Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kımı kıme şikayet edicez gerçekten çaresız hıssedıyorum kendımı

Ben de kendimi çok çaresiz hissediyorum. Yarın yaklaşık 15 kişilik bir bir misafirim gelecek. Maaleesef erteleyemedim. Haberleri yok bugünden. Güzellik yarışması varmış meğer. Eşim de diyorki simit alırız boşver. Gerçekten boşverdim. Yeter ki bir can kaybetmiyelim derdimdeyim.....................

Beşiktaş Çarşı @Forumkartal 16 dk

Parkın onudenkı bır Toma su an bıze aıttır! Nerdesın 70 mılyon nerdesın???? Burada 100 200 kısı dırenıyoruz NEREDESIN! CEK POLISINI DEVLET!!

polis bunları görev aşkındanmı yapıyor anlamış değilim 2 öğrencının gözü çıkmış

"Polis ATM'leri parçalayıp halk otobüslerinin camlarını kırıyor. Her şey bittiğinde bunları eylemcilerin yaptığı söylenecek." deniliyor.

Bu yüzden görüntü alınmalı!

Çoğu kişinin anasayfası bunlarla doldu taştı sabahtan beri zaten arkadaşım, girdiğin an görürsün..

Direk çıkıyor herşey değil mi ben bilmiyorum twitterım yok da ondan sordum .
Anasayfada gözükenler takipetmesemde görebiliyorum sanırım

Biber gazının lensi erittiği konusunun yalan olduğu söyleniyor.
O yüzden rahatladım biraz. Kör olan yokmuş. ((

Bu da ekşiden :

"lensli gözlerine defalarca gaz yemiş biri olarak söylüyorum, yok öyle bir şey. hatta doğrudan göze gelmesinden iyidir, arada koruyucu oluyor. milletin taksim'e gitmesine engel olmak için ne yalan sıkacağınızı şaşırdınız."

"ŞU ANDA HARBİYE ORDUEVİ KAPILARINI HALKA AÇTI POLİSLER ASKERE BİBERGAZI İLE SALDIRDI, ASKER ŞUANDA UYARIYOR VE HAREKETLENME VAR OLAYLAR BÜYÜYOR." son geldiğimiz nokta!!!!

Son düzenleme:
Kızlar twıtterdan nasıl takip edebilrim

Önce twitter ını bulman lazım kuzeninin.Kendine bir adres aç kuzeninin adı soyadıyla arat umaım adıyla kayıtlıdır.Oradan sayfasını açınca takip et yazıyor mavi renkte tıklayınca ediyorsun takip

Bence söyleyin gelmesinler. 15 kişi gaz yemek için oldukça ideal bir sayı.

Son Dakika : Asker anons geçiyor eğer halka müdahale devam ederse polise müdahale başlayacaktır.

Arkadaşlar ben bir arkadaşıma ulaşabildim. MİS SOKAĞA YÖNLENDİRİN DOKTORLARI LÜTFEN. orası çok kötü durumdaymış şu an.
Beşiktaş ve Harbiye de kalabalıkmış. Ara sokaklarda olan tanıdıklarınızı lütfen oralara yönlendirin. Mecidiyeköydekileri de Cevahir' e. Ara sokalarda olanları hiç affetmiyorlarmış. Lütfen..

ARKADAŞLAR KESİN OLARAK EMİN OLMADIĞINIZ DURUMLAR İÇİN SAĞLIK EKİPLERİNİ ARAMAYIN, ASILSIZ HABERLER İÇİN GİDİYORLARMIŞ SÜREKLİ. YARDIMA İHTİYAÇ DUYANLAR HALA BEKLİYOR MALESEF.

"Protesto 48 saat sürerse muhalefet Anayasa mahkemesinden hükümetin istifasını isteyebilecek #direngeziparkı"

Bazı bilgiler de kafa karıştırmak için!İşte bu ne kadar yaralayıcı!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…