Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar özellikle çekilmek isteyenleri Gümüşsuyu' na yönlendirelim. Benim arkadaşlarımdan biri rahatsızlanmış, Gümüşsuyu' ndan çıkış varmış oradan çıkacak. Ama giriş yasakmış.

tophanede bir grup mahalleli ellerinde bıçaklarla bekliyorlarmış, o tarafa gitmeyin deniyor!

keşke şehitlerimiz giderken, ülkemiz satılırkende bu kadar ayaklanma olsaydı......

Tumblr. ‏@tambllr şimdi
Asker anons geçiyor eğer halka müdahale devam ederse polise müdahale başlayacaktır.

diyorlar ya doğru mu acaba halk tv açık demedi ama böyle bişey

Kızlar Hatay da olduğum için çok bilgi alamıyorum sadece sosyal medya ve halk tv den ne duyarsam ne olur yakında olup haberi olan herkes paylaşsın.hamile olmasam çıkıp gidicem o kadar yani... orada olup o cefayı çeken insanlarla yan yana durmak isterdim.bu şekilde eli kolu bağlı olmak insanı çileden çıkarıyor....umarım bu olaylar tayyip in destekçilerine de ders olur da artık başımıza bir daha çıkarmazlar... Adam hayatımıza,evimizin içine,parklarımıza,yürüyeceğimiz alanlara kadar elle geçirdi buna dur diyenlere de davranışlarını görüyoruz peki napıcaz yaaa...ne istiyorlar evimiz de oturup bütün istediklerini kabul etmemizi mi?bekliyor koyun sürüsüne mi?dönüşücez yani....Çok beklerler çok...bizde Atatürk geçmişi var bunu asla silemiycekler...akıllarından çıkarmasalar iyi olur...

TÜNEL'DE SIKIŞANLAR! Sofyalı Sokak'ta Hamson Apt kapıları açıktır! 2. Katta yardıma ihtiyaç duyanları bekliyorlar! #direngeziparki

Arkadaşım maalesef erteleyemedim . Tüm çabalarımı sarfettim. kaderim bu sanırm. Neyse ki yeğenlerim ve eşlim gidemediğim yerde olacaklar

Sıkmayın canınızı, söyleriz eylemi ertelerler. Siz de hazırlık yapar simit almazsınız.

ulusa seslenişte ekonomiden bahsediyor sevgili başbakan

teyit edilmiş bilgidir . lütfen paylaşalım! gece 3 4 gibi çevre illerden getirilen çevik kuvvet alana girecektir . gün boyu süren saldırının fazlası beklenmektedir . şu an alanda ki en güvenli yerler TSK'aya ait kurumlardır. harbiyeye polis giremiyor. biber gazı atıldığı sürece harbiye ve gümüşsuyunda yer alan ordu evleri en güvenli yerlerdir. özellikle tünel tarafındaki arkadaşlarımızın dikkatine. orada halkın tekrardan toplandığı polisin geri çekildiği belirtilmekte POLİSİN ÇEMBER PUSUSUNA DÜŞMEYİN. gece yarısı gelecek ekipler tünel tarafından giriş yapacak arada kalırsanız kötü sonuçlar doğabilir. alandaki bütün mobese ve güvenlik kameraları kapatılmış durumda amatörler dışında bilgi akışı sağlanamamaktadır.

Bu gayet muhtemel.CHP'nin de Taksim'in düzenlemesi projesine onay verdiği ortaya çıktığı söyleniyor.

Arkadaşlar ben bir doktor yönlendirebildim gidebilirse eğer. Bildiği tanıdığı varsa lütfen MİS SOKAK çok kötü durumda oraya yönlendirsin. Bizzat arkadaşlarımdan aldığım bilgidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…