kişiselleştirseydim alıntı yaparak sana cevap verirdim ama ben ortaya söyledim. sen neden kişiselleştirip üstüne alındın bunu yazan onlarca insan vardı, sen içlerinde sadece birisisin. ayrıca o mesajdaki beğenilere bakarsan çoğunluğun senden çok bana katıldığınıda görürsün..
bilir kişi dğeil eylemciyim, halkım
elmiş ben ondan bahsetmiyorum canım. duyarlı olmak açısından önce barbar bir toplumuz. kaldı ki okumayı sevmediğimizden biri bir şey der arkasından doğru yanlış demesen 10 kişi alkışlar. yani dediğim eylemcilerin bir kısmı da inanın niçin eylem yaptığını dahi bilmiyor aslında. yani boş içi, kafası, daha açık örnek verirsem eğer bir yerlere bağlı olan gencecik çocuklar neye inandıklarını bilmeden kavga olsun diye koşuyorlar ya o misal..
evet bu kısım çok ilginç işte. görüntüde herkes Atatürkçü, kimse sevmez tayyibi. istanbul ulustan ankara çankaya dan tayyip çıkıyor. bu nasıl tezattır?
Bu da doğru. Dün kalabalığın icinde hicbirseyden haberi olmayan, neyin uğruna slogan attıklarını bilmeyen gencler vardı. Saat 10 gibi de hepsi icmeye basladı zaten. Ama maalesef bunları ayıklamak cok güc.
Bence de. Artık kesinlikle inancım kalmadı. %50 kim, hem kimse istemiyor, hem de ülkenin yarısı akpli :S
olanları üzülerek izliyorum ve okuyorum.....belli bir kesımın istediği olay gerçekleşti.sırf menfaatleri için Türkiyeyi karıştırdılar....
tepkinizi sokaklarda değil oy verirken gösterin...
dün habertürk binası önünde toplananlar aralarında para toplayıp kanalın önüne koymuşlar.
Bir kağıda da " İşte paranız, artık haberleri yazabilirsiniz " demişler.
evet bu kısım çok ilginç işte. görüntüde herkes Atatürkçü, kimse sevmez tayyibi. istanbul ulustan ankara çankaya dan tayyip çıkıyor. bu nasıl tezattır?
Ben de bu yazılanlara cok üzülüyorum. Belli bir kesim yoktu işte. Herkes vardı. Çarşaflısı, şortlusu, türbanlısı, sakallısı. Hangimiz CHPliyiz, hangimiz TKPli?
Sandık gerçeği yansıtmıyor.
İki kez oy kullandım.İkisinde de boş oy attım.Kendi düşünceme uygun bir parti yok henüz.%50 oy aldı diye iktidar partsi beni yok mu saymalıdır?
Herkesin Başbakanı olamazsan bu eylemler kaçınılmazdır.Ki devamı gelmesi de çok olası çünkü beyefendi burnundan henüz kıl aldırmıyor.Bir düşünse bi yerde hata mı yapıyorum acaba?Çok şey istedim sanırım.
ben size saygısızlık yapmak istemedim, istesem alasını yapardım. lütfen saygısızlık olarak algılamayın. diyaloğun başından beri siz diyorum ve topikte gündelik hayatın etkilendiğinden ilk siz bahsettiğiniz için size sordum. derdim kimsenin kalbini kırmak değil. ama dün beşiktaşda kimsem olmamasına rağmen gece boyu dua ettim kimsenin burnu kanamasın diye. sanırım ortada sizin sosyal hayatınızdan daha önemli bir durum var hem eylemciler hem de polis açısından. umarım biraz daha empati yapmaya çalışırsınız. ideolojiniz uymasa ya da tasvip etmeseniz bile orada eylemci ya da polis kardeşiniz olabilirdi.
İki kez oy kullandım.İkisinde de boş oy attım.Kendi düşünceme uygun bir parti yok henüz.%50 oy aldı diye iktidar partsi beni yok mu saymalıdır?
Herkesin Başbakanı olamazsan bu eylemler kaçınılmazdır.Ki devamı gelmesi de çok olası çünkü beyefendi burnundan henüz kıl aldırmıyor.Bir düşünse bi yerde hata mı yapıyorum acaba?Çok şey istedim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?