Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NTV'den arkadaşım aradı, şu anda yüzlerce insan NTVnin önünde kanalı protesto ediyor, kimse paylaşamıyor çünkü binada interneti kesmişler

Alıntıdır.

AK parti kastamanu İnebolu ilçe başkanı gerekirse anıtkabiri yıkarız demiş....
bu lafından sonra istifa ettirdiler...

bunu gerçekten dediyse bu cümle bir araya geldiyse olay başka yönlere kayacak. çok daha hareketlenecek. ne istifası adamı vatan haini ilan etmeleri lazım ki iflah olsun.

Kesin öyledir. Muhalefet olmak adına konuştuğunuz o kadar açık ki.
Bu bi haber benim kaçta orda olduğumu siz bilemezsiniz.
Kaldı ki sizi bilmem ama ben robot değilim, iş dışında da birşeyler yapıyorum. Geziyorum, eğleniyorum ama kimseyi rahatsız etmiyorum.
Barbarlığın her türlüsüne karşıyım, körü körüne hiç bir zaman birşeye saplanmadım.
Amaç doğru olsa bile yöntem yanlış bana göre.
İstediğiniz kadar iğneleme yapın, fikrimi değiştirmeniz bi yana dursun daha da komik taraflara çekiyorsunuz konuyun.
Ben kişisel konuşmuyorum farkındaysanız ama siz ilk yorumumdan beri beni hedef alıyorsunuz
Çünkü başka görüşlere tahammülünüz yok, oysa ki ben size bile saygı duymasını ilkokulda öğrenmiştim

başket tv muhabiri

direnişçilerin;
direnişin devam edeceğini amacımız , başbakanlık bürosuna çıkıp tayyipi indirecezğiz.
çapulcu lafını etmeyicekti dedi ...

VID 20130603 WA0000 - YouTube

Sonra da görevini yapıyor diyoruz ama bunlar polis olamaz ya.Hiçbi şey olamayıp polis olunca kendilerini bi baltaya sap oldum sananlar bunlar.Yazıklar olsun hepsine.

işte bunların bir kısmını üniversiteden sonra bir kaç aylık eğitimle alıyorlar. iş bulamayan mezunların kaydığı bir durum oldu. iş etiğinden çıktı boyut kazandı. her zaman da böyledir zaten.

bunu söyleyenlerden biri de benim ama neden hemen kişiselleştirdin durumu anlamadım. yani neden hemen herkes adına bilir kişi olarak konuştun. ben çoğunluğa atıfta bulundum.

Ah ipeğim, bu durumdan nemalanmak isteyen o kadar cok kişi vardı ki sokaklarda. Arabaları parçalayan, kaldırım taşlarını söken vs. Ama coğunluk itibar etmedi olanlara.

olanları üzülerek izliyorum ve okuyorum.....belli bir kesımın istediği olay gerçekleşti.sırf menfaatleri için Türkiyeyi karıştırdılar....
tepkinizi sokaklarda değil oy verirken gösterin...

olanları üzülerek izliyorum ve okuyorum.....belli bir kesımın istediği olay gerçekleşti.sırf menfaatleri için Türkiyeyi karıştırdılar....
tepkinizi sokaklarda değil oy verirken gösterin...

Ben de bu yazılanlara cok üzülüyorum. Belli bir kesim yoktu işte. Herkes vardı. Çarşaflısı, şortlusu, türbanlısı, sakallısı. Hangimiz CHPliyiz, hangimiz TKPli?

Sandık gerçeği yansıtmıyor.

Teşekkürler.

Ben herhangi bi tarafa mensup değilim. Mantık süzgecime uymuyorsa uymuyordur.
Türbanı savunduğunuzu belirtmenize neden gerek duydunuz ama ben ne türbanlıyım ne de aaa bunu savunmuş diye de kararlarımı değiştirmeyi düşüneceğim.

Haklı olunabilir ama yöntem bana göre yanlış dedim, diyorum.
Bu kadar barbarca olmamalı hiç birşey ki dağdakilerden farkımız olsun.

Ah ipeğim, bu durumdan nemalanmak isteyen o kadar cok kişi vardı ki sokaklarda. Arabaları parçalayan, kaldırım taşlarını söken vs. Ama coğunluk itibar etmedi olanlara.

elmiş ben ondan bahsetmiyorum canım. duyarlı olmak açısından önce barbar bir toplumuz. kaldı ki okumayı sevmediğimizden biri bir şey der arkasından doğru yanlış demesen 10 kişi alkışlar. yani dediğim eylemcilerin bir kısmı da inanın niçin eylem yaptığını dahi bilmiyor aslında. yani boş içi, kafası, daha açık örnek verirsem eğer bir yerlere bağlı olan gencecik çocuklar neye inandıklarını bilmeden kavga olsun diye koşuyorlar ya o misal..

[h=5]Medya ajansları, dijital ajanslar Doğuş Power Center'in önünde buluşarak NTV'yi protesto ediyor.

[/h]

ben size saygısızlık yapmak istemedim, istesem alasını yapardım. lütfen saygısızlık olarak algılamayın. diyaloğun başından beri siz diyorum ve topikte gündelik hayatın etkilendiğinden ilk siz bahsettiğiniz için size sordum. derdim kimsenin kalbini kırmak değil. ama dün beşiktaşda kimsem olmamasına rağmen gece boyu dua ettim kimsenin burnu kanamasın diye. sanırım ortada sizin sosyal hayatınızdan daha önemli bir durum var hem eylemciler hem de polis açısından. umarım biraz daha empati yapmaya çalışırsınız. ideolojiniz uymasa ya da tasvip etmeseniz bile orada eylemci ya da polis kardeşiniz olabilirdi.

bunu söyleyenlerden biri de benim ama neden hemen kişiselleştirdin durumu anlamadım. yani neden hemen herkes adına bilir kişi olarak konuştun. ben çoğunluğa atıfta bulundum.

kişiselleştirseydim alıntı yaparak sana cevap verirdim ama ben ortaya söyledim. sen neden kişiselleştirip üstüne alındın bunu yazan onlarca insan vardı, sen içlerinde sadece birisisin. ayrıca o mesajdaki beğenilere bakarsan çoğunluğun senden çok bana katıldığınıda görürsün..
bilir kişi dğeil eylemciyim, halkım

evet bu kısım çok ilginç işte. görüntüde herkes Atatürkçü, kimse sevmez tayyibi. istanbul ulustan ankara çankaya dan tayyip çıkıyor. bu nasıl tezattır?

C.başkanı konuştu kızlar dilini yutmamış hayret mesajın alındığını söylemiş hadi hayırlısı...gerçi başbakan evet demesezse enteresandır cumhur başkanı bile sen ne dersen o diyor ki bu gün halâ direnişteyiz...

önüne geleni polis yaparlarsa olacağı budur....

[video]http://video.sozcu.com.tr/2013/video/haber/vatandas-dovme-etkinlikleri.html[/video]

kızlar yolda yürüyor polis geliyor onların saçını çekiyor copluyor
sizinde kızınız var etme bulma dünyası
tarih sizi affetmeyecek...

Çankayadan Mesaj var.

Gül açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Açık bir toplum içerisinde yaşıyoruz. Ve hepimizin farklı farklı düşüncelerimizi, görüşlerimizi, siyasi eğilimlerimizi, inançlarımızı bunlara muhakakki saygı göstermemiz gerekir. Bu saygı ve sevginin şüphesiz karşılıklı olması gerekir. Herkesin kendi ülkesinde en geniş şekilde kendisini özgür hissetmesi gerekir." dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…