AK parti kastamanu İnebolu ilçe başkanı gerekirse anıtkabiri yıkarız demiş....
bu lafından sonra istifa ettirdiler...
biz de bu eylemleri mesai saatlerinden sonra hatta gece yarısı yaparken tam da hayatı daha az etkilemeyi amaçlamıştık ama gece yarısı bile çok önemli işleriniz oluyor sanırım. kusura bakmayın engel olduğumuz için.
VID 20130603 WA0000 - YouTube
Sonra da görevini yapıyor diyoruz ama bunlar polis olamaz ya.Hiçbi şey olamayıp polis olunca kendilerini bi baltaya sap oldum sananlar bunlar.Yazıklar olsun hepsine.
bunu söyleyenlerden biri de benim ama neden hemen kişiselleştirdin durumu anlamadım. yani neden hemen herkes adına bilir kişi olarak konuştun. ben çoğunluğa atıfta bulundum.
AK parti kastamanu İnebolu ilçe başkanı gerekirse anıtkabiri yıkarız demiş....
bu lafından sonra istifa ettirdiler...
olanları üzülerek izliyorum ve okuyorum.....belli bir kesımın istediği olay gerçekleşti.sırf menfaatleri için Türkiyeyi karıştırdılar....
tepkinizi sokaklarda değil oy verirken gösterin...
bence alınganlık ediyorsunuz. yalancılıkla görmek istediğin gibi görmek, mübalaa etmek çok farklı şeyler. siz benim kardeşimsiziniz. ben sadece biraz da bizim açımızdan bakmanız için bunları izah ediyorum. aynı şeyleri türban yasağının saçmalığından bahsederken de yaptım. biz kimseden hakkımız olandan fazlasını istemiyoruz. ben hukuk fakültesi mezunu bir avukatım. ve bu uygulanan sistem, yapılan muamele kesinlikle insanların haketmediği bir durum. lütfen empati yapmayı deneyin.
Ah ipeğim, bu durumdan nemalanmak isteyen o kadar cok kişi vardı ki sokaklarda. Arabaları parçalayan, kaldırım taşlarını söken vs. Ama coğunluk itibar etmedi olanlara.
Kesin öyledir. Muhalefet olmak adına konuştuğunuz o kadar açık ki.
Bu bi haber benim kaçta orda olduğumu siz bilemezsiniz.
Kaldı ki sizi bilmem ama ben robot değilim, iş dışında da birşeyler yapıyorum. Geziyorum, eğleniyorum ama kimseyi rahatsız etmiyorum.
Barbarlığın her türlüsüne karşıyım, körü körüne hiç bir zaman birşeye saplanmadım.
Amaç doğru olsa bile yöntem yanlış bana göre.
İstediğiniz kadar iğneleme yapın, fikrimi değiştirmeniz bi yana dursun daha da komik taraflara çekiyorsunuz konuyun.
Ben kişisel konuşmuyorum farkındaysanız ama siz ilk yorumumdan beri beni hedef alıyorsunuz
Çünkü başka görüşlere tahammülünüz yok, oysa ki ben size bile saygı duymasını ilkokulda öğrenmiştim
bunu söyleyenlerden biri de benim ama neden hemen kişiselleştirdin durumu anlamadım. yani neden hemen herkes adına bilir kişi olarak konuştun. ben çoğunluğa atıfta bulundum.
Ben de bu yazılanlara cok üzülüyorum. Belli bir kesim yoktu işte. Herkes vardı. Çarşaflısı, şortlusu, türbanlısı, sakallısı. Hangimiz CHPliyiz, hangimiz TKPli?
Sandık gerçeği yansıtmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?