Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SON DAKİKA: ALLAHİMİZA BİN SUKUR GEZİ PARKİNİN İCİNDEYİZ! FENER TARAFTARİ İLE BERABER PARK KONTROLUMUZDE! BU İS YUREK İSİDİR PARK BİZİMDİR!
Beşiktaş Çarşı Grubu

taksim cicek pasajinin onunde iki agir yarali var polis cikmalarina izin vermiyor yardim.

Doktor: 05058949054 DOKTOR NO: 0530 923 51 20" hemennn doktoruu ara!!!

Galatasaray Lisesi kapılarını açmış, duyuralım!

Son düzenleme:
Hiç birşey yapamamaktan oturup saatlerce ağlamak istiyorum ! Geleceği bu kadar karanlık bir ülkeye ben bir Türk genci olarak nasıl evlat getireceğim? Nasıl yaşayacağız biz böyle.. Sabahtan beri kanal kanal geziyorum bir kaç küçük kanal dışında duyarlı olan hiç bir kanal yok. Nasıl bastırıldılarsa artık! Benim insanımın orda canı yanarken Star tv Türkiye güzelini seçmeye çalışıyor. Yemişim güzelliğini.. BBC top listte 2 numara olmuş. Bizim medya ise korkak! Kendi ülkemde olan biteni yabancı medyadan takip ediyorum.Söyleyecek söz çok ama....

O değilde ben bu %50 nin yorumlarını merak ediyorum.

Var mı aranızda bi adım öne çıksın bakalım.

aramızda var mı bilmiyorum da, anadolunun iç kesimlerinde, ne işiniz vardı gitmeseydiniz dediklerini duyar gibiyim, belkide bu seçim daha çok oy alır

%50 nin bunlardan ders çıkarıp, kafasının çalışmaya başlayacağını ümid ediyorsan yanılıyorsun malesef

Yaşanan olayları izledim ve kanım dondu.
Öğretmenim ya hep bir umudum vardı bu ülke için ama bugün ülkemden nefret ettiğim gündür.
Resmen kan döküldü bugün Taksim'de.

ülkenden nefret etme kardeşim....ülkemi bu hale getirenlerden nefret et....tek bir açıklamayla biter bu vahşet...halkının istemediği direndiği hiçbirşeyi yapamazsın sen...yapmamalısın...bu duruma susamazsın sessiz kalamazsın...ANLAMIYORUM ANLAYAMIYORUM...DİKTATÖRLÜK BU...

Harbiye ordu evi önünde triaj alanı kurduk, yaralananlari buraya getirebilirsiniz Umut Hacioglu: +90 (532) 722 85 65
Nasuh Mahruki tarafından retweetlendi

Ben ulkemden umudumu kestim , bu ulkede ne gezilecek ne icilecek nede eglenecek yerler kalacak , tamamen kisitlanmis seriat bir devlet yapmak isteyenlere lanet olsun.....gun gelip bu ulkeden kacacak cok insan olcak en bastada ben.....kahrolsun ozgurlugumuzu k7saitlayan ve hakkini arayan insanlara bu denli cahilce siddet gosterten insanlara

yan ben 1 ay sonra izine gelecekdim
çocuklarim Sabah ak$am Türkiye sayikliyor ..,3 ya$indaki oglum anne Tr ye gidelim diyor ..
ben onlara Tr yi nasil gostericem boyle giderse hersey ben nasil gelicem ulkeme
bunu buze ya$ayanlar Allahindan bulsun ..

SON DAKİKA: ALLAHİMİZA BİN SUKUR GEZİ PARKİNİN İCİNDEYİZ! FENER TARAFTARİ İLE BERABER PARK KONTROLUMUZDE! BU İS YUREK İSİDİR PARK BİZİMDİR! Beşiktaş Çarşı Grubu

taksim de elektrikleri kesmişler,
o yüzde50 nin içinde Alper terzioğlu diye biri var, twitte takip edin , yazdıklarına inannamıycaksınız hele de geçmiş yaparsanız

Oda tiyatrosu evine donemeyenler icin saat 24:00 den sonra acik olacak 02122667743 #direngeziparkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…