Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gerçekten cesaretlisin, ben şunları gördükten sonra ağlamak üzereyim yani, ne demek yolda baygın birini belkide ölüdür bilmiyorum sürükleyip kenara atmak birde önüne geçmek çekmesinler diye dikkat et canım sende kendine, polisin iyiside vardır kötüsü de diyorlar ama dediğin gibi hepsi polis mi ki acaba bunların ya çünkü polis olsa biraz korkarak yaklaşması gerekmez mi yani souşturma açılabilir ne bilim sürülür, görevden alınabilir, bu kadar rahat davranabilirmi?
ben uyusam tuhaf ve kötü hissederim kendimi, eyleme gitmesem de rahat uyuyamam birsürü insan işkence görürken göz altındayken uyumamalıyım bence

Redhack'i biliyorum ve gördüğüm kadarıyla beğeniyorum.Fakat Anonymous'un Redhack'le beraber çalışması tamamen iyi niyetli olduğu anlamına gelmez.Dost gibi görünen çok düşmanımız var malesef.Kesin olarak şöyledir böyledir diyemem fakat dışarıdan gelen bu tarz gaz vermeleri özellikle de arkasındaki kişilerin kimliği belirsizse iki kere düşünüp değerlendirmekte fayda var derim.
Neden şüpheye düştün?
Açıklar mısın biraz?
Hiç bir şeyi yorumlayamıyorum şuan, yaralanan onca insanda aklım.
Yukarıda da dediğim gibi Anonymous'un arkasında kimler var belli değil.Belki Amerika'nın ya da başka ülkelerin maşası bilemeyiz.Arap Baharı'na da oldukça destek vermişlerdi zamanında.Onlar da haklı direnişlerdi ama şimdi o ülkelerin hali malum.Dünyanın her yerinde özgürlükçü,insancıl ve barış yanlısı insanlar var muhakkak fakat tarihteki tecrübelerimize dayanarak şu sözü de göz ardı etmemek gerekir ki "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur."Hakikaten de Türkler her zaman kendi göbeğini kendi kesmiştir

Arkadaşlar cevap vermeyin 2 kişi onca kişiyi gaza getiriyor sizlerde hala cevap veriyorsunuz.
samimiyetine inanmadığınız insanlar karşısında susun.
Susmak en güzelidir.
Konunun karışmasını istiyorlar, siz sinirlenin istiyorlar, sinirle parmaklarınızdan çıkanı bilmeyin demek istiyorlar.
Sonra biz en haklıydık diyecekler.
Böyle hassas dönemlerde bunu hep yaparlar.
Lütfen cevap vermeyiniz.

Direnişten gelen arkadaşlarımıza "yalancı" diyenlere, dalga geçer mesajlarla kışkırtmaya çalışanlara, futbol sahasındaymışız gibi "yürü be kim tutar seni" diye slogan atanlara cevap verip veya laf anlatmaya çalışıp bu saçma sapan diyalogların uzamasına sebep olduğunuz için size de çok kızgınım şu an arkadaşlar.

Son düzenleme:

Hadi sen de yürü yorumunu yapan arkadaşın, elifsude sanki çocukmuşcasına sana yürü be yazmasından dolayı komik bulduğunu ifade etme biçimi olduğunu düşünüyorum...
Saygı bambaşka birşey, maalesef herkese yaramıyor.
Bakın ben ve arkadaşlar neler yazıyor, siz ise durmadan posta koyar gibi yazıyorsunuz...
Ayrıca tanışmayan insanlar birbirine ''siz'' der, bu da saygı biçimidir.
Kimseye saygısızlığımız yok suçlamalara karşıyız sadece

yakında mali müşavir olucam önemli bir dönemden geçiyorum
ders çalışmam lazım ama olaylar beni her şeyi unutturdu...

Evet lütfen........

cok dogru
bu arada yarın siyah giymenin tuzak oldugu yazılıyor arkadaslar.:44:

Bu tarz oluşumlar illegaldir. Ve kimlikleri deşifre olduklarından başlarına gelecekler muammadır.
Redhackten bağımsız olsa idi süphe eder idim , yaptıkları eylemler siteleri hacklemek olduğu için biraz daha rahatım.
Haklı olduğun nokta ise göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz.
Hackerler birbirinden yardım alabilir fakat biz halk olarak eylemlerimizi veya hukuksal hakkımızı kendi ülkemiz sınırları içinde tutmalıyız.
Kimse karışmamalı ve müdehale etmemeli!
Yoksa neler olur biliyoruz.

Benim yarın iki tane finalim hiç de umrumda değil. İptal olabilir de olmayabilir de. Çalışmadım da bütünlemeye girerim gerekirse.

Baygın insanları da copluyorlar, be adam zaten karşındaki düşmüş yıkılmış devam et neyin hırsı bu ya, amacından çok saptı olaylar. Polis olduklarını sanmıyorum hepsinin, yaşlı başlı saç sakal amcalar nasıl polis olacak? Madem siviller neden polis kıyafeti giyiyorlar, neden saldırıyorlar? Başbakan neden bunları görmüyor da bize ayyaş, çapulcu diyor. Sen o koltuktan indiğinde şerefine içeceğim merak etme!

Son düzenleme:
benim de sınavım var ama bırakın çalışmayı hayattan soğudum 2 günde
ne uyku ne yemek ne neşe hiçbir şey kalmadı
nasıl kalsın onlar o haldeyken?

yakında mali müşavir olucam önemli bir dönemden geçiyorum
ders çalışmam lazım ama olaylar beni her şeyi unutturdu...
ben sana yardım ederim merak etme :) mali müşavirim
cok dogru
bu arada yarın siyah giymenin tuzak oldugu yazılıyor arkadaslar.:44:

bencede tuzak olabilir.
Desteklerimizi dik duruşumuzla sergileriz.
Yarın işlerim var onları bitirip , duruma göre bende katılacağım kalabalığa.
Ama en önemlisi yasal çerçevede direnmek!
Yani bunun bi devamı olmalı , sokağa indin tamam ama devamında kurumlarına , partine, meslek odalarına sahip çık Türkiye.
Bilfiil çalış didin. Ben kendi odamda çalışmaya başlayacağım aktif olarak.
Siyasette yapamıyorum :) Çok muhalifim çok ..

Kimsenin umrunda değil olup biten halk uyandırılmadı henüz.
Bütün bunlar olurken başbakan yurtdışına gidiyor.
Hala yıkarım oraya camide yaparım diyorum.
Ben bu işin sonunu merak ediyorum. Yarın pazartesi işe gidcek olanlar var , durulacak herşey.
Olan direnenlere olacak.
Keşke hiç bitmese ! Adam gibi sesimizi çıkarsak .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…