• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 kızımızın gözlerinde ki lensler biber gazı yüzünden erimiş ve gözlerini kaybetmişler ,bir amcanın kulağını kopartmışlar,yüzünde gaz bombası patlayan aylin vefat etmiş,bir gencin testislerini patlamışlar.

Bu mu dur yani yazıklar olsun yazıklar olsun!!!

Ortalıkta çok fazla yalan haber dolaşıyormuş haberiniz olsun.
Kime inanacağımızı şaşırdık.

$BLoDYoICAAMqfKD.jpg :53::53::53::53::53:

“Orduevinde çatışma devam ediyor ! Harbiye ordu evi komutan açıkladı : eğer bir gaz bombası daha gelirse askerlerime vur emri vereceğiz!” twitter..

İnonu stadinin onunde hazirlaniyorlar yukari dogru insanlari sıkıstıracaklar.. paylasalim!! RT #direngeziparki

YARALI VE BAYGIN HAYVANLAR İÇİN

Haçiko Derneği'nin çağrısıdır:

Taksim'de bulunan yaralı ya da baygın sokak hayvanlarının ulaşım ve tedavi masraflarını karşılayacağız.

05466264601 - 05335482560 - 05327496360

DİKKAATT !!

arkadaşlar herkes bir şeyler söylüyor. aylin panzer tarafından ezildiği için öldü. lens konusunda bi netlik yok sadece eridiğinde kör ettiğine eminim. polis bile halka tuzak kuruyor. yardım için ambulans çağıranlar karşılarında polisi buluyor.. bazı polisler halkın arasına karışarak kışkırtmaya çalışıyor. lütfen galeyana gelmeden birlik içinde hareket edelim..

amaç ağaç katliamı değil di değil mi ?

Gene mi kullanıldık ? Oysa ben dağ adamı, dağlarda yaşayan adam, daha bugün belgeseller çeken adam 2 fidan için yapıyoruz eylemi sanmıştım.

Ben mi çok safım, yoksa siyasetçiler mi çok yavşak ?

nokta...

bana müsade

ACİL!!!!! Mis sokak sonu 3 ölü ve 2 can çekişen insan var! Utku: 05302126044"

Şimşekler Grubu resmi facebook hesabından İSTANBUL / Taksim’de yaşanan olaylara karşı ses vermek için açıklamada bulundu. Yarın saat 19:00′da Adanasporlusu , Beşiktaşlısı , Galatasaraylısı , Fenerbahçelisi ve diğer tüm renklere gönül vermiş taraftarları Atatürk Parkı’na davet ediyorlar. Açıklama şu şekilde ;
HALKIN TAKIMI HALKIN YANINDA…
Adana Demirsporlu Taraftarlar Olarak Gezi Parkındaki Olayları Protesto Etmek İçin Yarın Saat 19:00′da Atkılarmızla,Formalarımızla Atatürk Parkında Toplanıyoruz…
Adanasporlusu,Galatasaraylısı,Fenerbahçelisi,Beşiktaşlısı…. Renklerin Bir Önemi Yok Herkesi Tek Vücut Olmaya Davet

İnsan Hakları Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi, Avusturya lisesi, Sen Jorj Hastanesi de kapılarını açmış.

Lütfen yayın Taksimde kimse ara sokaklarda ve yalnız kalmasın. Çok önemli lütfen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back