İYİ BAKIN! polis EVİN içine gaz bombası atıyor EVİN YAAA EVİİİN
http://s1.directupload.net/images/130603/ltoyuelt.swf
Evet biliyorum hackerlar kimliklerini gizlemek zorunda ama tam da bu kimlik gizleme olayı bu işin içine pis işler karışmasını daha da kolaylaştırıyor işte.Büyük ihtimal Redhack bile bilmiyordur onların kim olduğunu.Belki ben dünya devi ülkelerin iç yüzünü anlatan komplo teorileri okumaktan iyice paranoyaklaştım bilemiyorum ama uyanık olmaktan zarar gelmez nasılsa.Zaten bize şimdiye kadar bizden başka kimden fayda geldi ki değil miBu tarz oluşumlar illegaldir. Ve kimlikleri deşifre olduklarından başlarına gelecekler muammadır.
Redhackten bağımsız olsa idi süphe eder idim , yaptıkları eylemler siteleri hacklemek olduğu için biraz daha rahatım.
Haklı olduğun nokta ise göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz.
Hackerler birbirinden yardım alabilir fakat biz halk olarak eylemlerimizi veya hukuksal hakkımızı kendi ülkemiz sınırları içinde tutmalıyız.
Kimse karışmamalı ve müdehale etmemeli!
Yoksa neler olur biliyoruz.
Evet biliyorum hackerlar kimliklerini gizlemek zorunda ama tam da bu kimlik gizleme olayı bu işin içine pis işler karışmasını daha da kolaylaştırıyor işte.Büyük ihtimal Redhack bile bilmiyordur onların kim olduğunu.Belki ben dünya devi ülkelerin iç yüzünü anlatan komplo teorileri okumaktan iyice paranoyaklaştım bilemiyorum ama uyanık olmaktan zarar gelmez nasılsa.Zaten bize şimdiye kadar bizden başka kimden fayda geldi ki değil mi
Yorumsuz...
Eki Görüntüle 726694
Bak bak Anıtkabiri de yıkacaklarmış. Zihniyete bak, kim öğretiyor bu cücük kafalılara bunları. Sen oranın 100 m yakınına bile yaklaşamazsın. Bizzat kalkar Ankaraya giderim! Ankaralı arkadaşlar, izin vermeyin.
Bak bak Anıtkabiri de yıkacaklarmış. Zihniyete bak, kim öğretiyor bu cücük kafalılara bunları. Sen oranın 100 m yakınına bile yaklaşamazsın. Bizzat kalkar Ankaraya giderim! Ankaralı arkadaşlar, izin vermeyin.
Anıtkabirin her bir direği diyorum ferhatcım.
Anladınız kızlar siz
ezan okunuyor, Allah ım şuan acı çeken sana yakaran işkence gören kullarına yardım et yarabbim, yaralananlara şifa ver, zalimin zulmüyle başbaşa bırakma yarabbim insanları amin.
Ya keşke bu gece itibariyle sükunet gelmiş olsaydı?
Nasıl olur? Nice olur? bilemiyorum, aynen bazı görüntülerde neye inanacağımı bilemediğim gibi...
Ama tek dileğim, bir kaç saat sonra gün ışıdığında bir şekilde hiç kimse daha fazla zarar görmeden sonlanmış olsun istiyorum.
Hafta başı ve büyük şehirlerde öğrencisiyle çalışanıyla herkesi, hafta sonu tatilinden çok daha farklı bir gün bekliyor biliyorsunuz.
Ve bunların arasına şu anda sokakta veya sığınabilmiş durumdaki kişiler de dahil.
Nasıl olacak, ne şekilde olacak? kafamda aynı şeyler dönüp duruyor.
Umuyorum ki çok daha üzücü olaylar haline dönüşmesin inşallah. Hiç kimsenin canı yanmasın, hiç kimse ve hiç bir şey zarar görmesin inşallah.
Son iki gündür duyduğum kederle birlikte, kısa ve orta vadede ortaya çıkabilecek çok daha üzücü süreçler olasılığını düşünmek dahi ömrümü yedi bitirdi adeta ...
Allah yardımcımız olsun, "bugünleri bize bağışlamak adına canlarıyla kanlarıyla bu toprakları sulamış olan dedelerimiz ve ninelerimiz ve tüm şehitlerimiz yüzü suyu hürmetine" bu memleketi ve hepimizi kötü şeylerden olumsuzluklardan korusun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?