insanlara da ihtiyaç var bugün. Çünkü basın / medya işini yapmıyor!

eylem 48 saati bulursa muhalefet istifaya çagirabilirmi$ hukumeti
çagirsa nolucak, al birini vur otekine ..

şişli kurutuluş tencere tava ne varsa ellerinde camlarda , toplanan toplandı ellerinde tencere ler ile düdükler ile sokağa indi , yürüyorlar , kalanlar evde camda, sizde yapabilirsiniz, sesvertürkiye

dışarıdaki insanlar kadar içerideki klavye başındaki insanlara da ihtiyaç var bugün. çünkü basın / medya işini yapmıyor!

[ı]inan bu sabah 6 dan beri yazıyorum ulaşabıldıgım kesıme ulasmaya calısıyorum[/ı]

Uyumak istiyorum ama olanlara da dayanamıyorum. Uyursam sabaha çok kötü şeylerle uyanacağım hissi yiyip bitiriyor beni

Bu olay Chp nin işi değil twetrda mhp den yazan çizende çok .
Öncelikle bunun halk işi olduğunu kabul etsin herkes.

eylem 48 saati bulursa muhalefet istifaya çagirabilirmi$ hukumeti
çagirsa nolucak, al birini vur otekine ..

Aynen aynen aynen!! Benim üzüldüğüm içimin yandığı da bu ya! Yok ki atamız.. Ne olacağız, kime emanetiz bilemiyorum..

"CNN INTERNATIONAL: 100 yıldan beri Türkiye’de ilk kez böyle bir başkaldırı görüyoruz. Nedeni özgürlüğü geri kazanmak olsa gerek"

muhalefet istifaya çağırsa iktidarı ne olur diye düşündüm . ortaya bir cacık çıkartamayız gibi geliyor

VGTV

ARKADASLAR BU CANLI YAYIN DEGILMI BURADA SANKI SABAHKI OLAYLAR GIBI GELDI BANA VARMI YAYIN YAPAN KANAL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…