Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
helal olsun millete ayaklarını öpeyim onların
nasıl da korkusuzca direniyorlar!
ayran içip uyumuyor bir kısmı ya bunu görmek cok güzel.

piyonist kime katıldılar vs derdinde değillim. diğer mesajlarımı dikkate almadan tek mesajla sanki olaya tersten bakıyormuşum gibi bir tablo çıktı ortaya onu diyorum... ben sadece yarısı gerçekten savunuyorsa geri kalan yarısının kuru kalabalık olduğunu düşünüyorum. var sen gerçekten savunan ol yani.

Bu da doğru. Dün kalabalığın icinde hicbirseyden haberi olmayan, neyin uğruna slogan attıklarını bilmeyen gencler vardı. Saat 10 gibi de hepsi icmeye basladı zaten. Ama maalesef bunları ayıklamak cok güc.

evet bu kısım çok ilginç işte. görüntüde herkes Atatürkçü, kimse sevmez tayyibi. istanbul ulustan ankara çankaya dan tayyip çıkıyor. bu nasıl tezattır?

Bence de. Artık kesinlikle inancım kalmadı. %50 kim, hem kimse istemiyor, hem de ülkenin yarısı akpli :S

dün habertürk binası önünde toplananlar aralarında para toplayıp kanalın önüne koymuşlar.

Bir kağıda da " İşte paranız, artık haberleri yazabilirsiniz " demişler.

evet ben bunu anlatmaya çalıştım elmişim. bu arada hoş geldin. ayrıyetten gelişini bir kutlayacağım mekanımızda

olanları üzülerek izliyorum ve okuyorum.....belli bir kesımın istediği olay gerçekleşti.sırf menfaatleri için Türkiyeyi karıştırdılar....
tepkinizi sokaklarda değil oy verirken gösterin...

İki kez oy kullandım.İkisinde de boş oy attım.Kendi düşünceme uygun bir parti yok henüz.%50 oy aldı diye iktidar partsi beni yok mu saymalıdır?

Herkesin Başbakanı olamazsan bu eylemler kaçınılmazdır.Ki devamı gelmesi de çok olası çünkü beyefendi burnundan henüz kıl aldırmıyor.Bir düşünse bi yerde hata mı yapıyorum acaba?Çok şey istedim sanırım.

dün habertürk binası önünde toplananlar aralarında para toplayıp kanalın önüne koymuşlar.

Bir kağıda da " İşte paranız, artık haberleri yazabilirsiniz " demişler.

jöleli gibi bir danışman daha çıkartmak için haber yapmadılar zaar. bu protesto yöntemi benim de akıma gelmişti aramızda para toplayıp şunların suratlarına çarpsak diye :)

evet bu kısım çok ilginç işte. görüntüde herkes Atatürkçü, kimse sevmez tayyibi. istanbul ulustan ankara çankaya dan tayyip çıkıyor. bu nasıl tezattır?

sahte oylarla akp başa geçiyorki, İstanbul bakırköyde arkadaşım chp sandığının başındaydı elektirikleri kemişler sandıkları çalmışlar arkdaşım sandığının üstüne oturmuştu çalınmasın diye tam 17 saat yemek yemediğini söylüyordu...

adam öleli 15 sene olmuş onu isminde seçim kağıtları geliyor , ölüde akp oy kullanıyor.
ona her oy veren makarna bulgur vs. almıyor ya başka bir yerden menfaatleri var ya da akp den korkuyorlar ondan veriyorlar...

ya diyorum işte tarih bunları affetmeyecek...

oyu boş atınca da o an olan iktidara gidiyor oylar yalnız

Ben zaten sadece benim bulunduğum semtlerde yapılmasın demedim ki
Yaşadıklarımı örnek gösterebilirim öncelikle
Hiç bi semtte olmamalı tabi ki
Ama ben yapayım , polis yapmasın demek te hiç bi işe yaramaz
Hangi eylemde sadece eylemciler bulundu ki bunda bulunsun ?
Kimisine gün doğdu, doğuyor hazır etraf karışmışken iki de ben olay çıkartayım hıncımı alayım nasılsa gündem sebebiyle sanılır diye gezi parkı kisvesi adı altında neler dönüyor halbuki..
Bunlara bu sahayı hazırlamak bana mantıklı gelmiyor, etrafa rahatsızlık vermekte

Şuan KANYON alışveriş merkezindeki yüzlerce kişi STARBUCKS ta oturanları alkışlarıyla protesto edip çoğunun dışarı çıkmasını sağladı.
alıntıdır.

İki kez oy kullandım.İkisinde de boş oy attım.Kendi düşünceme uygun bir parti yok henüz.%50 oy aldı diye iktidar partsi beni yok mu saymalıdır?

Evet bu cok doğru, secimden sonra konuşma yaparken ben herkesin basbakanıyım diyordu, simdi sadece evdeki yüzde ellinin basbakanı olduğunu söylüyr.

Delilli calısıyoruz

yeminle su tartısmalar bitirdi beni dünden beri ya kim neye inanıyorsa neyi savunuyorsa savunsun
burada tartısmak bir işe yaramaz neyin peşindesinz anlamadım ki

kimse bizi dagdakilerle kiyaslayip aramizda fark arayamaz
ama karsimizdakiler basimisdakile dagdakiletden farksiz oldugu icin,onlar gibi vatan haini,vicdansiz,kalpsiz,menfaatci bencil oldugu icin anladigi dilden anlatiyiruz
sustuk olmadi....
ama bunarinda sonu digerleri gibi dicn deliginde olacak ilk tepkide bi odlek gibi kacti kendine yakisani yapti
kimse sesimizi kisamaz

arkadaşım boşa atılan oylarda en fazla kimin oyu varsa iktidar kimse ona gidiyo diye biliyorum ben ama bilmiyorum doğrumu o yüzden bu yüzdeler değişiyomuş:44:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…